I musslan idag!


Här har ni bildbevisen på hur min existens sett ut under den senaste tiden, konstant fikande, köpt en tröja som var skitstor och skitdyr, plus lite vansinne och mellanmjölks mobbing på skolan.
Inte så långt ifrån medelsvensson kanske?

Det är mycke plugg nu, vilket inte riktigt verkar flyta ihop med mina planer inför helgen.
Jaaasi, what to do?


Tenta today


Av nån konstig anledning klev jag upp kl 3 idag, och jag börjar inte förrns 9.
Tankevurpa i farten? Mmmja!
Jag kan iaf ta mig tid att läsa lite extra inför tentan och äta nå yoghurt utan att behöva stressa.

Till helgen bär det av mot Lycksele för att hoppa runt på marknan, jag är redigt pepp på att få träffa mina gamla godingar :) Jeehu! Upp upp och iväg!

 


Döden + plugg = sant


Tentaplugg ända upp i analen, jag börja undra om skolan enbart är ett satans påfund. Njasi.. Tacka vetja berusning och kaksmet, DET gör livet värt att leva!
Nu återstår det bara att ZzZzZzzz.....


Happy new hair


I måndags var jag förbi syrran och fick en lättare makeover, nu är jag inte långt ifrån mitt ursprung!


Fresh Fredrik Reinfeldt

 



Normala klubben


Hej allihopa, väl medveten om att jag försummat blöggen under en längre tid får jag nu göra en snäppet speedad uppdatering. Det är inte mycke nytt på G, farsan var hit i helgen och vi firade syster märtha med att misshandla levern. Jag har börjat gå morgonspromenader varje dag för att försöka motverka den tjurskalliga fetan som tycks ha satt sig runt naveln.
Jaa, vad mer ? Nöff nöff

Jag avslutar med att stolt visa upp en bild på mina översnygga grannar från korridoren.
Pew!


Pillevinken


Jag och Freddan har just lyckats trycka i oss en sinnessjuk mängd sushi, jag är på gränsen till att explodera. Inte konstigt att man inte väger 20 kilo!
Idag har jag roat mig med att spränga plånboken, köpte en tröja för 40kr och nå örhänge för 20kr. Ni finner detta ytterst intressant va?
Njasi, jag lever ju ett riktigt jetset liv!
Nu ska jag svälla färdigt. Voff


Berlin murren


Huvva vad det är skönt med helg, här i skeå har det vare rena rama sommaren idag. Jag har roat mig med att hoppa runt på stan och baka nå lengräddade muffins, måste göra ett nytt försök på dom..
Hallonmuffins med mandelmassa, müms! ;)
Nattinatt!


What up?


Snart har ännu en skolvecka förflutit, det ska jag fira med att packa väskan och åka till Skeå.
Förra helgen var jag i Malånäs, kanske inte var det mest lyckade beslutet jag fattat då det blev årets kallaste helg plus att panna gått sönder där hemma så det blev extra underbart kallt inne.
Näsi, denna helgen ska jag bannemej inte frysa nå!

Skolarbetet går framåt, och det börjar till och med dra ihop sig för att söka praktikplats och bestämma vad vi ska ha för projektarbete. Huvvaligen vad tiden går fort, jag som tycker att vi just börjat utbildningen!
Njasi, nu ska jag pickellipacka väskan. Böh



Ajaj kapten!


Hä gör ont, mök...