SMS-inlägg

20100731098 (MMS)

Hallelujah vad duktig man är! Jag överlevde gårdagen :) Nu gäller det bara att ta sig igenom baksmällan utan att bli självmordsbenägen. Jag hade då riktigt skoj igår, jag fick träffa några gamla godingar och om jag inte minns helt fel så var jag en bitch på dansgolvet, hejja hujja! Kl 1 bär det av mot skeå, fyfan för buss! I will survive :P Nu ska jag bajsa, puss och fis!


Efter "roadtrip"


                        



Klapp på axeln Juddan, du kunde köra hela vägen till Lse och tillbaka utan att dö!
Så långt har jag inte kört på två år tror jag, INTE illa kissat!
Jag är ändå nöjd med hur mycke laban jag lyckades pula in på en och samma dag, jag hann träffa Jossan + familj, Tina, Isabelle, Linnea och Kerstin. Den du! Jag är fanimej stolt! PLUS att jag fick promenera endel i hettan, haha. Fyballa vad varmt det var på stan!
Lycksele har då inte drage på sig nå större förändringar :) Fjortisarna är lika gamla, högerregeln ersätts fortfarande flitigt med "störst först", och sist men inte minst... jag hittar fortfarande ALDRIG det jag söker efter på konsum.
Men i övrigt verkar det som att Lycksele klarat sig bra utan mig, konstigt men sant!

Nu ska jag börja stöka med sista kakan, päronen kommer ju hem idag så jag måste försöka att leka duktig. Hoppas bara Åskar håller sig borta! Morgonens oväder höll på att skrämma skiten ur mig.
Over and out


Funny :P




Skönt att veta att det inte bara är jag som suger!
Hahahaha


Wake up and gogo?


Ojoj, så var det redan torsdag. Denna veckan gick åt fort!
Hur som haver fundera jag på att köra åt Lse idag, det är ju lix så dåligt väder här och hundarna är då inget vidare bra sällskap. Först väckte Raja mig just efter 6, så släppte jag ut hon och småhundarna. Sjäääälvklart stack Raja åt skogs och kom inte tillbaka! .. så jag hade inget annat val än att ta fyrhjulingen och köra efter.. i ösregnet.
Man kan väl lugnt säga att det var en saftig utmaning att köra fyrhjuling i ösregn när man varit vaken 5 minuter och inte ens hunnit ta på BH. Jag säger bara... AJ!
Förhoppningsvis ska jag hinna träffa några av kompisarna om jag åker idag, jag prata just med Jossan och hon var i huset och dona. Jag måste ju nästan åka dit enbart för att få se hur dom har det i huset :)

Jomensi, vi får se hur jag gör.
Nu ska jag smälla i mig kaffekopp nr 2 och knöka i mig en macka.
Mjau!



Jättebajs!


Just nu sörjer jag lite, det verkar som att det inte blir nå motorvecka för min del i år.
Jag hade iofs förberett mig på att inte kunna fara dit, eftersom päronen skulle vara borta då, men nu har dom ju ändrat planerna och kommer hem imorgon.. så egentligen skulle jag ju kunna fara till Lse till helgen, men nu är det ingen kompis som har nån sovplats över. Så.. jaasi, det ser väl ut som att jag får klara mig utan raggarrundan, gammbilar och öltält i år.
Jag vill ju inte vara den som tvingar till mig en sovplats, så då är det väl bara å bita ihop och ta det som en man!

Jaaaasi, trist trist trist!

Idag har jag då bakat kaka nr 8, och den blev grymt god!
Tro jag ska satsa på att äta upp allt jag bakat och bli en äkta tjockis.
Voff

SMS-inlägg

20100728087 (MMS)

Tro det eller ej, men jag lider INTE!


Hujja hates Ånge!



Det finns en liten ort i Sverige som lyckats reta upp mig mer än nån annan! Ånge.. jag förstår inte riktigt varför, men av nån anledning tycker dom sig ha rätten att behålla beställda varor aningen längre än nödvändigt.
För ca 10 sedan beställt jag dessa skor, mest för att jag är så nyfiken på om dom kan vara nånting att ha! Men jag lär ju aldrig ens få testa dom eftersom RövÅnge har lagt beslag på dom.
Kanske man ska stämma dom för förargelseväckande beteende?
Höhöhö

By the way, Hujja = Judith
(Enligt Elma i alla fall)


HALLELUJAH!!!




ÄNTLIGEN kika solen fram igen!!
Nu ska jag ut och lapa!

Mer musik, fuck yeeah!







KÄRLEK!!!!!


Jag har blive totalt fast för domhär, Royal Republic.
Precis sådär speedat och mupp som jag vill ha det.
Nu ska jag bränna ut en skiva med BARA deras låtar så jag kan sitta och skrika till deras låtar även i bilen.
Jippiiiiiiiiiiiiiiie!!!!

 

 


Ofrivilligt ego


Till och med jag stör mig på att jag har lagt upp så mycke bilder på mig själv här på bloggen, jag måste väl erkänna att det inte riktigt är självmant som jag framställer mig själv som en dunder ego.
Det är nämligen så att jag inte vågar lägga upp så mycke bilder på nån annan eftersom dom flesta blir skitsura om man råka lägga upp en "ful" bild, plus att det ser ju förbannat trist ut om man bara har en massa massa massa text.
Iofs kanske jag inte gör det så mycke mer estetiskt snyggt...

Nu ska jag provsmaka en muffin och sen bär det av mot kuddarna, efter denna dagen har jag gjort mig förtjänt av lite muffipluff.
Päronen kommer iaf äntligen hem på torsdag, det känns så sjukt skönt!
Äntligen kan jag åka härifrån :) Hallelujah!

AJ!


Jag är ju så omänskligt klantig!
Jag har just gjort nå chokladmuffins, så när jag skulle ta ut sista plåten lyckades jag självklart bränna mig. Så nu ser det ungefär ut som att jag doppat långfingret i blåbärssylt.
Jag säger bara AJ!!

Makes me HÄPPI


Kan ju inte hjälpas att karln är stygg som stryk, men ack vilken lajban låt!



Vad vore livet utan musik?
.. bara jag som nästan blir tårögd av denna?
Kanske håll å vara dags att söka professionell hjälp!

Desperat huttfru


Nu har jag spenderat över 6 veckor här ute i skogen, och jag blir bara mer och mer vansinnig av det! Jag misstänker att hjärnan tagit total semester och nu står på standby.
Nu är det väl ungefär så illa att jag mest troligt skulle bli smartare om jag skulle utföra en lobotomi på mig själv.

Nu har iaf Märtha och Jimmy åkt hem, kanske var lika bra att dom flydde Majonäset nu när jag är så explosiv. Känns som att precis ALLT som händer här är åt h-vete.
Jag har ännu en gång fått brottas med bryggan, eftersom vattnet stigit så mycket och vädret fortätter att vara så himla crap så vill den slita sig.
Tro mig... en människa har liite svårt att styra över tre bryggor på vilt vatten!

Usch, vad gör jag egentligen här?

Jag ska ställa mig och terapi baka lite nu, förhoppningsvis lyckas jag förtränga det faktum att allt suger.
OPTIMIST JAVISST!!

Gårdagen med ny kamera



Man kan väl ändå påstå att det blir ganska ok bilder :)
Tycker det är så himla mysigt i kläppen, och morfars skägg är så mysigt. Damn att tjejer inte kan odla skägg, jag skulle seriöst kunna byta kön bara för att få testa att ha skägg innan jag dör.
Tror jag har nån liten hjärnskada som gör att jag digga skägg.

Idag har det iaf vare ganska piano, Märtha har rensat garderober i malånäs och jag har vare moraliskt stöd. Så käka vi middag på Falkis, skitmysigt :) Dagens enda minus var väl det extremt pissiga vädret som plågat oss, buller och bång plus en jävla massa änglapiss.
Vars tog sommaren vägen?

Nu ska jag gå och sova, wopdido!

Hubba bubba


Hej, jag heter Judith och jag slösar bort min ungdom.
Idag har vi vare på kalas hos Morfar i kläppen, några mostrar och kusiner tog sig även dit för att vulga tårta och titta på grisar. Ni vet, såntdär som alla brukar göra på onsdagar.
Nu sitter jag då ensam hemma och väntar på att det ska bli sängdags, märtha är och gör brudfrilla och jimmy gömmer sig i skogen. Så jag får väl nöja mig med att leka lättroad och diskutera väldsproblem med hundarna.
Kanske det håller på att vara dags att ta tag i fläsket och skaffa ett liv ?


I skogen kan ingen höra dig skrika


Teknikens under!


Jag upptäckte just att sms inlägget jag gjorde tidigare inte riktigt blev som det skulle, jag hade skrive en skitlång text som tydligen inte ville hänga med! Haha, aja. Hur som haver :)
Nu sitter jag då ännu en gång i gamla Malånäs, jag har spenderat två dagar i skeå och före det var det helg och kalas för hela slanten! Karln min fyllt ju nämligen år i söndags, och jag hade sån himla tur som lyckades lura han till Malå, dock måste jag erkänna att jag hora bort hans tårta... shame on me..
Det var då SJUKT tacksamt att jag fick vara i skeå ett tag, jag behövde verkligen få komma bort från Malå och allt vad det innebär. Så nu har jag äntligen fått ladda batterierna med några extra glasspinnar och en lämplig dos kärlek.

Idag tog jag då tummen ur arslet och investerade ÄNTLIGEN i en ny kompakt kamera. Iofs är den nog inte mycket att hurra för, men den var inte alls farligt dyr och jag är inte den som är kräsen :) Iofs beror nog kvaliten på bilderna ofta på fotografen, och inte på kameran :P
Dock kan jag inte släppa hur den aningen udda försäljaren betedde sig på elgiganten (där jag köpte kameran), jag tror seriöst att han inte en enda gång såg mig i ögonen, utom han nöjde sig med att stirra blint på hyllan bakom mig, och såklart på min hylla. Yes yes, karln var uppenbarligen mer intresserad av "möblemanget" än vad han var sugen på att verka som en sinneskry människa.
Är det så karlar beter sig nuförtiden?

Nu ska jag då sussa, imorgon blir det födelsedagskalas i kläppen!
Tjing tjong!



Jag är nog ingen mästerfotograf....
Tur att Elmis är söt!

SMS-inlägg

20100720080 (MMS)


SERIÖST?!!


På aftonbladets hemsida har dom gjort en lista på några mer eller mindre konstiga namn som blivit godkända i sverige, och några som fått avslag. Man kan inte låta bli att undra.. vem fan vill heta "Okej"?!

Godkända

Fyra – finns flera andra räkental i både bestämd och obestämd form.

Mig – inte olämpligt.

My-Love – väcker inte anstöt eller obehag.

Okej – inte uppenbart olämpligt.

Passionfruit – inte olämpligt.

Tid – inte anstötande eller olämpligt.

Unistar – inte uppenbart olämpligt.

Vilse – väcker inte anstöt.

 

Avslag

Blomsterblomma – främmande för svenskt språkbruk.

Lillprins – är en titel i anslutning till ett förnamn. Inte lämpligt.

Malin – feminin prägel och därför inte godkänt som mansnamn.

Rock-President – fyller inte de krav som svensk namnlag ställer på förnamn.

Röckmusslan – upplevs som kuriositet. Främmande för svenskt språkbruk.

Stålmannen – efternamnsliknande karaktär. Risk för obehag.

Tequila – obehag. Olämpligt som förnamn.

 

Okej, jag inser väl att jag inte borde snacka! Jag döpte trots allt katten min till Pinka..

 

Källa: www.aftonbladet.se


What.. the.. fudge?!


Hur i hela flatters bär man sig åt för att göra nånting så himla dåligt???
Hahaha, alltså.. är det verkligen samma vengaboys som man lyssnade på när man var liten?




Jag måste nog gå och skölja öronen med högtryckstvätten nu, hahahah

Where is the party? :)

 

Jag vet att jag mest troligt inte kommer kunna festa på motorveckan, men jag vill ÄNDÅ ta mig iväg och umgås lite. Vem är det som håller i festen? :)

Oh my god, jag insåg just att jag bara ha vare ut två gånger i sommar. Det är INTE ok!

Kanske det håll å vara dags att ta sig ut lite, bort från skogen och in i dumheterna!

 



Sweet times


Dagar som denna kan man inte klaga på att man fortfarande har livet i behåll, jag har bakat en hel del plus att jag hunnit städa och ligga i solen.
Det har vare en såndär dag som man kan må bra över :)

Jag hade väl en mer eller mindre mysig upplevelse med en kopp soja tidigare idag, jag hade käkat sushi innan och tog sojan i en liten kaffe kopp. Så lyckades jag på något vis blanda ihop den med min kopp kaffe.. så jag fick en saftig slurp av nånting som inte direkt kan liknas med ett "hallelujah moment"
Usch, men jag har då lärt mig en läxa!

Imorgon kommer då Märtha och Jimmy till Malå, dom har ju vare på ännu en utlandsresa så det är väl läge att kräkas lite svartsjuka på dom. Ugg vad jag vill åka bort!
Jag håller redan på att bli galen av att sitta i Malånäs, jag säger bara det .. så FORT som jag får möjlighet ska jag åka härifrån! Då blir det en rutt till Skeå, Umeå och förhoppningsvis Lycksele. Jag är en isolerad gammal tant!!!

Nu är det då dags att sova, tjingelling

Den blir ALDRIG dålig :P

Jag vet inte om det är jag som är lättroad eller om det är Björn som är rolig, hur som haver blir jag alltid så bajsnödigt skitglad av denhär :) Haha

 

Kakplåt nr 6 i ugnen, har ca 3 kvar.

Note to self: dubbla aldrig smeten igen!

 


I betraktarens öga ?


Efter att inte ha använt mina glasögon på ganska länge försöker jag nu vänja mig vid att ha dom igen, men det är väl lättare sagt än gjort. Avståndsbedömning och sånt blir lite muffat!
Men det jag nästan stör mig som mest på är att man faktiskt får bättre syn (dah) vilket resulterar i att man ser den vidriga sanningen.. i spegeln. Alla äckliga finnar och skavanker blir nästan självlysande, så tydligt blir det!
Så därför brukar jag oftast undvika att använda glasögonen i närheten av en spegel, då kan jag fortsätta inbilla mig att jag trots allt är en hottie, haha.

Dehär fick mig till att börja fundera lite.. Man brukar ju säga att skönheten sitter i betraktarens öga, men tänk om det bara handlar om olika synfel som gör att vi TROR att folk är snygga. Det är bara dom som har rätt glasögon som faktiskt vet den skrämmande sanningen om allas utseende.
I verkligheten är vi alla som tagna ur en spegelbild i lustiga huset på Liseberg, men Gud insåg väl att mänskligheten skulle dö ut om alla var så himla fula, så han gav oss synfel för att bespara oss från all världens skabbighet. Dock lyckades människan sabotera hans skapelse genom att uppfinna glasögonen..
Huvva, hoppas Fredrik aldrig skaffar glasögon..


I know the truth!

LOST


Är det verkligen torsdag idag? Jag var helt 100 på att det var onsdag!
.. kanske jag borde skaffa nånting vettigt att göra med mitt liv, jag har förlorat en hel dag utan att märka det.

Snart ska jag iaf släpa mig iväg till posten i malå, dom har ju så förbannat fantasifulla öppettider, eller man kanske borde kalla det för stängttider! Dom har nämligen bara öppet till 11, götapetter...
Jag ska bara smälla i mig kaffekopp nr 3, sen är jag nog så gott som redo för att köra åt Malå.
Bla bla bla knasfluttifjong

Ut på upptäcksfärd




Snuffluff


När man bloggat i över ett år tar tillslut dom vettiga rubrikerna slut.
Jag kan iaf meddela att jag överlevt dagen, björnen lät mig leva! Dock lär jag väl istället få sorkfeber efter en mer eller mindre trevlig träff med en liten mus. Yes, jag bor i skogen!
Imorgon ska jag fanimej ta tag i mitt liv och fylla frysen med bakverk, idag blev det bara brunballar (igen) .. shame on me, men jag är helt enkelt för lat för att ta mig an nå större projekt nu!

Dags att sova nu iaf, det är väl också ett slags projekt.
Puss och kram

Big bad björne






Jag känner mig lite nojjig idag..
För nån dag sen sågs det en en björn här på andra sidan ån, och nu är jag lite fundersam på om den har komme hit åt Malånäs.
Jag har haft hundarna ute nu på morgon, och så fort jag släppt ut dom har dom blive totalt hyper. Inte ens katten vill vara ute!
Nånting är det då i skogen, tror inte det är renar, det KAN ju vara nån vilsen gammal snuskgubbe, who knows?

Så jag känner mig väl inte så värst kaxig just nu, nogför att det är nå rediga mördarhundar vi har här, men man måste väl vara realistisk, dom rår nog inte på en björn!

Tror jag håller mig inne så gott det går idag :) haha






HAHA!!


Jag ÄLSKAR när aftonbladet och expressen har olika bildspecialer, det finns alltid nånting fult att titta på.
Här får man bildbevis på att det inte bara är jag som har dålig klädsmak, hallelujah :P



Old stuff


Tro det eller ej, men kjolen jag har på bilden här nedanför är ca 40 år gammal! Min Mormor hade den när min mor var liten, hon har till och med sytt den själv. Dock var dragkedjan trasig så den fick jag plåstra ihop, men nu använder jag den nästan mer än vad jag använder NÅTT annat plagg.
Det är ganska komiskt, att man betalar dyra pengar för ny skit när man för en gratis peng kan hitta gammalt skit hemma, haha. Min mor har så sjukt mycke gamla kläder kvar hemma, så det finns mycke konstiga saker att leka med.

 

Dagen blev iaf inte riktigt så slapp som planerat, jag har släpa runt på gräsklipparn nästan två timmar i den stekande solen, haha. Så jag kan då lova att jag INTE fryser just nu!

Men det känns då nice att ha gjort nånting vettigt av dagen :)

Oh förresten, nu har jag fått svar av Universitet ;) Hihihihihihii!!!!!!!!

Jag tänker inte avslöja detaljer här, men man kan väl säga att jag inte kommer vara göralös i höst, wopdido!

Puss och kram!

 


Full Steam Spacemachine


Im rockin it, fuck yeeeah

 


Tjohej tjocka tjej


Herreballe vad det går undan!
Så nu är det alltså måndag igen, och jag känner mig då minst lika lost idag som jag gjort igår. Det ser ut som att nån gett mig en fet bitchslap i fejjan, dock är det bara gårdagens bränna.. men sheit vad det ser ut!
Kanske rött är inne i sommar?

Idag ska jag iaf roa mig med att baka och städa ett tag, sen hade jag tänkt ligga och sola ett tag.
Bara vädergudarna nu tillåter (?) Juhu, hur som haver lär det bli en ganska stillsam dag. Alltför många kalorier får inte brännas i onödan!
Over and out :)

 


Sommartider hejs svejs!


Det har vare en ganska lajban söndag!
Fint väder som stryk och lustigt sällskap, syster Mirre med familj kom och slet ut mit på flotten, så vi drev runt och fiska i några timmar. Dock verkar denna sköna dag ha betalt sig dyrt med en aningen för röd hudton och viss förlust av hud... Usch, vad jag väljer mina ord väl!
Men wtf, man kan inte klaga :) Jag fick iaf slita upp 200 stackars mörtar ur ån, undra om vi lyckades hitta åt nått slags hål där ett gäng mörtar bestämt sig för att ta kollektivt självmord, för sådär lätt brukar det inte vara att få nått/nån på kroken!
Nu ska jag smeta på lite kylbalsam och se klart stolthet och fördom :)
Pew!




Ikwell:


Hej, Jag heter Judith och jag känner mig PATETISKT ensam just nu!
Usch vad jag ångra att jag inte drog raggen åt Lycksele eller Skeå ikväll, det är ju fest och folk precis överallt, och ändå sitter jag här och suger på min slickepott med kaksmet på.
Juddan, get a life!

Jag kan iaf med all säkerhet säga att jag INTE kommer bli nå spinkevink i sommar, det är för gott med socker.
Hur kommer detta sluta?
... möhö, i want people!

Die Disney, die!


Igår satt jag och såg Johnny Cash filmen, tro jag har sett den 200 gånger nu och jag älskar den lika hårt varje gång! Det finns inget härligare än en ärlig kärlekshistoria :) Inte sådär hjärntvättande och orealistiskt som Disney gör det. Seriöst, Disney borde vara barnförbjudet. Hur många småtjejer tror ni inte får en skev världsbild pga domdär filmerna?
För det första, världen är inte dubbad!
"Prince charming" förblir en padda även efter du kysst han.
Om man brister ut i sång framför snubben lär man mest troligt hamna på psyket.
Snubben kan inte alltid rädda "prinsessan", så det löns inte att leka liten och hjälplös.

Därför kan jag inte låta bli att bli lite kär i kärlekshistorien om Johnny Cash och June Carter, det känns äkta och realitsisk, och TROTS att det är så äkta så lyckas dom hitta lyckan tillsammans :) DET är vackert!
Så jag måste bara säga det: Disney, släng dig i väggen!


Lörday





Vill bara lyssna på musik idag, thats the way i like it


Little Miss sunshine


Vissa dagar är bättre än andra, idag är en sån dag som är all over the place.
Jag har spenderat morgonen ute i solen med telefonen så gott som fast i skallen, har pratat med några gamla godingar :) Dock händer det väl endel annat också, och jag har lite svårt att avgöra hur jag ska hantera det.
Som sagt, vissa dagar är bättre än andra.

Syster Mirjam fyller då år idag så jag måste såklart iväg och gratta hon :) Så kanske man får se deras nya toa klar, färdig och klar. (?) Äh, jag har bättre saker att göra än att klura ihop smarta saker att skriva här, haha.
Nu ska jag in i duschen! Tjingelling!


Umpa rumpa


När Elma blir stor ska jag ge igen för den psykiska tortyr hon utsatt mig för idag.
ALLA vet väl vem Upsy daisy, Iggly piggly och Makka pakka är? Det är barnkanalens mest ondskefulla skapelser, som Elma av nån mystisk anledning tycker om... Man kan ju inte låta bli att undra.. Vem i hela flatters skriver manus till sånnadär saker??!! Uppenbarligen måste ju han/hon/den/det vara lite löst ihopskruvad där uppe.

Jag kan iaf STOLT säga att jag inte gjort nånting vettigt alls av denna dagen, och det känns uunderbart!
Nu fattas det bara en öl och en påse popcorn så skulle detta vara paradiset på jorden.

Imorgon är det fredag, och då ska jag väl antagligen för en gångs skull hitta på nånting vettigt, till exempel äta godis och pilla navel (?) Me like!
Over and out! :)


? ? ?


Diskriminering eller?


Efter att ännu en gång ha blivit jagad runt huset av en mordisk geting har jag hunne sitta och tänka efter lite (när jag flytt in på toa och vare inlåst där ett tag) Jag är lite insekts-rasse! Jag gör skillnad på insekter och insekter, av nån mystisk anledning ÄLSKAR jag knäppskorvar, har alltid gjort det. Jag skulle lika gärna kunna skaffa ett terrarium och fylla den med knäppskorvar. Men jag blir GRYMT äcklad av spindlar, eller iaf dom stora, dom små tycker jag bara är söta.
Osv osv osv, varför gör man skillnad på insekter och insekter?
.. och varför vill alla getingar döda mig? Beror det kanske på parfymen min?
Urrk!


Onsdag va?


Jag har tappat kollen på veckodagarna totalt, hade fått för mig att det var fredag idag.
Nu har iaf päronen åkt, och jag är ensam med vovvarna, mina bodyguards! Ikväll skyddar dom mig TROGET mot dom livsfarliga renarna i skogen, lyllo mig!

Jag kan förresten meddela att jag snart blir den stolta ägaren av 600 dubletter av bilder!
Dendär beställningen jag gjort på 700 bilder visade sig innehålla ca 602 bilder, några fattades alltså, och nu när jag ringde och klaga till photobox kundtjänst fick dom för sig att det skulle vara enklast att skicka hela beställningen igen! Haha.

Nu ska jag iaf ta en liten promenad i skogen, sen börjar jag nog dra mot sängen.
Puss och kram :)



Me & Elmis says "grrr"
 


Det är helt otroligt vad tiden går fort...

Det är helt otroligt vad tiden går fort ibland, det har redan gått en månad sen jag sluta på strömbäck. Och vad har jag egentligen gjort av all den tiden? Ingenting vettigt iaf, jag har sorterat 700 bilder! Haha, det har vare kvällens skitgöra. Huvva, det är INTE en aktivitet för den sinnesvage! Men nu ska jag sova, hade tänkt hjälpa päronen packa det sista imorgon inför avfärden, nu åker dom nämligen på semester :) hipp hipp!


Kaos vid Malån


Det är och förblir ett mysterium för mig, varför i hela flatters heter det "Musik vid Malån" när det knappt finns nånting som man kan kalla för musik där, bara skrål, fylla och dagen efter piller utblandat i drinkarna.
Eller är det kanske såhär vi vill ha det?

Jag har iaf haft en bra helg :)
I fredags drog jag nyktert på samhälle, hälsade på Jossan och c/o innan jag åkte hem. Det blev som en enkel men intensiv kväll :P
Sen på lördag åkte vi ut med faders flotte på ån, efter över en timmas tuffande var vi framme i malå där vi såg flyguppvisning och firade syster med kaffe och tårta. Till råga på allt fick vi nog alla en ganska sexig polkagrisbränna, jag har då fått ett ganska fint konstverk på ryggen efter det mystiskt utformade linne jag hade.
Mmmyes, ibland är man minsann bara FÖR vacker!
På kvällen drog jag impuls fest, tro klockan var runt halv 11 innan jag tage mig iväg. Så efter en lämpligt speedad förfest hos Moa och Aron fick även jag ta mig in på den legendariska "Musik vid Malån"

NU börja den riktiga spänningen!!
Förrutom att jag fick träffa en massa lustiga människor fick jag även ha en nära döden upplevelse, jag ska väl inte nämna alla detaljer med det inkludera iaf en Ica kundvagn och en Jörgen. Jag kanske har sagt allt redan?
Om det inte vore för att dom släppt in sveriges största skadedjur på området så skulle kvällen ha vare peeerfa!
Som pricken över i:t har jag till och med laddat upp med nya myggbett och blåmärken, vad vore en fest utan det liksom?

Nu ska jag ner och strypa en hund, svejs!

Dj Juddan in the hus




Det är STRÅLANDE sol ute, och ändå sitter jag parkerad vid datorn.
Man kan ju undra varför? Jo, jag ska ladda ner några program av mammas nya kille och bränna ut till päronen så dom har nånting kul att lyssna på på semestern, det har blive lite som tradition att jag ska fixa nån rolig skiva åt dom till semestern.
Dock tar det ju sanslöst lång tid att ladda ner, tro jag har fått ner 8 avsnitt nu och det har tage nästan en timma.
3G internet är inte så imponerande som det låter :) haha.

I helgen är det alltså Musik vid Malån, och jag har inga rikriga planer än. Tro jag ska ta det väldigt piano och slösa energin på att vara smart istället (så smart som möjligt iaf), sen får man väl se vars vindarna blåser och om man kanske får några goa skratt.
Who knows?
Synd bara att dom sabbat Mvm så totalt, en gång i tiden var det ju faktiskt skoj! Nu är det väl bara som en sjukt överbetald pensionärsfest. Jag förstår dom som drar till Arvidsjaur, sist jag kolla var faktiskt Anna Bergendal bättre än floor smokers.
"woho" :P

Time två run! TJING!