Kattskrälle


Jag var SÅ nära att somna, så vakna jag av att kattskrället snarka.
Auuugah


Sommar och slickepinnar

Nu är det väl ungefär 3 månader sedan jag skrev sist, och mycke har hänt på den tiden.
Jag har tagit examen, flyttat hem till mor och far i malånäs, blivit arbetslös och singel. Livet har väl inte direkt tagit de vägar man hoppats på, men huvudsaken är väl att man lyckas hålla ett positivt tankesätt. Besväret sitter mest i att jag börjat få en massa crazybananas mardrömmar, det är därför jag sitter och skriver nu, det finns inget annat att göra och jag är rädd att någon ska strypa mig med ett kycklinglår om jag somnar om.
Jag antar att mardrömmar är kroppens sätt att tvinga upp en ur sömnen och lura en till att göra nå vettigare med tiden, dock skulle jag väl inte misstycka om jag kunnat få en god natts sömn.
- Fördelen med att inte ha bloggat på 3 månader är väl att ingen läser här längre så då kan jag vara hur grotesk jag vill.
Hur som helst.. I augusti väntar mitt livs första arbetsintervju, ett labb i Boxholm har svarat på min ansökan och jag ska alltså åka dit för att undersöka om det jobbet kan vara något för mig. Ärligt är jag galet nervös men ändå förväntansfull, en flytt till söder skulle nog göra mig gott då jag inte har nånting att hämta här i norr längre. Miljöombyte och lite nya bekantskaper, det är nog receptet till lycka!
Nä huvvaligen, det händer verkligen mycket nu.
Tro aldrig jag har testat skriva ett helt inlägg såhär osammanhängande förr, det kan iofs bero på att klockan snart är 5 på morgon och jag har redan varit vaken en timma. Förgrömmade fucked up hjärna.
Idag drar päronen på semester och jag ska ännu ett år vara husvakt, så om det finns nån sällskapssjuk tjomme där ute får han/hon gärna komma förbi och ta en kopp kaffe - förutom äcklen, ni får stanna hemma.
Killi killi maggropen, nu stänger jag dagboken