Harreligen ändå!

 
Det är fullt obegripligt för mig att sommaren redan är över, likt en skallebang kom kylan till Malå och jag springer runt som en djupfryst kalkon och försöker få ordning på torpet.
Till helgen ska jag styra kosingen mot Umeå, denna terminen ska jag mestadels bo hos syster Märtha så tack och lov behöver jag inte släpa med så hysteriskt mycke grejor denna gången. ... eller ja, om jag känner mig själv rätt lär jag väl lyckas dra med mig hela bohaget ändå.
 
Ja justja, nu är man ju även 24 år fyllda. Känner mig fortfarande som en 12-åring i en 90-årings kropp, men vafan, ålder är ju bara en siffra.
 
Måttligt glamourösa töser
 

Spontan uppdatering


Jag får väl lov att erkänna att jag INTE riktigt lagt nå vidare krut på att ordbajsa här i sommar, det kan väl bero på att mitt liv är så fyllt med äventyr att jag helt enkelt inte har tid (host-host)
Ämen tack och lov närmar sig skolstarten, visst är väl Malå samhälle Guds gåva till mänskligheten, men umeå är bannemej snäppet vassare!
Senaste tiden har jag roat mig med att måla fuse och garaget med kära moder, så har jag även återupptage endel hobbys som fått ligga glömda under några år. När man bor såhär i skogen kan det vara klokt att hålla sig sysselsatt så psyket inte brakar ihop som en fis i en tornado. Njasi, nog ordbajsat, nu ska jag dyka med huvet före ner i sängen och hoppas på söta drömmar. Nattinatt!


Flykten till Umeå

Okej, jag drog en fuling idag och följde syster Märtha till umeå, måste erkänna att det känns ganska nice och fridfullt. Imorgon ska vi dricka alkohol och skaka ass, sen styr jag nog hemåt igen. Dehär blir som min semester.


Morgonstund

 
Nu har ca 65% av sommaren gått, och jag är fortfarande lika blek och uppstressad.
Jag minns den tiden i livet då sommarlov innebar att man fick vara ledig och göra vad man ville. Välkommen till vuxenlivet Judith, idag innebär ledighet att man ska hinna med allt som inte gjorts tidigare.
Men jag kan iaf skryta med att jag och Fredrik fått åka på en liten semester, trippen gick bland annat förbi Åland och Uppsala. Så har vi de senaste dagarna kunnat roa oss med att plocka hjortron, skogarna tycks vara smockfulla med detta gyllene bär i år, och tack och lov verka man heller inte behöva kriga mot nå thailändare om bären i år heller.
Hubbabubba, jag behöver mer kaffe.. Hejdå!