Dag nr 3

 
Jag är alltså inne på min tredje dag på praktiken, kan ärligt säga att det är en helt surrealistisk känsla att befinna sig på en riktig arbetsplats för första gången! Men än så länge har allt gått bra, jag har en egen liten arbetsplats som jag sitter och bökar runt på och eftersom det alltid finns saker att göra så flyter tiden på ganska fort.
 - För er som missat det så har jag alltså min praktik på tre trappor på universitetssjukhuset här i Umeå.
 
Nu ska jag hälla i mig nå kaffe och försöka komma igång. Ha en fin dag people!
 

Just keep swimming

 
Det är med skräckblandad förtjusning som jag tar mig igenom denhär helgen.
Nu är sista skoldagen gjord och jag kan se fram emot praktiken, kl 08:00 på måndag ska jag befinna mig på sjukhuset för min första dag som legitimerad idiot. Eftersom vi knappt jobbat "på riktigt" de senaste 6 månaderna är minnet inte så värst friskt, min största fasa är att dom kommer sätta mig på att göra en quad helix första dagen. VE OCH FASA!
I övrigt händer inte så mycke fräsigheter, både syster nr 1 och syster nr 2 ska till utlandet på äventyr nästa vecka, jag har fortfarande inte läst "50 shades of grey" och min hälsosamma livsstil är ett minne blott.
Idag kommer allra bästa Fredrik till Umeå och jag ska investera i ett element, spänningen fortsätter.. PEW!
 
 Kackel utan spackel     
 

Slutet är nära!

 
Harreligen, snart är tiden med examensarbete förbi och man kan äntligen se ljuset i tunneln.
På måndag ska vi redovisa hela faderullan inför skolan och examinator, ... examinator... det rimmar med terminator! Är det ett dåligt omen?
Den senaste tiden har varit allt annat än trivsam, stress och rubbningar i vardagen går en åt huvudet och man tvingas förvandla sig till en zombie bara för att kunna trycka sig genom denhär perioden. Fyfan vad det ska bli skoj att få ett riktigt liv!
I övrigt är jag lika lyckad som vanligt, förra veckan gick jag på sjukan och anmälde mig som blodgivare, dock blev jag nobbad då mina vener tydligen var för mesiga.
För nån vecka sen skulle var vara snäll och tvätta åt syrran, vilket resultera i att jag krympte hälften av grejerna.
Och sist men inte minst.... jag har räknat ut att jag käkat ca 170 vårrullar de senaste veckorna. Nyttig diet? I think not!
Nu ska jag smutta i mig min konsum-öl och titta lite på harry potta, puss!
 
Lite diverse fulsnygga bilder på två parters-in-crime från tiden med ex-arbetet.