EEY FUCKFACE!

Det ska va gött å leva, likt en lyxhustru får jag sovmorgon och lite gammeldags myspys.
Lägenheten börja likna ett riktigt boende, dock borde jag kanske se över mina kabeldragningar en extra gång. Det är förbaskat tur att jag inte blev elektriker.
 
Ät en bulle och starta dagen på riktigt, puss mjau
 

Mitt happyplace

 
Jag hade ju sagt att jag skulle slänga upp nå bilder när jag börja få ordning, ärligt talat är jag ganska lat och slänger därför upp nå bilder från min instagram.
Har många projekt kvar innan jag kan känna mig nöjd med hur det ser ut här, men jag kan iaf skryta med att jag nu har hela 23 grader i lägenheten medans det är -25 ute. Varmt och gött :)
 

Livet just nu

 
Jag hatar att vara singel, ensam gammnucka, det är fucked up.
Jag är för snygg för att vara singel, eller det är iaf vad jag försöker intala mig.
 
Kanske det var ett dumt drag att skaffa en loftsäng, jag kommer ALDRIG våga ha över nån på pyjamasparty då jag knappt litar på dess hållbarhet ens när bara jag ligger där. Det har blive en vanlig procedur om kvällarna, jag ligger i sängen, börjar nojja över hur bra bultarna egentligen sitter, kliver upp ur sängen och kollar några bultar, lägger mig igen och har liiiite mindre ångest när jag somnar.
Det känns även lite ovant att vara malåbo igen, men det är sanslöst bekvämt att aldrig behöva promenera mer än två minuter vilken affär man än ska till.
Hmm.. vad mer?
Jag har slutat äta mat och lever nu enbart på godis, life is fun.
Puss och kram
 

Livet är bubbelgum

Tant Judith bökar fortfarande på med flytten, har inte orkat få klart nånting så jag har fortfarande inte spenderat nån natt i det nya placet. Jag skulle iofs kunna slänga upp nå kort här när jag börjat få ordning, det ser ganska lustigt ut med alla mina mystiska färger.
Till veckan får jag äntligen några lediga dagar, jag ska njuta like a baws!
 
Oj, nu borde jag nog gå och sova.
Hejs svejs lingonfejs!
 
 

Va fuck

 
Jag är på dåligt humör idag, så nu vet ni det.
Hejs svejs
 

Nytt år

 
Tänk att man skulle få uppleva år 2014 också, förhoppningsvis ska detta året bli bättre än det förra.
Efter att ha lalla runt på diverse bus spenderade jag 12-slaget med päronen nere på ån, kan varmt rekommendera det för alla nästa år! Det var ganska härligt att se alla fyrverkerier därifrån :)
 
Om ca två veckor får jag äntligen flytta in i nya lägenheten, jag har bäcklat och bönglat så länge med att fixa upp alla möbler så det ska bli himla skoj att få flytta in allt och se det färdiga resultatet. Det KAN ju bli totalt skitfult, men jag har iaf fått ha kul åt att måla.
Fan, trodde jag skulle ha nå mer kul att skriva om men hjärnan står stilla.
Livet går framåt, och det är otroligt skönt.
Man är på gränsen till att bli en riktig människa igen :)
 
Gott nytt år kära vänner