Full fart mot julefrid!


Kl 09.00 börjar jag skriva tenta, ca 43 minuter senare har jag bestämt att jag ska ha lov.
Detta är ett magiskt och efterlängtat ögonblick, har inte vare hemma på GALET länge!
Piw piw!

Skulle vilja tacka syster Märtha för silvershampot, jag var nog bara tre dagar ifrån att vara gul som en badanka i håret. Nu är jag vackrast i världen igen!

 


Nu kommer det tomtar!


En dag kvar med skola, sen kan jag börja avnjuta lite relax och jullov.
Tro aldrig jag ha vare med om att dagarna kunnat va så himla hyperdundereffektiva, men trots att man har pumpat fläsket oabrutet flera dagar så är det ju självklart ändå en massa som ligger ogjort.
Jag blir så himla imponerad av vissa människors framförhållning, jag menar.. MÅSTE man spara ALLT till sista stund? Eller det kanske anses vara manligt att stressa så hjärnkontoret sprängs varje jul.
Ja huvva, men JAG är som sagt kungen ikväll.

Imorgon har vi kron & bro tenta, sen blire lov. Önska mig lycka till! :)

Lite julkänsla

 

Hippedido!

 


Knökfull


Nu är det sista slitet innan jullediga dagar, idag ska vi börja gjuta titan och plugga vidare inför tentan.
Håll å känna mig måttligt stressad.
.. men trots att man känner sig allmänt eländig så kan man iaf trösta sig med att vissa har det värre.
Muhahahaa!


Ultrarapidig och olidlig


Sista dagarna i Umeå innan lovet lär bli spännande, det ska pluggas inför tenta, snålas så man har råd med bussresan hem och så är det även sista skriet på att umgås med umeborna.
Just nu roar jag mig med att lyssna på Fredriks snarkningar, han låter jätteroligt :) Tur jag har nån som kan underhålla mig såhär på söndagsmorgonen!
Igår var jag på förfest hos Emma, skötsam som man är gick jag hem i lämplig tid och pluggade lite. Tro aldrig jag har känt mig så patetisk tidigare, vem fan sätter sig halvlullig kl 12 på natten och pluggar? Freak.

Slå mä int


Hej hej helg!


Så var det helg igen, nu återstår det bara tre skoldagar innan det efterlängtade jullovet.
Eftersom vi går världshistoriens mest sadistiska utbildning så har vi självklart tenta sista skoldagen, kan lova att det är ogrejdigt. Jag har liksom svårt att avgöra om jag ska lägga energin på att plugga eller skriva julklappsrim.

Nu ska jag titta på Musikhjälpen och äta lite gröt, piew!

Tissdag


Hallelujah! Telefonfan ska bli lagad!
Jag fick ett ytterst efterlängtat telefonsamtal idag då jag blev informerad om att den går att skicka till fjollträsk och få fixad för den blygsamma summan på 1500 kr! Ärligt talat hade jag räknat med att det skulle bli dyrare så nu blev jag nästan lättad (jag har nog en skruv lös)
Idag gjorde jag färdigt min praktiska prov, för er som inte riktigt fattat vad jag gör om dagarna så har jag nu lagt upp en ytterst demonstrativ bild här nedanför, det är en bro av metall och keram. Kan väl inte påstå att det är den snyggaste i stan men det var det jag dög till att skapa idag.

Nu återstår det bara att skriva klart ett abstrakt på engelska utan att bli totalt vansinnig
Wish me luck!

Arg, ledsen och besviken!

 

Vissa dagar känns det som att man skulle vilja förespråka aktiv dödshjälp lite extra mycket.

Ironiskt nog, håhär ungefär ett år efter att jag tappat min förra telefon i spyhinken så lyckades jag nu tappa min (knappt en månad gamla) iphone i backen. Inte helt oväntat att skärmen skulle bli totalförstörd efter att ha blivit kysst av stengolvet.

Så nu sitter jag här, med förtvivlan i halsgropen och med börsen i näven, en börs som jag är väl medveten om att den snart kommer bli några kilo lättare. Ååååå fyfan vilken purken helg!

Kanske även bör nämna att:

- Min katt Pinka (ja hon heter Pinka) tycks ha blive förvildad och har lyckats ge mor min sådana rediga krigsskador att hon nu måste gå på penicillin.

- Jag fick igår veta att jag kuggat på årets största tenta.

- Jag fortfarande har lite ångest efter att ha flashat mig för halva grannskapet då dragkedjan på min onepiece ofrivilligt åkt ner då jag var ut för att lämna soporna.

 

Det enda positiva jag kan säga efter denna helgen är att det iaf inte kan bli värre! ... ellerrr??

 


Long time no see!

 

Jag insåg just att jag inte uppdaterat på länge, kan ju bero på att jag haft bättre saker för mig än att leka med datorn. Det är mycke att göra på skolan nu, i måndags hade vi tenta och i veckan är det praktiskt prov.

Kan väl, utan att ljuga, säga att man är uppe i varv nu!

Tack och lov är det "kort" dag idag så vi slutar vid halv 3, detta ska jag fira med att åka ner på stan och fixa lite småsaker inför julen. Snön har ju tillslut kommit till Umeå, iofs är det inte direkt nå vidare mastigt täcke, men det räcker för att julkänslorna ska staka igång!

Ja huvvaligen.

 


Dinner 4 2


Det är skrämmande vad två hungriga människor kan klämma i sig!