One of The Last Days

Flytten närmar sig med stormande steg, jag har börjat bita i det sura äpplet och städa lite, men ärligt talat ser det ändå förjävligt ut. Nästa år ska jag satsa på att bo på gatan så jag slipper flyttstäda igen, även om jag håll å ha ganska mycke erfarenhet av det nu så blir det ändå inge kul.
Kanske jag borde göra som pippi? Sätta skurborstar på fötterna, tömma en hink med vatten på golvet och bara glida runt i rummet.
På skolan är det ganska lugna puckar, dagens stora äventyr fick jag inne på stan. Åkte dit med Frida och köpte ett par billiga skor, dock när jag kom hem insåg jag att paret inte matchade! Varken färgen eller storleken stämmer, skoj va?

Nä, nu ska jag snart dra mot sängen och drömma sött om buller och bång.
Tjingelling! 


Sommartider hejs svejs


Jomen sommaren kom även i år! Efter en hel helg med strålande sol och hetta kan jag nu meddela att jag har en solbränna som påminner om nånting som legat i ugnen tre timmar för länge, det är fan skrämmande att man aldrig lär sig att använda solskydd!
I helgen var det iaf yran här i Umeå, givetvis firade jag detta med att vara fullast i stan i fredags. Det var fet fest här på nydalahöjd och självklart var jag vildast, snyggast och charmigast av alla (de två senare påståendena kan vara snäppet felaktiga)
Så idag har jag myst med syster och c/o på en filt i parken, jag måste ju passa på att njuta medans jag fortfarande befinner mig i civilisationen och kan umgås med annat än skogsmullar och molgan. På torsdag flyttar jag nämligen ut från rummet på nydalahjöd och sen bär det av mot en aningen oviss framtid.
Ja hallelujah, det händer mycke nu!
Kommer sakna min goa korridor :)

Nu ska jag ta en kall dusch och vårda min stackars bränna, puss & kram


Förväntansfulla Ulla


Hej, dagboken.
Idag har jag ätit 7 ballerina och en sallad med mycke lök (kan även säga en lök med lite sallad) Jag blir så fascinerad av mig själv och mina matvanor ibland. Igår åt jag till exempel bara chips, nån köttbulle och lite ost. Undra om jag skulle kunna få en diet uppkallad efter mig?
Dagen har iaf spenderats åt tenta och allt kaos därikring, så efter skolan drog jag in till stan där syrran bytte färg på mitt hår. Känner mig skitsnygg, här kommer pippi långstrump!

Äh, vem försöker jag lura? Jag har inge klyftigt att skriva.
Ville bara döda lite tid så jag inte somna innan 10, jag har dygnsrytmen som en pensionär.

Äpplet faller inte långt från päronträdet   


Startskottet

Så har startskottet för flytten gått, päronen hämtade nästan alla mina saker idag, så nu bor jag i ett tomt rum.
Fredrik ha vare här i helgen, det ha vare riktigt mysigt, dock blir ju alltid helgerna för korta. Så när han åkte hem till skeå bytte jag ut hans sällskap mot lilla Bitte.
Kan säga det att det finns nog ingen ynkligare hund, dom i korridoren håller nog med mig, haha.
Imorgon har jag min sista tenta, håll tummarna för mig! :)


Men Far åt Flatters


Äntligen en ledig dag! Jippie!
Den kan spenderas åt att svära åt regnet och plugga tenta, på måndag har vi vår absolut sista tenta. Nån som tro att det känns skönt? Jaa, i så fall så tro ni rätt ;)
Stöket inför flytten ska ta fart de närmaste dagarna, det håll liksom å va lite av en tradition för mig att flytta varje vår, päronstackarna som tvingas hjälpa mig varje gång, ack och ve.

I morse fick jag och resten av korridoren ett tämligen oönskat uppvaknande, en av grannarna åt visst räkor i förrgår och tänkte inte på att slänga bort avfallet direkt, så det fick ligga i sopkorgen och gotta till sig riktigt ordentligt. Idag kan jag meddela att hela korridoren på Rullstensgatan 4 stinker rutten räka.
Ja, så är livet när man bor i korridor! Det luktar illa!

Fick lite VÄL mycke vårsol på mig igår, axlarna har en

viss ton av röd / brandbil.


Dagen efter Baksmällan



Jag vet att jag säger dehär efter alla fester, men jag ska bannemej bli nykterist!
I fredags hade vi alltså sittning med klassen, eftersom det var tema "färgglatt" dränkte jag hela kroppen i nagellack. Vi hade en skojsig kväll med kaoz, mat och öl i mustaschen.

Det har hänt ganska mycket den senaste veckan, bland annat har jag fått veta att jag fått praktikplats på Universitetssjukhuset här i Umeå, jag skulle inte kunna tänka mig en bättre praktikplats, så jag är knasigt lycklig över detta :) Det sjukaste är att jag inte ens sökt dit då jag tänkte att det fanns andra i klassen som kunnat behöva platsen bättre än mig, men så ringde chefen upp mig på tisdagen och undrade om jag ville söka, såklart hakade jag på, tänkte att jag lix inte hade nån chans. Nån timma senare hade jag hux flux fått min plats :) haha.
Så jag blir alltså kvar i Umeå ett år till, måste bara skaffa boende :P

Ja huvvaligen, ibland är livet lite VÄL spännande.
Nu ska jag he mig ut på en promenad i det fina vädret, puss & kram!



Sommaren i City


Dehär känns helt sjukt, igår plumsa jag i djupsnön i Malå och såg lapphandskarna falla från skyn. Idag har jag skuttat i solskenet ibland tussilago och fågelkvitter, hur går det till?
På skolan tog vi då äntligen oss ut å käka lunch i solen, det var efterlängtat kan jag lova ;)


Förbannat


Hej, jag heter Judith och jag är 23 år gammal, jag är blivande bostadslös och är HELT praktikplatslös!
Det ha vare en ganska kort men intensiv vecka, har som sagt förlorat mitt boende (kanske var lite självförvållat) men så är iaf fallet. Tack och lov är det inte mycke kvar på terminen nu.
Så fick jag även veta idag att jag inte kunde få praktik där jag sökt då det inte finns någon plats, måste erkänna att jag är rejält bitter över detta! Hur kommer det sig att en olycka sällan kommer ensam?

Nu sitter jag då hemma på rummet, med PMS och ett glas som innehåller alkoholhaltig dryck, kan glatt se fram emot en oviss framtid och en förbannat stressig snartid.

It makes me feel sooooo good!


Kiss & Knäckebrö


Tanten befinner sig ännu i Skellefeteå, Freddan jobbar till 9 så jag sitter här som en hjärndö hemmafru och fantiserar om alla äckliga saker man kan baka. Tur som fan för Fredrik att han är så himla söt, annars skulle jag kunnat baka en fisbomb! ... eller justja, det är ju inte första april idag.
Imorgon bär det av "hem" mot umeå och lökringarna.