Låt natten komma


Huvvaligen, nog hade väl saker kunnat vara bättre..
Helgen har vare helt sanslöst bra, jag och Fredrik körde till Sundsvall där vi spendera en natt på hotell och strosa runt på lite diverse affärer och mys. Tro inte jag haft så sköna dagar på länge!
Dock blev jag dålig på lördagen och det har fortfarande inte riktigt släppt, får hålla tummarna för att det ger sig till imorgon då jag är inbokad för frissning och fnitter hos syster. Hua, ja jag håll å va tämligen less att må illa nu.

Tro det är lika bra att gå och sova, kanske John blund kan göra mig magiskt pigg!
Wehuuu


En ledig dag


Sitter här på studentrummet och fryser om fötterna, eftersom vissa av folket från klassen är på dentalmässa i fjollträsk (och jag valde att stanna hemma) så är jag idag ledig, det är ganska sweet! Iofs får dom på mässan gratis tandkräm och annan livsnödvändig utrustning, men jag får då lix sovmorgon! Fick ni andra det? Haaa-haaa! LÅNGNÄSA!
Igår tog jag steget in i vuxenlivet och köpte en s.k Ajfån 4s, dock har jag och Siri fortfarande ett ganska kärlekslöst förhållande då jag inte riktigt fattar hur hon fungerar! ... kanske det håll å va dags att läsa instruktionerna?

En av de finaste låtar jag hört på länge, önskar man kunde sjunga sådär!

 

 


Hä gatt ha gulle


Dehär ha vare en såndär dag som jag LÄTT kunnat klara mig utan!
Jag tog mig igenom en totalt misslyckad opponering, lyckades slipa sönder en modell som jag nästan var färdig med, skicka tre ofrivilliga sms till två kontakter i telefonjäveln och sist men inte minst tycks jag nu ha blive sjuk.
Ja, det är väl inte riktigt som att man fistpumpat sig genom dagen!
Men nu kan jag iaf se fram emot en kort skoldag imorgon och sedan en lååång underbar helg!

Dagens bästa: GOFIKA!


Megaskoj!


Fyfasen vad jag ser fram emot helgen!!
WOP WOP WOP WOP!!!!


Good times!


Detta har vare en minst sagt händelserik helg, måste erkänna att jag känner mig mycket nöjd!
Pappsen kom hit på fredagen så gick vi ut och käka på TC och på lördagen bjöds vi på lyxig hotellfrukost, gott sällskap och god mat gör juddan glad :)
Igår drog jag ut på impuls fest efter att ha sett Yes man, INTE att rekommendera! Det sluta med att jag mest troligt inte sa nej till nånting på hela kvällen och blev knasigt dum i huvet.
Nu ska jag vårda min baksmälla och dra mot sängen, man måste ju vara på TOPP imorgon!

Hejsan hoppsan!

The magic number

Hur ska jag fira dehär då?
Dricka saft? Byta tapeter? Hoppa ut genom fönstret?
Det finns SÅ många alternativ!!


Happyhour!


Jag firar min nyfunna frihet med en slibbig cider, ölen var slut...

Imorgon kommer pappsen till Umeå så vi kan fira faders dag (lite i förskott) och det känns galet roligt!

I helgen är jag "pappas flicka" :)

 


Lillfredag


ÄNTLIGEN är det helg igen!
Veckan har vare allt annat än lindrig, vi har börjat med ett nytt praktiskt moment samtidigt som vi springer hejvilt till tandläkarna och busar. Vi har nämligen gjort ett arbete tillsammans med dom, alltså tandläkarna, då vi gjort en krona som dom ska sätta fast på en tand (ids inte skriva mer omfattande då jag är övertygad om att ni inte skulle fatta nå)
Veckans tema har iaf i stort sett vare "stress och artikelarbeten som nån borde stoppa upp i röven"
Kan för övrigt skryta med att jag lyckats få i mig ca en halv plåt brownies och en ännu snuskigare mängd kaffe, nån som vet hur man blir av med socker och koffein beroende?

Tog mig lite tid att ta en (alternativt) heit bild på mig själv, kanske det är nånting du kan tänka på när du sitter och klämmer på klosetten efter kaffet imorgon? Yeah!


Hugget som plugget


Tro aldrig jag har vare såhär förbannat skoltrött i hela mitt liv.
På måndag är det tenta och jag ligger verkligen minus på pluggfronten, kanske det inte är så värst konstigt.. jag har nog spenderat mer tid med min stickning än med plugget. Men men, sånt händer! Man kan inte vara klyftigast alla gånger!
Det känns lite segt att sitta hemma i myskläder samtidigt som halva svea rike försöker få kontakt och släpa ut en på kalas, njasi, ikväll är jag en tråkig hemmafru! Nu ska jag dra en pensionärare och dra täcket över fetan, somna sött och vakna tidigt imorgon så jag kan störa alla bakfulla ungdomar med att dammsuga kl 6 på morgonen.
Natti natt!

 


Never again!


Ännu en gång har tanten fått ut lite visdom av intranätet!
Nu har jag lärt mig att man INTE kan lita på hittepå recept som folk lagt upp på bloggar.
Jag skulle baka nå blåbärsmuffins med smulpaj (låter ju skitgott!), men detta resultera istället i nå ytterst skabbiga muffinsliknande bölder. Kanske inte syns på bilden, men dom blev brun-lila med kludd.. ja, det ser väl inte så värst aptitligt ut?
Iofs har jag fortfarande inte smakat dom, tro jag får lämna det hedersuppdraget till försökskaninen Tjärnlund.


Konsten att slösa


Kan ju knappast påstå att jag är nån vidare ekonomisk student, efter en snabb vända på stan igår har jag nu lyckats tömma både mat och klädkontot.. på en jacka. Yeah, bra idé!
Iofs kan jag fortfarande lämna tillbaka den men det vill jag inte, så nu får jag helt enkelt leva på utspätt vatten och bröd resten av månaden. Men... jag vill ju ha lördagsgodis! CRAP!!


When life gives you music..

 

 



 


Krakel spektakel


Den känslomässiga baksmällan sen helgen håller äntligen på att lägga sig, dock har jag nu istället ersatt den med ett sockerberoende som heter duga! För att orka med allt pluggande har jag nu nämligen börjat missbruka godis, they try to make me go to rehab but i say no no NO!
På skolan har vi nu fått testa göra en bettskena för första gången, just denna skena har jag gjort till mig själv, måttligt läskigt att stoppa in dendär saken i käften! Tack och lov är det sista skoldagen för denna veckan imorgon och jag är fast besluten om att njuta skiten ur denna helg. ... eller ja, jag måste ju iofs även plugga.
Aja, nu ska jag iaf belöna mig själv med en snus och gräva ner trynet i mina papper om bettskenor.
Hipp hipp!

Ps, Frida is a evil person.
Hon gav mig men för livet idag!