Mrs potatohead


Fyra dagar med ett svullet fejs, men äntligen håll det på att lätta.
Igår träffade jag en tandläkare i skeå, han kunde bara konstatera att tanden dött och att jag måste rotfylla, så på torsdag bär det av mot Lycksele för att få det bortgjort. Det ska bli så HIMLA skönt att få dehär ur världen.

Finn ett fel?


Fyfan


Jag ser ut som ett jävla träskmonster, blek och svullen.
Idag flyr jag malånäset och söker fristad i Skeå, kanske jag smälter in lite bättre där då det finns fler muppar.

Tro jag ska gå och köpa en trisslott idag, kanske det är dit min tur ha tage vägen?


Dagens look


Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!!
Vakna nu vid 8 och märkte att jag inte hade nån känsel på kinden, så börja jag känna efter lite och upptäcker att jag är svullen som en jävla röv. Ja, jag ser typ ut som porky pig!
Efter att ha ringt till både sjukvårdsrådgivningen och jourhavande tandläkare, och som det är sagt nu ska jag avvakta och se vad som händer. Tro jag ska hålla mig hemma idag!


Fina lilla meducin


Det blev en tripp till Lycksele även idag, och denna gången fick jag tack och lov lite hjälp!
Tandläkarn skrev ut nå penicillin så nu ska jag knapra det i 10 dagar i hopp om att det ska bli bättre, dock är väl risken ganska stor att jag måste göra en rotfyllning. Infektionen har nämligen tage sig in i pulpan, skitkul!
Men jag är då glad att jag iaf fått medicin, smärtan jag fått utstå de senaste dagarna skulle jag inte ens önska min värsta fiende, igår blev huvudvärken så extrem att jag börja hallucinera.
Life is crap sometimes.

Eftersom jag haft en så crapig vecka har jag BESTÄMT att jag ska skaffa denhär så fort jag har råd.
Det vore liksom trevligt att inte gå runt och lukta fis

Torsdag från hell


Det blev en kort arbetsdag idag, jag lyckades få en tid hos tandläkarn i lycksele vid 10. (Dom i malå har stängt för semester) Så jag drog i panik till Lycksele i tron om att jag skulle få tanden fixad.
Pyttsidattsan, dom kunde ganska snabbt konstatera vad felet var. Jag har en infektion i en tandficka, och tydligen kan man inte göra nånting åt det utom jag får helt enkelt bara hålla pedantiskt rent i hopp om att det ska läka. OM det dock inte läker lär jag förlora tanden.
Så jävla idotiskt, dom trodde att det är nånting som kilat fast i fickan, typ ett frö eller nå, så det kunde ha blive såhär även om jag varit världshistoriens mest pedantiska människa.

Det gör sjukt ont, jag kan inte äta eller dricka och värken gör att jag får sanslöst ont i huvet.

Direkt jag är klar på utbildningen ska jag fylla käften med löständer, det är fanimej bestämt!
Nu ska jag gå och lägga mig, och ladda inför sista arbetsdagen


För att hålla koll



Nejdå, jag längtar inte alls!

Kan för övrigt meddela att jag har dödlig tandvärk och inte kunnat äta sen jag kom hem, håll å va måttligt grinig!
Imorrn blire till att jaga tandläkare.



Snuskig sommar

 

Hur kommer det sig att all musik handla om snusk?

 





 

 


Musik vid Malån


Musik vid Malån är nånting som drabbar malå samhälle en gång per år, både unga och gamla blir fulla, odrägliga och allmänt brunstiga. Tur för mig att jag är lättroad och tycker det är skoj med folk som är dum i huvet, iofs kan det ju bero på att jag är en av dom.
Förfesten spenderades med ett gäng gamla 9B brudar, ganska skoj att sitta och prata gamla minnen och snacka skit om allt och alla. Efter förfesten kicka iaf minnesluckorna in, jag trodde inte att jag träffat nån kompis på området, men tydligen har jag träffat hur många som helst och glömt bort det!
Antagligen hade jag skoj, haha.
Hemgången blev iaf nånting som lär gå till historien, Fredrik gjorde ett tappert försök att bära mig, dock hade han väl drucke nånting som sabba balansen och drutta i backen med mig i näven. Det blev en jävla smäll!

Nu kan jag iaf glädja mig åt att jag jobbar imorgon, jippie.

Veckan



Smack my biatch


Jag längtar efter helgen så hårt att jag får sugmärken i baken, fyfan vad jag längtar!
Ska snart drulla iväg mot kneget, ska bara invänta att telefon laddas lite först. Under tiden skulle jag bara kunna roa mig med att ordbajsa lite här, .... dock hade jag inget vettigt att dela med mig av.
Äh, jag går och äter kakor istället.
Tjingelling!

Helg & hubbabubba


Sen jag börja på ofogen har helgerna vare allt annat än lugna, eftersom det är enda tiden jag har till att faktiskt göra nånting så försöker jag hitta underhållning i ren panik.
Lördagen kanske inte var så mycket att hurra för, jag städade, mordhotade hundarna, bakade en mümsig rabarbercheesecake och smällde i mig en massa kalorier.
Söndagen blev däremot nånting som borde gå till världshistorien, jag har nämligen äntligen tage tummen ur arslet och kört i stadstrafik för första gången sen olyckan. Visst, det resultera väl i endel ilska, svordommar och dödsångest.
Okänslig som jag är hämta jag upp Fredrik i skeå, tro jag har gett han men för livet då jag gjort mina dödsföraktande undanmanövrar och loopingar efter vägen.
Men det blev då en fin dag iaf, efter en tripp förbi kron-olles och en liten omväg hem så kunde vi avsluta dagen med att grilla och ett tappert försök att fiska med hundarna som sällskap, dom blev kanske lite väl intresserade av draget :P

I veckan jobbar jag iaf eftermiddag, så går dagarna ungefär bara åt till att längta till helgen :P
MVM är väl det enda fräsiga som händer i Malå på hela året, tragiskt men sant!

Man blir som man umgås?


Jag kom just hem efter en tripp till Malå, vid sågen är det nå allmänt obrydda renar som ha hålle till den senaste tiden.
När jag skulle passera en av dessa renar fick den totalt fnatt, och jag menar verkligen fnatt! Den började hoppa upp och ner och kasta med hela kroppen som om den vore en vild oxe. Antar att de flesta testat att se hur en katt hoppar rakt upp när den blir rädd? Typ SÅ hoppade den! Det såg helt psyko ut, antar att den blev stucke i arslet av en geting eller nå.

Nu är det iaf ÄNTLIGEN helg! Detta ska jag nu avnjuta genom att isolera mig i majonäset och städa så mycket jag bara orkar. Päronen befinner sig just nu utanför venedig i en stad som heter Chioggia, kan väl knappast påstå att jag inte är svartis! Själv får man umgås med psykiskt störda hundar, möss och mögligt bröd.
Mitt liv är ju allt bra underbart


ÄNTLIGEN FREDAG!!


GALET vad skönt det ska bli att få helg!!
Denna vecka har vare ren och skär tortyr, arbetsuppgiften blir inte roligare och det är hett som laban i fabriken.
I helgen ska jag fanimej njuta!