The Partypoop


Nu har jag gett upp allt hopp om fanskap ikväll, det har nämligen tage sig så illa att alla roliga människor antingen är för bakis för rajraj eller så ska dom på Corona, där tar jag mig ju inte in!
Men men, detta är väl förhoppningsvis ett missöde som jag kommer njuta av imorgon.
Istället kan jag ikväll roa mig med att glo på förvittrade fyllon och självutnämnda charmörer som pinkar i slalom, det känns ändå som att jag kommer hitta NÅN slags underhållning!
Nu ska jag knöka i mig en alvedon och känna ruset, wuhuuu!!!!

 


I svarta sopsäckar


Nånting som tycks vara återkommande för min del när det gäller brännbollsyran är att jag lever i svarta sopsäckar, det var nämligen precis samma visa förra året! Det är ju helt sjukt att det redan gått ett år sen man sluta i Strömbäck.
Aja, idag ska jag iaf försöka ta tag i flytten. Det sista av allt skrot ska ner i påsar och så kommer päronen och hämtar upp det imorgon. OM jag har tur blir jag klar med allt så fort som möjligt så jag kan vara lite full och dum ikväll.
Äh, nu ordbajsar jag bara. Ska ut på en morgonspromenix och ta tag i fanskapet.


Plus/minus noll


Dagens plus: oväntat mycke klirr i kassan!
Dagens minus: kruckad rygg

Så förbannat bittert att ryggen skulle lägga av just nu! Mitt i flytten och brännbollsyran, jag vill ju ut och leva livet såhär sista helgen innan avslutningen, men det lär ju bli så att jag får ligga hemma och fisa i mysbyxorna istället.
Tack och lov är vi lediga imorgon, så jag kan iaf se fram emot lite extra sovmorgon :)
Nu ska jag kavla ut mig i sängen och skaffa en redig skönhetssömn!
Night!


Bättre dagar


Det närmar sig avslutningen, ja huvvaligen.
Sommaren lär jag ju spendera på Norrfogen tillsammans med en massa andra glada sommarjobbare, det blir till å spackla kvisthål i tre månader, och sedan återvända till verkligheten.
Konstigt nog längtar jag lite till att få jobba :)

Skulle vilja rikta några väl valda ord till pervot som envisas med att skriva störda saker till mig.
Det har blive ganska uppenbart för mig hur jävla socialt missanpassad du är, troligtvis är du en extremt ensam och tragisk varelse som finner kickar i att skriva sexistiska och allmänt äckliga grejer till tjejer som är yngre än dig. Tro det eller ej så är det inte så svårt att lista ut vem du är.
Men visst, det är synd om dig, det måste vara svårt att ha all hjärnsubstans i pungen.


Damn you distans!


Nu ska jag sitta här och gnälla som den gamla fjortis jag är, jag har nämligen inte fått träffa Fredrik på hela 12 dagar nu! Abstinensen växer sig starkare och jag får bara större lust att springa med huvet före in i väggen bara för att få känna på nå annat än längtan.
Gnäll gnäll gnäll, jag vet. Hur i hela flatters ska jag kunna överleva 10 dagar till utan herr Tjärnlund?
Tro jag måste ta sommarlov lite tidigare så jag slipper bli så jävla sötsugen.

MUMS!!

Lycksele levererar!!



Shit pommes vilken skön helg jag haft :)
Vi har lite som tradition att man ska dra ihop "dom gamla godingarna" från gymnasie tiden såhär vid slutet av maj eftersom det är några som fyllt år, tyvärr fick vi inte med alla i år, men vi hade rätt så skoj ändå :)
Nätterna har jag spenderat hos fröken Tina, som är världshistoriens bästa sambo by the way! Hon bjöd inte bara på gott sällskap, utom även en miljö fri från snusk och en karl som dög till att få mig MP3 till att återvända från det döda.
Lördagen var minst sagt en blandning mellan kaos, besvikelse pga vädret och eufori.
När man en helg som denna fått träffa så många gamla godingar, och lyckats lura på alla mina löständer så kan man inte annat än å känna sig nöjd :)
Synd bara att helgerna är så förbannat korta!!

Imorgon är det skola som gäller som vanligt, så nu ska jag vårda min ömma skalle och sukta efter John blund.
Natti natt!

Tonight!

 

Det sägs ju att jorden ska gå under till helgen

Ska sjunga på denna till jordens undergångs ära!

 

 


Gårdagens

Det tog mig en timma att göra den frillan, den var förstörd på 3 timmar och tog mig nästan en timma att kamma ut i morse. Det är fan ingen bra ide att bada i löshår och sedan somna innan det torkat!

Det blev som en enda stor dread!


En helg att minnas!


Helgerna här i Umeå blir då bara galnare för varje gång!
Igår hade vi ju alltså sittning med byggisarna, sjukt skoj och glatt folk, dock dog den festen ut ganska tidigt så jag gick väl hem runt 12. Direkt jag hunnit in genom dörren blev jag kidnappad av grannarna ut på ännu mer galenskap. '
Vi hittade Saades spade, tog första doppet i sjukt kallt vatten, efterfesta i duscharna till bastun och däcka snällt i tv rummet.
Tro aldrig jag har vare på såhär lustiga fester i hela mitt liv.

Nu ska jag sova bort det sista av baksmällan, imorgon fortsätter vi med praktiskt prov på skolan. Jippie!


Studentlivet



Sen jag blivit klar med alla tentor är det som att suget efter alkohol och knas laddats upp ordentligt! Man gör minst en korkad sak per dag, det har liksom blive min nya grej.

Imorgon är det sittning med klassen, jag vet inte riktigt vad man ska vänta sig... mest troligt kaoz, laserturken style!
Håll tummarna för att tanten överlever kvällen!
Puss och kram

Hyper


Int för å skryt men.. han lukta hallonbåtar!


Maj månad i bilder


Har kanske inte lyckats knäppa så galet mycke kort, men jag kan iaf skryta med att jag fått vara full med grannarna, har "lärt mig" göra tänder i porslin på skolan (snacka om att testa tålamodet) OCH jag har haft besök av favorit Fredrik.
En inte helt pissig månad dehär än så länge!

Men crap, snart är det ju fredag den 13e....

Snügg ellerrr?


Det är nu vetenskapligt bevisat, sommaren förvandlar oss skötsamma studenter till alkoholister.
Jag har nu lyckats vara på lullan ca 4-5 helger på raken plus att det väntar 3 fulla helger till, PLUS att jag lyckats hinka vin två vardagar på raken nu.
Huvvaligen, vars ska detta sluta?

Ikväll ska dom i korridoren ut på krogen, tack och lov har jag tillräckligt mycke vett i skallen för att förstå att jag INTE ska vara bakis imorgon då jag ska använda mig av slipmanskiner och andra livsfarliga don.
Till helgen väntar sittning med klassen, tro jag får peppa inför det istället.

Ska bli kul att se om jag lyckas hålla liv i bloggen nå mycke länge till :P


Vill sluta sluta!


Nu ligger det på gränsen att jag ska ge upp att sluta snusa, jag har blive så sanslöst ilsken.
Nån som testat att lägga av med nikotin samtidigt som du håll på med extremt finmotoriskt arbete? Det är ju nånting som kräver en stadig hand och en rejäl portion tålamod... båda sakerna saknar jag totalt idag.

Nu må det väl hända att jag klarat mig oväntat bra från att trilla tillbaka, men då har jag istället blive en ond matmissbrukare med SJUKT felkopplad hjärna. Är det såhär man är normalt? Kanske detta är Juddan utan nikotinet?
I så fall fatta jag varför jag var så dum i huvet när jag var liten.

Imorgon ska vi till tandhygienisterna och bli misshandlade, jag fruktar att de kommer mobba mig när de tittar i min mun. Funderar seriöst på att äta surströmming med vitlök och gurgla avloppsvatten innan jag går dit...
Det är SÅ mycke roligare att vara äcklig med flit!


Vill du ligga med mig då?




Nästan lika bra som Ica Ulf!

En kurs med hjärntvätt


Just nu har vi tandhälsovård på skolan, kan minst sagt säga att jag gått och blive hjärntvättad!
Jag har just spendera ett X antal minuter framför spegeln och stirra på allt som finns där inne i käften, bara för att se om tänderna håll å trilla ut eller om man har nå annat fel.
Det känns som att jag ha blive lite hjärntvättad.

Nu ska jag fira att jag överlevt dagen med att sova, natti natt


Efter lovet


Det har vare en minst sagt händelserik påsk, eller ja.. den börja väl ganska lugnt och fint, men slutade i totalt kaos. Jag har vare i Skeå en sväng och mått mums, så har jag även vare i Lse och bott hos Kerstin. Dock blev en viss herr Lukas sjuk och fick åka iväg till umeå sjukan i fredags, så det har vare en ganska nervös helg.
Idag har jag vare och hälsa på familjen bjuhr hägerstam på sjukan, kan väl bara säga att det var känslosamt.
Jag håller nu alla tummar och tår för att Lill Killen blir kry så fort som möjligt så de får åka hem.

Tur man har folk i korridorn att leka med