Glamour, igen

 


Dubblel dos snous, fett mycke smink, en halv liter kaffe i magen plus en lämplig mängd negerboll.
Det är söndag, då är ALLT tillåtet!

Jag skyller mitt dåliga humör på ryggen, det är förmodligen pga den jag blivit så senil och det är nog även den som orsakat huvudvärken jag haft de senaste två åren. Nån som vet om man kan amputera ryggraden?
Vore nice, då skulle jag kunna krypa runt som en orm och bita folk i fötterna. *awesome*

Nu ska jag rita tand 2 5.
Yey me!


Falska sanningar

 

Det är så löjligt vad jag driver mig själv till vansinne, ut är in och upp är ner, vafan håller man på med?!

Inatt ställdes ju tiden om en timma, så jag har bestämt mig för att ta en timma idag till att göra PRECIS vad jag vill. Lämna telefon hemma, fara på en promenad och bara skjuta världen åt sidan.

Livet hade säkert vare mycke lättare att hantera om man inte haft så många hjärnspöken.

Ojoj, JAG VILL HA PUCKO!!!!

 



Motivation

 

 

Viss musik kan lura fram lycka i en, eller iaf nå slags bättre humör.

Nu ska jag ut på stan och investera i lite motivation.

 

 


Saknar er Strömmis






Listan

 

Inom en snar framtid måste jag fixa:

- Gymkort

- Busskort

- Vinterskor

- Böcker för 1500kr

- Ny mobil & dator

- Lägenhet

Med mera..

Hur i hela flatters ska jag bära mig åt?

Det är aldrig lätt när det är svårt


Postentolaris


Dehär har nog vare hårdaste veckan nånsin, jag har minsann följt Murphys lag till punkt och pricka!
Känner mig liksom stum i hjärnan efter dagens tenta, jag har verkligen noll aning om hur det gick. Klarar jag den tror jag att det är dags att bli religiös iaf!

Helgen ska jag spendera som en zombie, och då menar jag alltså att jag ska vara levande död (INTE klä ut mig) Eftersom jag är en fattig gammtant så gäller det väl bara att sitta fint i soffan hela helgen i hopp om att inte behöva bli hungrig nångång.
Min negerbollsdiet visar sig inte vara så värst effektiv..

Saknar dig pucko


Pucko & Plugg


Kvällen har spenderats i soffan, med anatomi plugget och en jävla massa pucko som doping. Tack du Lård som skapade Pucko!
Nu börjar det ändå kännas ganska okej inför tentan imorgon, måste erkänna att jag var nära att försöka styckmörda mig själv för nån timma sen. Det är fanimej inte världens lättaste sak att försöka lära sig nånting nytt när man har minne som en guldfisk och tålamod som en fet unge i väntan på tårta.

Tur man har nära och kära som kan få en på bättre tankar, saker och ting har verkligen inte gått på glidmedel den senaste tiden.. Hoppas verkligen det slutar rappla så himla mycke nu.
Over & out


Upside down

 

Nu är det tungt, riktigt tungt..

 

 


ÄR dum på det viset!


Att det ska vara så förtvivlat svårt att lära sig nå jävla ord, ju mer jag läser desto mer förvirrad blir jag. Herregud hur ska dehär sluta? Efter att ha försökt banka in 800 latinska ord i skallen har jag inget annat än huvudvärk, plus att jag fått kriga lite med CSN ikväll.
Oj oj oj, när börjar dedär underbara sköna studentlivet som endel brukar snacka om?
Just nu känns det då förbannat långt borta, tro jag behöver en karta så jag kan hitta dit.

Nöff


Dagens bild:

 


Nej, jag KUNDE inte låta bli!!
Herrejävlar denna bild är som skapt av Gud själv, lyllo mig som har så snygga klasskompisar :)
McBride ser ju seriöst ut som nånting plockat direkt från dårhuset i danmark :P ... Jenny är bara snygg, så det är inge skoj att mobba hon.

Nu ska jag återgå till plugget, tack och lov har jag iaf lärt mig ETT ord latin nu!
Så länge det finns kakor så finns det hopp!


Alltid glamour


Dagarna i ända förvånas jag över vilket otroligt glamouröst liv man lever!
Jag har nog inte ett enda maka sockpar, idag åt jag negerbollar till middag och jag har till och med en telefon som skickar sms av sig själv (yes, jag tjatar om det fortfarande)
Plugget går segare än nånsin eftersom jag är för dum för att kunna begripa latin, och till råga på allt så rappla CSN så jag fortfarande inte fått nå pengar. Börjar känna mig lite jättebitter!
Dock kan man väl inte göra mycket annat än att bita ihop och hoppas att man överlever livet.

Puss


Det svänger!


 

Pluggbreak och youtube ragg efter musik, ÄLSKAR när man hittar nånting nytt och bra :)

Tycker denhär tjejen har sån mysig attityd, jag har fortfarande en av hennes gamla låtar på MP3n, tro den håll å va tre år eller nå sånt, haha.

 

 

 

 


Baksmällan


Vad ska man annars kalla det?
Hur som haver är det resultatet av gårdagen..!
Som sagt fick min telefon fnatt och skicka iväg endel privata sms till diverse smurfar i min telefonbok, idag har jag fått endel svar på smsen.. jag vill bara gräva ner mig i frysen och dö!
Det var ju alltså mest sms som var menta för Fredriks eyes only, skitkul att halva norrland fått ta del av dom nu också!

Så nu har jag två odugliga telefoner och ett smärre skadat psyke, snälla tomten kan du inte mörda mig till jul? Jag HAR varit snäll!
.. hmm, undra om det är för uppenbart att jag är lite uppretad?
Latin är fanimej rena rama gurgel tyskan!!


Trögstartad

 

Oh my god vad segt skallen går idag!

Jag sitter här och kämpar med att få liv i hjärnkontoret så man kan ta tag i plugget och bli (aningen) klokare, dock verkar inte hjärncellerna vilja vakna! KANSKE kaffekopp nr 4 ska kunna hjälpa mig med den saken.

Nu ska jag dyka med röven först ner i plugget, wish me luck!

 



Ready, steady.. GO!


Så har en ny vecka satt fart, och ärligt talat är det väl inte så värst uppskattat från min sida.
Jag har haft en så otroligt skön helg, Fredrik kom hit i lördags och vi spenderade kvällen hos syster Märtha med pruttluktande möggelost och vin. Smaskensfilliprutt!
Det är som att dedär rosa luddet som ligger kring helgerna är som totalt bortblåst när man vakna upp på måndagen och upptäcker att man snooza 30 min för länge. Dagen har erbjude narkolepsiframkallande föreläsning och en liten kamp med gips avgjutningar.
Efter skolan har jag hunnit träffa BÅDE storasyster nr 1 och 2, PLUS gummibjörn.
Nalta seg måndag, men den har haft sina ljusa stunder :)
... (terrorist telefonens frispel hör inte till de ljusa stunderna)

Förresten, ang inlägget om LCHF.
Jag vet att jag inte kan skilja på kalorier och kolhydrater och att jag skrev fel, jag vet att det känns sjukt nödvändigt för folk att påpeka det. Jag bryr mig inte så hårt om att jag har fel, jag blir bara så förvånad att det finns dom gör sig besväret att läsa mina visdomsord. Thats weird!

Natti natt :)


TELEFONFAN!!

 

 

Alltid lika kul när telefon får eget liv och skickar kärleksförklaringar till diverse folk i kontaktlistan, SPECIELLT när man knappt brukar prata med hälften av dom. ARRGH!!!! TELEFONPUCKO!!!

Har haft ganska mycke problem med denhär telefon, uppenbarligen går heller inte knapplåset lita på längre. Så telefonen skickade ut sms från mina sända meddelanden. Jag orkar inte ens skriva och förklara för alla, shit så fruuuktansvärt rövsugande pinsamt!

 

Nu ska jag gräva ner mig i soffan, och förhoppningsvis aldrig behöva kliva upp igen.

R . Ö . V . E . N ! !

 

 


Musik musik musik

 

 

Hade ju vare HIMLA trevligt om den versonen gått få tag på.

 

All den musik som jag vill ha verkar vara svår att få tag i, till exempel har jag blive totalt hooked på Elin Ruth Sigvardssons nya låt "is it over", tycker den är så otroligt vacker i vissa delar. Jag kan helt enkelt inte låta bli att sjunga/skråla med när jag hör den.

Mmmm, musik är världens bästa drog!

 

 


Önska kostar ingenting?

 

 

Jag är VÄL medveten om att jag har en aningen sjuk relation till dedär med smink och kläder, man kan ALDRIG få för mycket av grejerna! Det sitter väl nödvändigtvis inte i det att jag är utseendefixerad (seriöst, om det var fallet skulle jag väl ha bantat ner mig till 50 kg för länge sen?) Nejdu, det handlar väl mer om att jag är förtjust i att kunna förändra mig själv.
Med en så simpel sak som smink kan man göra sig själv till nånting helt annat på en kvart, plus att det är ganska skoj att måla :) Mitt fejs är en målarduk som kan förvandlas till Mona-Lisa!
Min våta dröm är att en dag få äga en såndär palett som är på bilden, i only say wow wow wow. Med en sån kan man VERKLIGEN leka konstnär! Dock kostar den runt 300kr och en fattig student kan väl inte lägga ut pengarna på en så dyr leksak.
Men som sagt, önskar kostar ingenting!


Crazyass friday

 

 

Helt normal fredagkväll, känner mig som den vildaste studenten nånsin!

Ska sitta här och rita lite tänder, sen bär det av mot sängen :)

Lyllo mig som iaf kan se fram emot fint besök imorgon, det känns MUMS!

 

Hoppas alla är fulla och goa ikväll, kom ihåg.. imorgon när ni ligger hemma och är bakis så kommer inte jag vara det, då ska jag skutta på stan, äta god mat och umgås med världens bästa människor. Muhahaaaa :D

 

 


Odrägliga oväder

 

Snön hittade visst tillbaka till Umeå, det är riktigt ruggigt ute just nu!

Tro jag håller mig inne ikväll, nån som har nå bra tips på nån mysig film?

 




Typ penis


Rubriken behöver inte nödvändigtvis vara logisk.

Nu är det ÄNTLIGEN helg igen, och jag har redan börjat avnjuta den på bästa möjliga vis. Jag gör alltså så lite som möjligt så länge som möjligt!
Veckan har gått knasigt fort, jag fattar inte riktigt vad jag gjort av all tid. Undra om Grinchen har tage min tid om natten! :O Woooo!

Ikväll har klassen sittning och jag antar att promillen ska spruuuuta kring dom, tack och lov är jag inte en av dom som ska ut och tokes. Jag blev för snål för att festa :) haha. Men jag kanske ska dit och kolla läget ändå, så ska jag nog iväg på Patriks partaj en sväng också.
Kanske håll å va dags att ta sig mot duschen då!





Note to self..


Blanda ALDRIG kaffe och hostmedicin igen!!
Huvvaligen, varför tänker man aldrig efter tillräckligt långt för att förstå att allt jag gör är dumt?

Tro jag ska gå och tillbe min poslinsgud, bläch


Testar LCHF

 

 

Syster Märtha försöker inspirera mig till att börja med LCHF, och nyfiken som man är kan man ju inte låta bli att testa lite iaf. Så ikväll har jag gjort nå muffins som ska vara enligt den dieten.

Shit säger jag bara, vad FEL det känns att äta nånting sånt!

LCHF går ju ut på att man ska äta lite kolhydrater och mycke fett, "muffinsarna" bestod alltså av ägg, grädde, bacon, ost och lite peppar. Man känner sig som en riktig blobb när man äter sånthär!

Men gott är det :P Haha.

Det ska bli spännande att se om man verkligen kan hålla en såndär diet!

 

Tittut!



Klyftpotat

 


Ibland kan man hitta riktigt fina bilder på datorn.
Idag är inte "ibland"


Städrusning

 

Har fått nog av kaoset, städar och struttlar runt ikväll.

När man städar behöver man musik att dansa till, yeah

 

 

 


Hej


Idag fick jag veta att jag har ganska små lungor, DEN DU!!
Cirkusfreak on the run, äru rädd eller?

Dagens tema har utan tvekan varit "tankeställare"
Först och främst fick jag ganska trista nyheter när jag vakna, så på läkarbesöket blev det dubbla hjärnkarameller. Som sagt är lungorna för små, plus att jag typ fick en "utskällning" för att jag inte jobbat hårdare på att träna upp ryggen. Lungornas storlek beror antagligen både på förkylning och ryggproblem.
Tydligen har jag lungor som en 32 åring! DET känns ju peppat!

Så fort som förkylningen gett sig ska jag iväg och fixa gymkort, jag kan helt enkelt inte vänta längre.
Inte för att jag känner mig fet eller för att jag känner nå speciellt stort behov av att få röra på mig (daah) Men jag måste helt enkelt få ordning på fanskapet nu, och därmed bajsa!

En apparat sa idag åt mig att jag är 32 år gammal... gud vad livet känns kort


Sweet dreams?



Under min period som sjukling hade jag endel mystiska feberdrömmar.
En av nätterna var värre än de andra..
Jag drömde att tandfen sökte upp mig, hon skulle döda mig för att jag förfalskat tänder och saboterat hennes verksamhet.
Det var värsta maffiauppgörelsen!
Jag tror seriöst det är en av dom värsta mardrömmar jag haft på lääänge.

Hur fan är man funtad när man kan bli så livrädd för tandfen?
Seriöst!

Tur för mig att tandfen inte finns på riktigt!
.. eller?



Shake it bitch

 

 




Hett om örona


Idag hade vi tandanatomi tenta, ärligt talat har jag NOLL aning om hur det gick.
Känns som att jag ligger på gränsen på att klara det, hur som haver är jag inte kaxig!

Efter skolan sprang jag förbi stan och in på Indiska för att få lite skydd undan regnet och kylan. Dock kunde jag inte motstå att sugas in ibland hyllorna med stickade halsdukar och mössor, och självklart föll jag offer för köplusten.
Jag tycker att Indiska har så himla mycke fina saker nuförtiden, om jag var en rich bitch skulle jag helt klart gå loss på alla de stickade saker som finns där inne! ALLT är helt gudomligt underbart!
Nästa gång kontot fyllts på ska jag sikta in mig på ett par stickade knähöga jättestrumpor <3


Jag ska ALDRIG ta av mig denhär mössan!!!
Den är min nya tupé!


Fjööööt


Nu är jag slutkörd, har plugga så gott som hela dagen nu.
Imorgon är det tenta som gäller, och trots allt känner jag mig ganska trygg i att jag ska klara det.
Hoppas bara jag inte har fantomen intelligens!

Nej, nu ska jag sussa.
Håll alla tummar och tår för mig imorgon!
Tjingelling


TACK YOU LÅRD!!


Sällan får man så underbara överraskningar på måndagar.
På schemat står det att vi ska ha "härdplastudersökning", eftersom jag inte var på skolan alla dagar förra veckan så tog jag för givet att VI skulle göra en undersökning om härdplast. Nu fick jag veta att den tiden är till för att göra en undersökning hos en läkare, haha.
Så jag är helt ledig idag, för att plugga för tenta imorgon iofs.. men jag slipper iaf kliva ur nattskjortan på några timmar! :) Jag behövde verkligen en lugn dag, så jag är förbajskat tacksam för detta.
Febern har fortfarande inte gett sig och feberdrömmarna har strömmat fritt i mitt sinne hela natten, huvvaligen.. när ska det ge sig?

Nu ska jag plugga och sörpla kaffe i sugrör, lämpligt moget!
Over and out


The Peak

 




Pimp my fridge


Den enda ordningen som existerar i mitt kaos sitter på kylskåpet, oj oj, vad vore livet utan kylskåpet?
Där har jag ALLT jag behöver!
Favoriten är nog dendär übersnygga modellbilden som sitter i mitten

Men det är ju trots allt insidan som räknas
(av kylskåpet alltså)



Kortaste helgen EVER!





Hux flux är det söndag och helgen är så gott som slut, nu återstår det bara att packa sitt pick och åka tillbaka till blåsiga Umeå. Men jag är då glad att man fick träffa familjen Gummibjörn en sväng iaf. DOCK fick jag inte kramas med nya lilla lillen eftersom jag är "sjuuk", så nu är jag bitter.. det kan jag lova.
Dumma sjuka!

I övrigt har det vare en ganska normal Malånäs-helg, en himla massa mat och kakor, kaffet är det enda som kan hålla en pigg eftersom John blund lyser med sin frånvaro, så får man självklart lite extra hundhår i näsan. Som sagt, HELT vanlig helg.
Nu ska jag försöka leta reda på nå vinter kläder
Tjingelling!


Malå i morgonskrud



Det kan minsann vara vackert här ibland, jag kunde bara inte låta bli att gå ut med kameran nu på morgon.
Det är gaaaanska mycke mer snö här än vad det är i Umeå, haha. Skönt att det inte blåser iaf :)

Idag får jag träffa Gummibjörn, hipp hipp!


Fnark, på ren svenska


Jag har tappat ALL respekt för svensk sjukvård.
När jag tillslut söker hjälp för att bli av med knölarna i halsen får jag bara svaret "lev med det" och "köp halstabletter" .. Ska det vara så FÖRBANNAT svårt att lyssna på vad patienten säger?!
Tydligen är det fullt normalt att ha knölar i halsen som gör ont, som trycker på käken så den blir stel och ond, som i sin tur ger huvudvärk. Nej fyfan, jag ska aldrig göra mig besväret att gå till farbror doktorn igen, det är inte värt det. Man betalar bara 100kr för att bli dumförklarad av nån sur hängpungsgubbe, seriöst.. den behandlingen kan jag få GRATIS hemma. (Hahaaa)

Febern har tyvärr stige och skallen känns bara tjockare, men jag åker hem till malånäs över helgen ändå. Får gå runt med en halsduk för munnen så jag inte smittar nån småtting.

När börjar livet egentligen?

Jag är inte bitter!


Knövel!!


Hela jag är typ en enda stor knövel!
Jag har ju haft nå knölar på halsen i nästan två års tid nu, dom har alltid vare ganska störande och gör ont, men jag har ändå inte brytt mig om att visa upp dom för farbror doktorn. Nu när jag blivit sjuk igen sticker knölarna in i halsen och gör det svårt att både äta, dricka och andas.
Nu har jag iaf bestämt att jag fått nog, imorgon ska jag till sjukan och bli av med pucklarna, även om jag ska måsta slåss med nån tant med rollator på kuppen! Får väl bara hålla tummarna för att jag inte drage på mig nå farliga pucklar, det vore ju nedrans fisigt.

Och JAAAA, jag vet att det har snöat! Det är lite svårt att undgå lapphandskarna som trilla från skyn idag.
Hej mitt vinterland!


Hej du lättroade


I helgen såg jag och gubben MacGruber, och jag kan bara lite hålla mig från att tvinga resten av mänskligheten att också se den. Jag skratta så hårt att mina förfäder blev snurriga.
Det är SJUKT dålig humor, en egentligen rakt igenom dålig och billig film. Men ACK så lustig!
Sexscenerna är sjukt heta och man blir lite extra sugen på sparris efter att ha sett den.
KAN rekommenderas :)


 

 

 


Hä bli bättre!


Tack och lov håll febern å lägga sig, nu kan jag iaf sitta upp utan att vilja slita skallen av mig själv.
Jippedido!
Igår lyckades jag ju lägga en glödhet skalpell mot ansiktet, känns sjukt klyftigt gjort! Jag hade just hetta upp den i induktionen, så skulle jag bara klia mig på näsan med samma hand som jag höll skalpellen i .. SMAAART!!
Men men, man lär sig då nånting nytt varje dag.
Det ser ganska lustigt ut där jag brände mig, JUST där är alla fräknar borta, haha.

Jag ska fanimej kicka skiten ur denhär sjukan, för i helgen ska jag INTE vara sjuk! Då har jag nämligen möjlighet att få träffa lilla herr gummibjörn för första gången, och det vill man ju inte gå miste om :)
Ojoj vad jag längtar till helgen.

Jag är OCKSÅ en gummibjörn!


Döden & Jag


Feber.. igen..
Gud måste ha världens sämsta humor som kan utsätta en stackars tant (som jag) för denna städiga tortyr.
Dagens diet har bestått av juice, ett halvt äpple och en rostmacka. Så mycke mer än det har jag inte käka sen lunch igår. Urrk, VARFÖR blir jag sjuk just nu?!
Sadistiska gud.. mja..

Jag lyckades iaf få klart tenta tanden idag, tror knappast den blev perfekt.. men wtf, jag fick klart den iaf och jag är STOLT att jag lyckades hitta till skolan trots tillståndet jag befinner mig i.
Nån som vill mörda mig? Du får en femma!!


Dagens hairdo:

En blandning mellan permanent och morgonfrilla, FÖRBANNAT trendigt om man är en kamel, vilket jag är. Yey!
Kruxen med ryggen håller sig tjurskalligt vid, jag har blive mycke rörligare och starkare.. dock blir det ganska plus/minus noll när jag sitter konstigt och jobbar med vax hela dagarna.
Ajaj säger jag bara!
Men nu har jag bestämt att jag ska gräva ur mina sparade slantar och gå och köpa ett gymkort så jag slipper vara en vandrande död ännu ett år, det är fanimej deprimerande att inte kunna göra vad man vill när man vill det bara för att nån kotjävel ligger fel och gör ont.
Nä huvva, det är sjukt hur tre sekunders kaos kunnat förändra hela ens liv.

Nu ska jag knöka in en prilla och plugga lite tandanatomi.
Mums!


Hihiheeeelg!

 

Dehär har helt klart vare bästa helgen på länge!

Trots att vi egentligen inte gjort så speciellt mycket så har jag haft jättekul :) Har man träffat nån som kan få tristess att kännas underbart så har man helt klart hittat rätt.

I veckan väntar vaxning, tenta och en massa bantning av bankkontot, huvvaligen vad det ska svida!

Nu är det dags att sova, känns som att jag bara kommer ligga och längta till nästa helg :) haha.

 

Mums!


Welcome! :)



Välkommen till världen herr Nilsson Eriksson! :)
Hälsa mor din att jag vill ha kaffe och kaka nästa helg.


I väntans tider


Jag har inte vare hem till Malånäset på 100 år nu (eller typ lite mer än en månad, sak samma) Jag hade ju räknat med att Elmas lillasysterbror skulle komma till världen snart så man skulle ta nästa hemresa då, men eftersom ingen riktigt vet NÄR lillasysterbror / gummibjörn ska anlända vet jag heller inte när jag ska hem.
Elma, säg åt gummibjörn att rappa på lite så jag får komma hem och hälsa på!
Jag längtar!!

Man lever ändå på gräddhyllan nuförtiden :) Vänner och släktingar klämmer ut bebisar åt höger och vänster så man behöver ju faktiskt inte skaffa några egna barn, man kan bara hälsa på och gosa och lära barna lite dumheter, PÖRFEKT!

Jag & Elmis för ca 2 år sen



Dagens tema:

 

 

Ärligt talat, hur DUM får man vara?

Jag har ju (för femhundrafemtiotolvte gången) bestämt mig för att börja på mitt "nya liv", så är man ändå så dum att man baka godsaker stup i kvarten och fyller frysen. Jag har seriöst mer muffins och kakor än mat!

Igår gjorde jag ett nytt hittepå recept, och jag blev ganska glatt överraskad över hur bra det blev! Vaniljmuffins med vit choklad i, mmmm.... Gotte gott. Seriöst, JAG ÄR DUM I HUVET!

Nu måste jag ju pracka på nån alla muffins, nån frivillig?

 

 


Njum njum!






Good girls gets sovmorgon


Ibland lönar det sig att vara en duktig skolflicka!
Idag har vi gjort tand nr 2. 6 , det är alltså en molar (baktand) i överkäken. Det är en ganska klurig tand, och antagligen trodde dom väl att vi skulle behöva mycket tid på den, alltså både idag och imorgon. Jag blev klar med tanden idag så jag är ledig imorgon :) Jippie!
Det känns så SJUKT lyxigt när man har möjlighet att ta en lugn dag, jag tror att jag ska passa på att skaffa gymkort och sånt om plånboken tillåter.

Det har vare en helt ok dag dehär, vi blev informerade om hur vi ska bete oss vid "okontrollerade gasutsläpp" på skolan, haha :) Så fick jag träffa Tina en snabbis på stan. Inte illa pinkat!
Nu ska jag baka lite muffins och känna lugnet :) Kram och fis!


Onsdag

 


En såndär dag
Thank you lord for coffee!


Ajaj!

 

Idag tar det VERKLIGEN emot att gå utanför dörren, det blåser som FNARK!

Det gäller att hålla munnen stängd när man går över älven, annars riskera man nog att blåsa upp som en ballong och flyga iväg med vinden. Shit vad det är spännande att bo i en storstad!

 

Mamma jag vill stanna hemma idaaaag..


Int för å skryta men..


.. karln min gör mig så galet lycklig :)

Gaaa, ÄR DET INTE HELG SNART?!


BAAARNDOMS!!





Kerstin hade lagt upp denhär på sin blogg, så då måste ju såklart även jag göra det.
Oh my god vilka barndomskänslor jag får av dehär, det håll ändå å va några år sen!
Måste nästan bara få påpeka att det ändå är en ganska imponerande bra film med tanke på att ALLT filmades med min pissiga gamla digitalkamera, haha. Jag är så löjlig att jag till och med får rysningar efter "olyckan" i filmen!

(Bara dom som är coola och har facebook som kan se filmen)


Long lost friend

Jag har haft långt hår ända sen jag var.. ja, sen jag var liten!
Och nu har jag hux flux klippt av allt, jag har ju helt enkelt inte tid med det, haha. Men jag måste erkänna att jag saknar det :) Det är väl som syster sa, man har långt hår som en slags snuttefilt.
Nu har jag bara nå löshår på klämmor att leka med, och det ser då inte ens klokt ut, haha.
Kanske håll å vara dags att skaffa peruk istället?


Häppiness


Inte för att det är den nyaste låten eller för att den är så värst cool, den gör mig bara på gott humör :)
Nu börjar dagen! Puss


 

 


HURVENS!!

 

Huvvaligen vad kallt det är idag, jag skulle nästan vilja dra med snuttefilten och en hutt sprit till skolan.

Man har väl inget annat val än att vara tapper, fram med bäverfittan och jackie chana skiten ur hela dagen! Idag ska vi vaxa ännu mer tänder, det ÄR lika coolt som det låter.

 



Marknad & allt vad det innebär


Sheit vilken kul helg jag haft!
Lycksele marknan är SÄLLAN totalt misslyckad, iofs hade det väl vare trevligt om man tagit sig in på hotellet, men det är bara en liten detalj. Haha, så himla korkat.. när vi kom till hotellet kunde jag INTE hitta mitt förköp, jag leta igenom väskan 200 gånger om och kunde bara inte hitta den. Så jag gick hem till Issa, så SJÄLVKLART gjorde jag en sån klockren upptäckt när jag skulle byta om. Biljettjäveln låg i BHn!!
Antagligen hade jag väl stoppa ner den där för att inte tappa bort den, effektiv metod? Njasi

Men jag hade ändå riktigt skoj före allt dedär, det blev fest både hos Tina och Linnea, och jag fick träffa många gamla godingar :) Så fick jag även strosa på marknan en sväng och träffa Mor och familjen Nilsson Eriksson.
Jag fick TILL OCH MED träffa Fredrik en stund idag, han bjöd mig på en romantisk middag på Max.
Hoppas det kommer fler helger som denna :)

Nu ska jag sussa, tack gud för att jag har lite sovmorgon imorgon.
Peep!


Purken i burken


Ärligt talat är jag inte så värst taggad just nu, mest troligt gick tentan åt skogen.
Jävla latin, du kommer bli min död!

Kl 3 avgår iaf bussen mot Lycksele där jag ska spendera helgen med brudar, fylla och vårrullar ^^
Mmmm... tacka gudarna för denna helg alltså!
Efter en sånhär tenta är det inte mer än rätt att man få supa bort några hjärnceller.
Ha en nice helg allihopen!
Fis!