Fick schema idag!



Tror du att det känns liiite glassigt? haha.
På dom gula rutorna har jag ingenting schemalagt än så länge iaf, så man lär ju få en hel del dötid! Tur det finns saker att roa sig med iaf :)
Dagen har iaf vare bra, vi har gjort lite tester och snacka skit. Börjar undra om det är farligt för mig att umgås med folk? Allvarligt talat, brukar jag verkligen vara såhär jävla IQ befriad?? Haha.

Jaasi :) Nu ska jag då ta och äta min lyxiga müsli, så senare ikväll ska vi på gymmet och svettas. Pew pew!


Nånting som sitter fast

Lars Winnerbäcks nya låt, "jag får liksom lngen ordning" har grävt sig fast i min hjärna. Har gått och sjunge på den nu i typ en vecka, och nu insåg jag just vad han sjunger! Haha. Misstänker att det är mitt undermedvetna som försöker påpeka för mig att jag inte har så bra koll?
Jasi, tur att hjärnan fungerar iaf, på nått slags vis. (klicka på låtnamnet för att höra låten)

Nu sitter jag på skolan i Strömbäck, har spenderat helgen hos syster yster och hennes kavaljer, har haft mycket trevligt! :) Igår shoppa vi, myste och såg film. Idag har jag sprätta en sväng på stan själv, så nu är nog kontot tomt, haha. Nämen, jag är ju fattig student! (från och med nu!)
Så skjutsa dom hit mig för nån timma sen, och sen dess har jag pysslat på rummet och käkat naturgodis. Det är det enda rätta!!

Som vanligt så är förvirring "the story of my life"
Varför kan det aldrig vara lätt när det är svårt?

Helg i Umeå stad

Sitter just nu hos Märtha och Jimmy och ser på när Jimmy är händig.
Det har vare en bra dag! Jag har hittat förbannat fina kläder, så nu behöver jag inte gå naken i vinter. Jag hittade till och med nånting jag kan bli riktigt tjock i! Det är alltid ett plus :)
Jag har även käka sushi för första gången! Den du!
Tur man har syster som bor så nära :)

Ha en go helg allihopen!
Puss

21 år idag!

Jag säger bara: herrejävlar vilken dag!!
Först och främst fyllt jag ett år äldre idag, och det är så otroligt många som har grattat mig. Har aldrig vare med om nånting liknande, så jag tackar så mycket för alla fina gratulationer! :) Jag lyckades till och med få mina nya klasskompisar till att sjunga för mig, muhaha.
Men det har vare en bra dag, vi har haft endel förberedelser inför det plugg som väntar. Lite snack och lekstuga sådär, sen så skulle vi hux flux ha ett Matteprov mitt i alltihop. Det var väl mindre lyckat.
Sen följde jag en brutta från klassen in på stan och handla, så missa jag självklart bussen tillbaka så jag fick vandra runt på affärer ett tag. Inte helt bajs! ... om jag inte vare tvungent att bära på en jävla ICA påse hela tiden, haha.
Men men, det tog igen sig :)
Sen när jag efter många om och men tage mig hem till skolan igen så slet jag fram en kladdkaka jag bakade igår och bjöd på, drack kaffe och snacka skit. (Bokstavligt talat!) Sen bar det av på gymmet för jag och en brutta :)
Kan väl inte påstå att jag kämpade så hårt på gymmet, men jag är ju klen, och det vet ju alla :P

Lite bilder från mitt rum

           
Jag vet att det är kaos! Men det kan inte hjälpas :P

Nu ska jag iaf ta och släpa mig mot sängen, lägga in en snus och njuta av det faktum att jag nu är ett år äldre! Hell yeah! Gammal och vis är man!
Men som sagt, tack för alla som grattat mig idag :)
Puss och kram på er!

Kan inte få nog!!!!


Framme!

Okej då, så jag fick ha internet på rummet trots allt. Tydligen!
Trodde inte jag skulle ha det, men ... ja :) Haha
Nu sitter jag alltså på mitt lilla rum på skolan, helt okej! Mysiga och inte totalt förbrukade lägenheter, haha. Det har vare en aningen virrig dag, egentligen skulle vi vara här vid 3, men självklart hade vi glömt kartan hemma så vi körde vilse ganska duktigt.
Efter många om och men tog vi oss hit vid halv 5 nångång, så slängde vi in alla grejer på rummet och drog mot stora staden för att äta middag med syster yster. Sen lämnade päronen av mig här :)
Och jag har faktiskt överlevt än så länge! Har bara träffat en granne, tror det ska vara 5-6 till i huset.
Sörjer aningen eftersom det är så pissig mobil täckning här, det går väl att sms:a men det bryts hela tiden när man ringer. Grr sa grisen!
Men men, jag är taggad ändå :) Ska snart inviga sängen, detta blir nog nice.
Puss och kram skummbanan!

Åker snart :)

Jag hinner inte skriva så långt, ska snart fara och jag har inte packat klart än.
Vi väntas väl vara i Umeå runt 3 idag, så ska jag packa in allt skit i min nya lya.
Imorgon börjar första lektion vid 12, antar att man bara ska lära känna alla då.
Shit vad detta känns konstigt!

Ikväll blir jag officiellt strömbäcksbo :) Den du!

Som sagt vet jag inte om jag kommer ha så bra tillgång till internet på skolan, så jag lär ju inte kunna skriva här så himla ofta. Men jag ska göra mig bevsäret så gott jag kan :)
Hejdå allihopen!! Puss puss

NU JÄVLAR!

Nu närmar sig Umeå med stadiga steg!
Bara imorgon kvar, så åker jag i övermorgon! Haha, det känns ju helt sjukt :)
Jag har än så länge inte packat allt, men det ska nog fixa sig imorgon.
Ikväll är det målning som gäller, jag har äntligen gjort dendär förbannade blomman i trappen. Det känns som man kunde ha väntat med det tills en dag man inte var bakis och gay, men nejdå. Jag ska ju tjurskalla som vanligt, haha.

Igår var det gå rajraj i Lycksele, eller en dag på stan rättare sagt.
Jag och Linnea tog bussen in på kvällen, så hamna vi i hamn på fest hos Anna. Galet trevligt :) Önskar dock att man hade kunna hålla spriten lite lättare, M-HM!! Jag däcka väl där runt 10 - 11. Tack och lov hade bodyguarden anlänt då så jag satt tryggt, haha.
Men före det han man ju ändå med endel, träffade några gamla godingar, fick åka brum-brum med bröderna Holmberg, fick misshandla några pojkar, och dumförklara en och annan som pepåka att jag skulle vara för full (?) Haha, jasi vilken stjärna man är ibland! :) Tog mig aldrig ens på området, hahaha. Nej, jag somna istället med en korv i högsta hugg mot bröstet.
Så baksmällan är ju självfallet inte så lindrig idag.

Nog om det!
Imorgon lär det iaf bli ett litet födelsedags kalas i Malånäs för gamla goda mig.
Jag fyller ju år på torsdag, så vi passar på att vulga tårta innan jag far.
Hallelujah! Vad mer?
Njasi, inga nyheter. Bara old news.
Lika bra det :) Nu har jag skrivkramp.
Hoppas alla har haft en underbar helg! Puss & kram

Kort men inte gott

Okej, om en vecka kommer jag alltså att sitta i mitt nya rum i umeå och vara nervös, för dagen efter börjar skolan! Sjukt sjukt sjukt! Så mycket ska göras innan dess. Jag ska packa och fixa alla papper, ha kalas (aningen tidigt) för min 21:a födelsedag. Måste klura ut vad man ska göra i helgen. Fjälls? Lycksele? Två jäävligt starka kandidater!
Imorgon har jag i alla fall sista träffen på skolan, så jag tog mig lite friheter :) höhö.
Jasi, vad mer?
Livet är en Ikea möbel, instruktionerna stämmer aldrig, man gör alltid nånting fel, och i slutändan visar det sig att bordet är en brödrost.

Tack och hej leverpastej!


En GOD helg! :)

Jaasi, så då var ännu en helg slut.
Jag har gjort mycket vettigt, haha. Bakade hela dagen igår, det blev Cheesecake med daim, rulltårta, American cookies och Nutella muffins. Så gjorde jag nå special bullar idag.
Inte helt fel! :) Synd bara att helgen ska gå så himla fort.
Imorgon har jag ju kurs igen, sen går jag bara två gånger till innan skolan börjar.
Helt sjukt!!  Denhär sommaren, vars tog den vägen?? Det var ju så nyligen det var snö, och så börjar det redan bli kallt igen. Hur går det till?

Igår var det då uppenbarligen många som festade :) Tror aldrig jag har blive uppring av så många fulla och lustiga människor på en och samma kväll, haha. Men det är då tur att nån vill underhålla mig ;) Jag var nämligen ensam i gamla goda Malånäs igår, päronen var på klassträff i Norsjö, så jag fick sköta mig själv. Funka fint ända tills hundarna får eld i baken och får för sig att skälla åt minsta lilla ljud. Jag la mig i sängen vid halv 11 tror jag, somnade efter 1. Vaknade halv 6, hahahaha.
Känns som gamla Juddan som alltid vad morgonpigg är på väg tillbaka? :)
Men men, nu ska jag försöka släpa fader ut duschen så jag får göra mig redo för nattens äventyr, känns som jag verkligen behöver både en dusch och ordentligt med sömn!
... Gud vad jag babblar, hahaha. Blä bla blu.
Tuttilu!! :)

Tröttheten själv

Detta har vare en såndär dag som verkligen lyckats pumpa energin ur en.
Orkar inte sätta ord på mina tankar, så jag nöjer mig med att säga:
HOPPAS! HOPPAS! HOPPAS!!

Good night, sleep tight :)

Överaktiva slarverfia!

Dagarna går och tiden för skola och plugg närmar sig!
Jag är faktiskt inte så himla nervös :) Bara nyfiken! Håller tummarna för att folket man ska bo med är lajban och inte torra fjärtar som man bara får lust att torka upp med dasspapperet.
Men men, det blir nog nice!

Jag har fixat runt i typ två dagar nu med att städa och få ordning på rummet, det är inte så enkelt som det låter! Jag fick tex nyss för mig att flytta på sängen. En dubbelsäng med världshistoriens fetaste ram av trä. Inte så jävla simpelt! Jag knuffa och stånka i en kvart innan jag ens fått den 10 cm bort. Så jag gav upp ganska snabbt.
Är det ett tecken på att jag är klen eller? Haha :)
Måste börja klura ut vad man ska ta med sig för saker.
Tex internet kommer jag inte ha lyxen att ha längre, utom det blir väl till att hitta ett bibliotek i så fall. Kök och sånt delar man med andra (tror jag) Så jag lär ju inte få baka som ett tok som jag brukar, haha.
Nedräkningen har börjat! :) 13 dagar kvar!

I am woman, hear me roar!



     Mjau!



Mini semester och sånt



Jepp!
Nu är tant Judith tillbaka i Malånäs efter 4 dagars semester, haha. Snacka om mini!
Det blev bara en rutt åt Sundsvall, men man fick ändå vara med om endel :)
Till exempel, semestern starta bra! Första stoppet blev på statoil i malå, en lampa hade gått sönder, haha. Sen i Sundsvall kuta vi ju självklart på Ikea, och vem träffa man där? JO! Självaste Ingvar Kamprad! (han som starta Ikea) Det tycker jag var ganska lustigt :) Han stod med nå film team och pyssla med nån låda.
Mycket god mat, lite shopping, otroligt tur med vädret och en lagom mängd öl och vin. Kan det bli så mycket bättre? Synd bara att man inte fick vara borta längre.

Vi kom då hem i fredags iaf, igår var det svensexa och diverse spex, groteska mängder dumheter och alkohol. Det är en bra kombination! Så idag är jag självklart bakis som själve fan. Tur man är efterklok iaf!
Så här sitter jag på min pinne och undrar, nu då?


Så jävla packad alltså!

Hell jöö, här sitter jag.. packad och klar.
Nästan iaf :) Har bara finslipet kvar.
Imorgon blir det nämligen mini-semester med husbilen och ett stycke Tobbe trollkarl.
BLÄ vad skoj och skönt det känns!!
På fredag ska husbilen vara tillbaka i Umeå eftersom päronen ska skutta på Nolia, så man lär ju inte hinna så långt. Men men, det är bättre än ingenting :) Det är ganska flummigt planerat dehär, vi vet inte vars vi ska, när vi far eller nånting sånt. Man rullar bara dit näsan pekar, eller vägen leder :P haha.
Det blir nog nice!

Nu ska jag slita tummen ur arslet och få det sista gjort så man kan mysa resten av dagen.
Balla balla balla!!

Gone 2 Skeå


Det har vare en gosig dag dehär!
Jag, päronen och Elma drog raggen åt Skellefteå, ganska impuls, men skoj! Man kan ju aldrig ha tråkigt när Elma är med. Haha
Mirjam och Elias håll nämligen på att tapetsera om i hallen, så vi fick uppdraget att vara barnvakt över dagen.

Vi har skuttat runt på diverse affärer, men stora favoriten var nog Barnens Hus! Lilla Elma visste EXAKT vad hon ville där inne! Leka med allt! .. utom dockorna då, dom var helt ointressanta, haha.
Så lyckas hon ju självklart charma upp varenda människa hon träffa.



Typiskt nog kom vi in till centrum först när alla affärer stängt, så det blev ingen shopping för mig. Bara tre krukor på utförsäljningen hos Shape.
Jag kommer sörja förlusten av den affären! 

Imorgon ska jag börja packa inför mini-semester. Jag har bestämt att jag ska göra det i god tid så jag inte stess packar och det slutar med att jag släpa med mig halva huset.
 (Men det lär nog bli så ändå)

Inget Norsjö Bitch för min del i helgen iaf, jag är för förståndig för sånt ;) Istället ska jag sitta hemma och reta mig på myggen!
Det håller nog på att vara dags för sängen till och med, två dagars skuttande och x antal timmars buss och bil åkande har satt sina spår på min stackars skjärt.

Förresten, kusin vitamin Ida. WTF var det som lät borta hos er ikväll??!
Jag har många teorier! Haha.

Ha en härlig helg allihopen! Puss :)