Hon som ha nä gött

ÄNTLIGEN HELG!
Sitter på min vanliga plats i soffan, dricker oboy och fantiserar om nya projekt till lägenheten. Det blir verkligen som en drog!
Det är riktigt skitväder i malå idag så jag har valt att spendera kvällen inne, under dagen har det bannemej komme 2 decimeter snö, tro jag. Det är länge sen det kom rejält med snö sist!
Aja, livet är häftigt som vanligt. Kanske borde skaffa en katt så man har nånting att krama på.
Hejs svejs
 

Alltså..

 
Ni kanske vet hur det känns, dedär när man bokstavligt talat trillar över gränsen och inte orkar bry sig längre. Varför ska man slösa energi på att trampa sirap på det djupa om man kan istället kan glida på en badring medströms? Problematiken sitter väl oftast i att hjärnan vill vandra av sig själv, men nu är jag lesssss.
Kanske ilskan klär mig, det kan bli min nya grej.
Livet går väl vidare och man måste hitta nya lösningar, tur jag har nutella.
Hade iofs vare vettigare om jag haft nån att spy galla på ikväll istället för att göra det på ett öppet forum, men wtf, alla vet ju redan att jag är ett löskokt ägg.
Puss fuck you
 

Soffläge

Vissa dagar är visst hurtigare än andra, idag kan jag skryta med att jag vare ledig och så gott som död. Förkylningen ha krype hela vägen upp i hjärnkontoret och jag börjar misstänka att jag ha snyte ut all den lilla intelligens jag hade.
I övrigt har jag inte så mycke kul på G, är antagligen fortfarande bakis efter lördagens bravader och har inga mer roliga möbler att fixa upp. När lönen kommer ska jag spränga vallarna och köpa en jäkla massa garn, what up gangstah!
 
Har en löjlig fantasi om att få dra en långsväng med skotern till helgen, nån som är sugen?
Puss
 

Fuck you Mr Blund


Detta eviga krig som ska utkämpas om kvällarna, me vs. my mind. Det är som att hjärnans startsnöre automatiskt slits när kroppen försöker vila. 
VARFÖR ska det vara så förbannat svårt att få stopp på hjärnhelvetet?? 
Tack och lov har jag äntligen fått mig nå virknålar, ska lägga mig och virka bort denna gudsförgätna natt. 
Humbug.. 


Home sweet home

Snart håll jag å ha fyllt ut varenda liten kvadratmeter i denna lägga, och det känns faktiskt som ett riktigt hem nu. Ett oorganiserat hem, men ett hem.
Idag tog jag, syster och fader en tur till norsjö och kuta på den legendariska Knut'n, alltså en second hand shop, och shiiiiit vad mycke kul det fanns där! Tyvärr hade jag väl varken ekonomi eller utrymme för dom allra roligaste sakerna, men jag fick iaf med mig nå koppar och nå lustigt fat. Kan ärligt säga att jag kommer med glädje vallfärda till Norsjö igen bara jag får kuta på knut'n :)
 
Nu har tant bara två arbetsdagar kvar till helgen, och då är det marknad i malå samhälle.
Kan gå vilt till om ni frågar mig!
Puss och tjing!
 
 
 

Vad gör man?

Kom hem sent, det är för tidigt för att sova, det är för sent för att börja virka nånting.
What to do? Lägga ägg? Odla skägg?
.. nä, jag gå nog och sov istället.
 
 

Förvuxet barn

 
Så vare dedär med att växa upp och mogna..
Jag lever i en lekstuga och äter bara godis, kanske håll å va dags att bli som en gammeldags 25-åring? Fast det är ganska kul att vara barnslig.
Känner att det håll å va dags att lokalisera nån ny kurs att sätta tänderna iaf, det var skoj att ta skoterkort. Dock är det ganska dåligt om roliga kurser i malå, finns det kanske nån där ute som vill lära mig nånting?
Jag skulle vilja lära mig att laga mat, bygga hus, föda upp kattungar och sy balklänningar.
Var god meddela mig så snart som möjligt om du har något att lära ut så jag slipper dö av tristess.
Puss / Judith
 

Oy

Klockan är nu två på natten, ligger i soffan med ett glas vin och lyssnar på magen som kurrar likt ett vilddjur. 
Det är faktiskt ganska skoj att jobba barkvällar, synd bara att man kommer hem så himla sent. 
Ska vålda i mig vinet och krypa till kojs. 
Malå är ett lustigt samhälle, amen 


Farty art

Inte helt oväntat att jag FORTFARANDE häcklar med att "snygga upp" lägenheten, eftersom jag är gammeldags skitsnål har jag bestämt att allt ska bli så billigt som möjligt. Tavlorna som hänger på väggen är alltså gamla ramar som jag målat upp och sen har jag helt enkelt ramat in random grejer jag hittat liggandes, tygbitar, virkade blommor, gamla tidningar osv.
Det är förbaskat skoj att få göra alla grejerna själv :) Kanske inte slutresultatet blir så himla bra, men det sprolla väl ingen roll? Huvudsaken är väl att man ha kul ;)
 
Kan då ärligt säga att livet på Dungers blir mer och mer mystiskt, kan iofs bero på att jag får jobba på pubkvällarna. Igår kom en kund fram till mig, tog ljudlöst fram mobilen och rikta den mot mig, tog ett kort och sedan gick han och satte sig igen. ...? Nu har jag iofs inte bott i malå på länge så jag kanske har missat nånting? Det kanske är fullt normalt att "tjuvfota" folk åt höger och vänster? Haha :)
I övrigt har jag inte många coola saker att skryta med, jag har fått dille på avokado och snusar mer än nånsin tidigare.
Living the dream liksom, puss mört