Dumma LA-Ink

Nu vill jag ju tuttifiera mig :) Haha
Det får duga med att måla med kulspetspenna ikväll.
PÖÖÖRDEY!!!

Sicken osis

Som sagt spendera jag helgen i Skeå, men det blev väl inte riktigt som väntat. Fredrik jobba både igår och idag, inte planerat alltså, så jag har fått strutta runt ensam endel. Tur man har förmågan att roa sig själv :)

Igår tog jag raggen på stan och köpte en skitsöt tröja på Bikbok, och idag har jag vare på bokrea och köpt lite saker till Mor och mig själv. Av nån mystisk anledning köpte jag Carolina Gynnings Ego woman!
Jag fick första boken när jag tog studenten, så det blev nån slags pang-pong grej. Ärligt talat köpte jag den nog bara för att den har värsta nakenbilderna i mitten, haha.


Nu ska jag snart städa upp efter massakern i köket, som vanligt lyckades jag bränna en plåt muffins så jag måste städa undan alla bevis innan gubben kommer hem. (Nogför att det inte är nån hemlighet att jag är sölig men..) :P Jag ska ställa mig och göra Sushi sen också, så det kan vara nice att göra det i ett rent kök.
Hua, men när ska det sluta snöa?

Lustig helg dehär blev :) haha
Tro jag behöver läsa lite ego och titta på nakenbilder nu, tjingelling!

Murpen från Malå



Ett återkommande problem i min vardag, när jag försöker förklara för en människa att jag är en korkad mupp så får man alltid samma svar: Meeeen, nu får du väl ge dig. Jag känner på mig att du är en klok människa bla bla bla.
Så dröjer det oftast inte länge innan jag får kommentaren: Du är verkligen den mest muppigaste människa jag nånsin träffat. (typ)
Varför ska det vara så svårt att ta en på orden? Även om det kan låta negativt när jag säger att jag är korkad, jag är ju bara realistisk! Är det så ofint att lita på att en människa ska känna sig själv själv så pass bra?
Njasi, visst! Det är väl inte olagligt att försöka vara vänlig, men jag blir frustrerad när folk försöker mosa mina ord! Det GÅR helt enkelt inte att få mig till att göra nånting jag inte vill, så om jag vill tycka att jag är en fet, döv, korkad, klantarslig murp så ska jag få tycka det!
Jag har väl ändå aldrig gjort nå destuktivt av det?
Och dessutom är det ju bara min åsikt, och den har jag rätt till. Sen får ju andra tycka vad dom vill och det kan jag ju inte sätta nånting emot.
Kanske ska stätta punkt på dehär innan jag vräkt ur mig en hel novell med bara svammel och tankar :) Haha.
Det är nyttigt att låta själen kräkas ibland.

Dagens repeatare: Amanda Jenssen - The Rebounder

IM BAD!

Höhö, så lustig jag är ^^



Nu har jag iaf återvänt från Övik, och allt vad det innebär :)
Har haft så vedervärdigt skoj idag! Tänk om man ändå haft energin som en 6åring också, faasiken vad livat det hade blive! :P
Nämen dom timmar vi var där blev ganska lagomt, vi gick till och med ut lite tidigt. Efter att ha åkt alla rutschkanor 100 gånger och fått ungefär lika många kallsupar är kan inte så kaxig längre! Nu efteråt har jag till och med fått veta att Patrik och Arvid åkte med rumpan bar ett antal gånger! ... Don't ask why.
Men som sagt, det har vare en skön dag :)
Nu ska jag sätta mig och plugga svenska så det är klart till imorgon.
Till helgen får jag fara till Skellefeteåååååå!!!!! Haaaallelujah!

Ajja bajja dumma gubbe :D

(Obs, dedär med att hälla tvål, balsam och shampo i snusdosor var inte helt idiotsäkert. Det slutade med att jag dränkte håret i tvål och var nära att ha balsam som tvål. Iiiiinte riktigt bra att blanda ihop vilken dosa som är vilken.)
Tjing!


Plurr!

Imorgon är det bara en sak som gäller! PLURR! Inte plugg :D
Jag har laddat igenom att baka och fylla några gamla tomma snusdosor med shampo, balsam och sånt tjafs. Känns onödigt att ta med hela flaskan så jag brukar bara he det i nånting litet och smidigt (som tex en snusdosa eller gammal pillerburk)
Glamour på hög nivå! :)

Nu sitter jag bara och väntar på att muffinsarna ska stelna så jag kan stoppa dom i påsar, sen är det dags att få skönhetssömnen. Kan bli spännande att se hur mycket man lyckas skrämma upp alla imorgon när jag tvingas sprätta runt utan smink eller annat fix, haha. Reaktionerna är alltid lika lustiga!
Hallelujah för oss lönnfeta gammfjortisar som ska näcka för varanda imorgon!
.. känner mig som en barn dagen före julafton ^^

Är det förresten nån som vet hur det står till med telefon nätet runt Malå nu? Det verkar vara omöjligt att ta sig fram till Mor i Malånäs, tänkte om nå ledningar har snöat sönder eller nå?

Nej!! Nu ska jag packa klart mina shamposnusdosor och knåda på mig sista lagret tigerbalsam.
Over and out!

Vill man vara fin får man lida pin


Projekt morgonspromenad fortsätter!
Kan dock inte låta bli att ifrågasätta min egen psykiska hälsa när jag beger mig ut i skitväder frivilligt på detta vis. Uggg ugg! Ska ut om 10 minuter, räknar ner sekunderna.
Hurrrrrvens!

Massförstörelsemaskinen!

Denna förbeeeenade tvättmaskin vi har!
Den har mördat minst 15 plagg för mig redan, och nu lyckades den massakera ett antal till! Iofs var det bara underkläder, men det känns ändå segt att tvingas köpa nya.

Helgen har jag iaf spenderat i Umeå med kära syster.
Mest bara mys och sånt som legat på schemat, vi strutta på stan och sånt. Inte helt fel :) Dock kan jag inte låta bli att känna mig konstig varje gång man gått på stan utan att ens köpt nånting så fjuttigt som en hårnål.
Kanske bara är jag som är så löjlig :) haha
Imorgon sätter nya skolveckan igång, lämpligt nog har vi bara måndagen, sen friluftis på tisdag! Woho! Bada bada bada!! Jag känner mig inte taggad för fem öre att visa upp min lämpligt jästa mage i bikini, men plikten kallar och jag MÅSTE helt enkelt!
Jag fundera seriöst på att amputera magen till på tisdag, undra om det är möjligt?
Eller så får jag väl bada som farbror Melker, med kläderna på!

Nu ska jag knöla ner mig själv nånstans där solen inte lyser!
(alltså nånstans inne på mitt rum)
Peew piss ut homis!

Skaka rumpa!

Försöker desperat få liv i fläsket så jag inte ska somna alltför tidigt.
Domhär låtarna är förjävla effektiv som kickup!!

 

 

 

WOHOOO!!!


Livet är en gratisfylla


Som sagt har jag muppla med en förkylning i veckan, nu har den sökt sig upp i hjärnan.. vilket gör att jag blir lite dummare än vanligt och det känns som att jag är lite full hela tiden.
Jag har ärligt talat lite svårt att avgöra om jag ska klaga eller ej :) haha.
Idag fyller syster Märtha år, jag har inte fått chans att åka in och gratta hon, men jag siktar stadigt mot att ta mig in imorgon och sjunga för hon.
Viiii modelerar!! Trallalallaa..

Oj, nu insåg jag att jag inte pratat med mor på några dagar. Oops..
Om jag ändå kunde lära mig att prata i telefon! Jag hatar seriöst dendär apparaten! Jag blir så löjligt uppstressad när den hela tiden piper och lever om, och av nån lustig anledning lyckas den alltid pipa som mest när jag är upptagen eller bara på pissigt humör.
Teknikens under! .. i wonder.
Jag har iaf spenderat (snudd på) hela kvällen i massagefåtöljen, när man väl har satt sig där är det som svårt att ta sig därifrån :P Och av nån anledning börja jag sitta och titta på dendär nya serien Cougar Town, blev självklart fast i även den så jag gatt sitta och titta på avsnitt efter avsnitt tills arslet somna.
Nu håll då lix hela jag på att somna, så jag ska väl ta och släpa mig och mitt arsle till sängen.
Puss och kram! :)



Hurvens!

Ja som sagt har jag ju drage på mig en förkylning, kanske inte det nådigaste med tanke på att jag helst inte vill vara döende när jag som vanligt har så mycke plugg att göra, haha.
Idag hade vi iaf Naturkunskaps prov, jag har seriöst noll aning om hur det gick, men jag hoppas på det bästa! :) Imorgon ska jag ta tag i matten och göra prov, får väl hoppas på det bästa där med.

Jag håller på och gör ett litet experiment, ska se hur mycke kalluft det egentligen läcker in igenom fönstret. Har ställt termometern en bit framför fönstret, nästan där jag sitter vid datorn just nu alltså. Nu står termometern på 15,3 grader.. INTE tätt fönster jag har alltså!
Imorgon ska jag nalla en extra macka på frukosten för att dom är så fisiga och gett mig ett kallt rum :P

Hubbabubba, men.. jag har nog inget vettigt att skriva egentligen.
I helgen blir jag kvar i Umeå så jag kan plugga och vara duktig i lugn och ro, tro jag ska köpa hem nå godsaker så jag har nånting att peppa mig själv med. Åsså ska jag ju självklart in till stora staden och fira syster Märtha, hon fyller år imorgon :) hipp hipp!

Natti natt! (nu står termometern på 10 grader, huvva!)

Host host


Ännu en gång har jag lyckats dra på mig en förkylning.
Jag undra bara, går det att amputera halsen?


Dagens visdomsord



No more, no less

 

Detta underbara kaos vi kallar folkhögskola.

Har vi egentligen gjort nå vettigt här? För jag minns bara dumheterna! (om ens det :P )

I like it a lot!

 


Typ måndag

Men ja, jag vet att det är tisdag! Men jag har ju måndag idag :) haha
Känns som man slaka efter bara mer och mer, noll koll på allt och sommaren kommer bara närmre. Jag har LITE svårt att avgöra om jag faktiskt VILL ha sommar nu, eller om jag vill ha mer tid över till att plugga.
Det känns bara så himla trist att inte kunna visa upp nå vettigt efter dehär året på strömmis. (alltså ett bra betyg i matte C ) Men viljan och våldet verkar inte riktigt gå hand i hand denna gången.
Aja, det gäller väl bara att bita ihop som vanligt.

Nästa vecka ska vi till Ö-vik och bada ett gäng från skolan, vet inte riktigt hur jag tänkt ha råd att leva i slutet av månaden (?) Hur som haver har vi gratis resa dit, bara inträde som man ska lägga ut slantar på.
Ska bli galet skoj! Kan slå vad om att det kommer finnas många nakenbilder på Patrik efter denna resa, haha :)

Nu ska jag lägga mig och läsa naturkunskap, prov på torsdag.

Always look on the bright side of life <3
Kramar

Konsten att fuska till sig långhelg

Jao, jag kan erkänna att jag var lite extra mycke korkat borta från skolan runt denna helg, missa lektioner både i fredags och idag. Men WTF! Jag har fått så mycke skoj utav det :)
I torsdags fick jag äntligen träffa Josefin och Kennets lilla knopp, ursinnigt söt en kille! Det kommer nog ta mig cirkus 18 år att fatta att dom faktiskt är föräldrar :) haha. Helt otroligt skoj!
Torsdagen spenderades i Malå och Malånäs, eftersom jag vakna upp hemma hos Mirjam så fick man ju självklart även vakna med Elma. Vars får bruden all energi ifrån??!! Seriöst, när man just ha vakna ska man helt enkelt inte kunna springa runt runt i 150km/h. Det finns bara en förklaring, hon ÄR verkligen superbaby!
Äja, på fredagskvällen kom även Märtha och Jimmy till Malå, dom strutta runt och flasha sin fina solbränna.
Lördag - Jaa, vad gjorde man då? Tog det fläskpannkaka och pilla navel-lurvet. Mums!
Jag tog aldrig nån riktig sväng på marknan som var i Malå, haha. Nästan lite tragiskt :) Jag for heller aldrig ut och skutta på borgen. Kanske det är ett tecken på mognad? .. eller så bara lathet!
Men jag fick iaf fira alla hjärtans dag på rätt sätt, med kolasås, sjukliga mängder brejk och en lagom mängd go pojke. Kan det bli så mycket bättre?
Denna helgen får 4,5 getingar. (sista halvan trillar bort pga allt bussåkande)
Nu ska jag läsa bok och försöka förtränga det faktum att jag har ont i magen .. jag skyller på mördarvirus och influensa, det kan INTE ha å göra med allt godis jag har käka i helgen!! Hoppas, hoppas, hoppas......
Over and out!

Brååmellibrum!

Idag lämnar jag gamla goda strömmis ännu en gång!
Haha, jag ska ju spendera helgen i Malå, och så ska jag kika förbi i Lycksele och hälsa på lilla familjen härgestam bjuhr. Det känns nästan som att jag har FÖR mycket att göra idag, så egentligen borde jag väl inte sitta och blogga :P hahahaha.
Nu har jag iaf fyllt på telefon!
Sweet freedom!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

En gåta

Vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren?
Jo, Juddan!!!

Förbeeenade fanskap!

Psst

 



I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
But once again the sun is rising, I better keep on walking





Mer eller mindre

Denhär sortens stress är nog den värsta, när man känner att man har så himla mycket att göra att man nästan bara ger upp och får inget gjort. Jag måste verkligen börja bita i det sura äpplet snart!

Jag fick just veta att farsgubben ska bort på business torsdag-fredag, så jag har ingen skjuts när jag kommer till Malå. haha :) Mitt liv på en grillpinne! Så nu har jag väl mer än en sak att försöka lösa (sa tanten och sket i vasken)
I övrigt kommer syster Märtha hem från semestern imorgon, så då ska man få vara svartis på hennes solbränna. Själv har jag bara solat solarium och komme steget närmre canser! Hurra!
Gud vilken attityd jag har idag :P

Min Josefinfin här i Umeå har ju förresten bestämt sig för att gå och plugga till frisör, är sjukligt glad för hennes skull! Skulle gärna vilja göra det jag med, men om man ska vara liiite realistisk så är det inte så svårt att lista ut hur det skulle gå, haha. Snart är jag lix omringad av frisörer så :)
Äh, nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa "spelet om 3G", spännande skit! *host*

Pewzzah

MJAU!

Borde stressa, men det är så mycke roligare att sitta och se fläsket växa :) hihi

I wonder

Jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men jag kan helt enkelt inte ladda upp motivation för att plugga! Haha. Iofs kanske det inte är nå fel, utan helt enkelt bara ren lathet :P
Det är ju så förtvivlat nu, hur mycke man än jobba så känns det som man inte får nånting gjort. Trots att man fixat ett dussin läxor så kommer det nya, och man har alltid nånting som hänger på axlarna.

Jag sitter hur som haver och filosoferar på om jag ska åka till Malå till helgen. Det är tydligen marknad, så då är det ju som givet att man ska he sig hem :) Det gäller bara att rumpan ska orka med att åka buss, haha.
Men jag har ju inte vare hemma sen i julas.

Och förresten, jag lyckades tömma telefon på pengar igår så nu är jag isolerad från omvärlden :P Så ni ska inte tro att jag är medvetet otrevlig som aldrig ringer upp eller svarar.
Ska ställa mig och baka nu och läsa saga (läxa till imorgon)
Chìao bella!

Sweet dream

Jag ska strax leta mig mot sängen, sitter bara och väntar på att mina kakor ska stelna. Jaa, det finns nog inget mer rofyllande än att slänga ihop ett gäng kakor på kvällen!
... jag måste bara sluta bränna grejerna, haha.

Kan tänka mig att jag var långt ifrån ensam om att se Outsiders ikväll. Jaasi, av nån lustig anledning blev jag sms-bombad just under det programmet, haha.
Varför kan man ju undra? :)
Men ärligt talat är det ju upprörande, som jag sa åt Tina. Jag trodde Outsiders bara visa miffon och idioter, hur kommer det sig att rakt av allergiska människor kom med på det programmet?
Inte så genomtänkt!

Hur som haver, nu har då den nya veckan satt fart. Det lär bli långt från en lugn vecka, mycke saker som ska göras! Jag är typ redan sugen på helg igen, haha
Äh, over and out ;)

Härlig helg

Om det finns nånting som kan kallas den "ultimata helgen" måste jag just ha upplevt den! Jag har haft så snuskigt skoj och mysigt :)
I fredags testa jag och Fredrik att göra egen Sushi hemma, och det blev (tro det eller ej) SKITGOTT!! Jag blev snuskigt imponerad :) Iofs kanske man kan räkna med att allt smakar paradis när man har en karl som är kock, muhaha.
På lördagen var det så galet fint väder, så då måste man ju självklart strutta på stan! Och yeah, det gjorde vi. Fredrik flydde lagomt till Melodifestivalen så jag såg den i min ensamhet och tog det piano :P Söndagen gick väl i ungefär samma tema, förrutom att 50% av oss var bakis, (och det var alltså inte jag) Hahaha, men vi for och såg Avatar på 3D, skitläckert! Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra, hade ärligt talat förväntat mig att det skulle vara världens dundernörd film, hahaha.

Och jaaa, i fredags fick Josefin och Kennet sin lilla son, Lukas! :)
Helt otroligt vad tiden går fort, jag tycker det var så nyligen jag och Jossan själva var små och träffades för första gången på majbrasan.
Jag är så himla glad för deras skull och kan knappt vänta tills jag får fara dit och hälsa på den nya lilla familjen :)

Ämen smått och gott, det har vare en finfin helg! Förrutom mordförsök och trögflytande ekonomi så skulle man kunna säga att det vare perfekt, haha.
Nu ska jag städa och plugga :) Puss & kram

Frustrerad

Dehär med skola är ingen dans på rosor alla gånger.
Smart som jag är bytte jag ju ämne på specialarbetet till Elöverkänslighet, jag har sutte ett bra tag nu och försökt få ihop fakta och sånt så jag har lite mer kött på bena. Men jag blir bara frustrarad och förbannad av att läsa om det! Hur i hela flatters ska jag kunna jobba med dehär i typ 8 veckor till?
Som dedär nu att man ska ta bort det fasta tele nätet, då blir elöverkänsliga helt utan telefon, eller så tvingas man använda en mobil om man vill kunna fortsätta ha kontakt med omvärlden.
Som om dom inte var tillräckligt isolerade redan??
Plöööh, som sagt.. Jag jagar upp mig själv litegranna bara!

Känns som jag inte kan göra mig själv nån rättvisa när allt bara känns så platt.
Jag behöver energi!

I övrigt har jag tydligen överlevt dagen, Jossan är en räddare i nöden som mata mig med snus.
Hallelujah!


Gräset är grönare på andra sidan!

Eller rättare sagt "Vädret är finare på andra sidan jordklotet!"
Kan inte låta bli att vara lite svartis på kära syster som just nu befinner sig i Singapore och Malaysia (vet inte exakt vars just nu) Hur som haver har dom sol och det har inte vi!

Jag sitter fortfarande och väntar på att dendär "globala uppvärmningen" ska bevisa sin existens, nån mer än jag som är lite tveksam på dedär idag? Haha.
Äja, nu ska jag skutta på naturkunskap och vara en flitig flicka.
Puss & nyp!

Work work work

Oj vad jag är trött nu, det känns som att man har skolarbete upp till ögonbryna!
Specialarbetet är verkligen ingen hallelujah moment nuförtiden.
Jag vill ha mer tid och energi!

Attans skalle!