Hur tänkte jag nu?

Förra helgen började jag på en stickning, eftersom jag inte direkt tänkt göra nå vettigt av den så slängde jag upp maskorna som besatt. Detta har nu, ett antal stickande timmar senare, resulterat i en abnormt stor mössa.
Eftersom jag spenderat så mycke tid med den nu känns det lite segt att bara slänga bort den :P
... nån som har en sjukt stor skalle och kalla öron?


Efter plugget


Kan ju knappast påstå att energin ligger på topp, men trots detta tycks veckan inte bli totalt plågsam.
Igår blev delar av Umeå utan både internet och TV, detta resulterade i mitt fall i en lättare fylla och ett antal extra varv på min stickning. Jag började ju sticka på en mössa i helgen, hade väl inte planerat att det skulle bli nå större projekt, men nu har jag ju fan gjort 25% av den.
Jasi, vad annars är nytt under solen?
... Till helgen blir är det iaf Malå som gäller igen, tro jag ska åka redan på torsdag.

Gillar skarpt

 

 


Hem ljuva hem


Nu befinner jag mig i Malånäs med Mor och Far, har vare en ganska hård dag så det ska bli skönt att få ta sig mot sängen snart. Under kvällen har jag lekt med Faders negativskanner, ganska skoj att få in gamla bilder på datorn :) Ack vad alla var söta förr!
Bild nr 1: Jag och Josefin
Bild nr 2: Märtha, Jag och Mirjam
Bild nr 3: Ida
Bild nr 4: Jag
( bimbo blond! )


Needs and deeds


Idag är det onsdag och imorgon åker jag hem till Malå, kanske hjärnvågorna bestämmer sig för att gå i mer följsamma mönster när man kommer hem.
Dagens middag: chips (ba så ni vet)

Jag <3 pianot


En måndag


Det kommer vara en dyster tid framöver, med risk för att låta lite emo och aggig.. men jag måste få kräka ur mig lite ord innan jag spricker.
Igår vaknade jag upp till nyheten att min farfar gått bort, det kom som en bitchslap från ingenstans. Trots att man så väl vet att livet har sin gång så tror man ändå att de man älskar ska finnas med en för alltid.
Det har varit två hårda dagar med mycket tårar och nostalgi, när sånthär händer kan man inte låta bli att rota runt i minnesbanken för att finna alla dedär fina stunderna man haft. Vi barnbarn hade sån tur att man fick ta många utflykter med farmor och farfar, till exempel till fjälls eller skellefteå. Farfar hade ALLTID P1 på absolut högsta volym i bilen och farmor envisades med att lura i en godis och glass. Trots att vi barn i baksätet ibland kunde bli ganska bråkiga och sugna på att puckla på varandra så var han alltid stencool.
Jag minns speciellt ett tillfälle då vi var i fjälls och fiskade, jag hade fått låna farfars spö då han skulle lära mig kasta med ett "big boy" spö. Han visade mycket pedagogiskt hur jag skulle göra och sen lämnade han över till mig, jag tog i för kung och fosterland för att kasta ut mitt flöte och krok. ... kanske lite väl hårt, så glömde jag väl lägga energi på att hålla fast själva spöt när jag kastade, så det flög rakt ut i sjön.
Farfar bara suckade, tittade på mig och sa nånting i stil med "ja så kan man ju också göra", så slet han på sig stövlarna och hämtade det stackars spöt som jag lyckats sänka. Det är väl möjligt att mitt minne sviker lite då jag fått för mig att jag kastade den typ 10 meter. Aja, det jag vill få sagt är att trots min klantarslighet så var han ändå lugn som en filbunke. Det är nog inte alla som fått ha en sån Farfar. 

Tycker om dehär kortet, fick det när jag fyllde 23


En stum dag


Gone slow


Kanske detta inte blev bästa dagen ever, så jag ska nu se till att göra den så kort som möjligt och somna snart.



I veckan har vi haft ganska megasmockfullt på skolan, vi har haft en kurs i hur man framställer tänder i en (för oss) helt ny teknik, kan lova att det varit en minst sagt udda vecka. Men nu kan man äntligen se fram emot det som komma skall, kanske nästkommande vecka blir snäppet klokare?
Imorgon SKA jag iaf fixa nya pjux, ska bli sick nice!
Over and out!

PUNGRÖV!


Väntar tåligt på att fader ska anlända till basen, ska åka med han till Malå där jag ska spendera min überlånga helg (på hela tre dagar) Väl hemma i Malå är det kaksmet och barnkalas som gäller.
Skoldagen ha vare allt annat än seriös, tro jag har gjort ungefär lika mycke nytta som ett papperssnöre och till råka på allt fick vi in ett gäng tandhygienister som vi skulle slå ut käften på. (ha-ha-ha)
Dagens bästa: vi fick lära känna en ny karaktär.. Rolf-Runar!

 

 


Nöta noter


Hörde en låt på radion idag som jag blev så jävla fäst vid, dock går den inte hitta NÅNSTANS!
Finns den kanske på spotify? Monty - Dina Armar
Om den finns där får jag ju lov att ge efter till grupptrycket och skaffa Spotify, så är det bara!