Nollade tandtekniker



Jag säger bara .. oh-my-god vilken vecka!
Än så länge är det bara tisdag men det känns som att det är fredag, iofs KAN det ju bero på att jag är lite full just nu. Efter lunchen slet treorna ut oss på Vinbrännboll, och ja.. det är väl ungefär så nyktert som det låter! Vid varje hörn stod en hink med nån slags alkoholhaltig dricka som vi skulle dricka ur varje gång man passera, det sluta väl med att det blev GANSKA onyktert!
I slutet skulle ju självklart hinkarna ta slut, så då gatt vi göra irländsk julafton och nån slags "stafett" samtidigt som vi drack ur hinkarna. Tydligen går universitets studier och alkoholism hand i hand!

Just nu försöker jag iaf nyktra till, och ska snart städa upp lägenheten. Jag har typ inte orkat stöka ett smack sen jag kom hit i söndags, it looks like crapellipapp!
Hur som haver, livet är kort och nu är jag less datorn.
Tjingelling!

Första dagen

 

Jag överlevde första skoldagen!

Trots endel förnedring och flumms så har det vare en ganska skojsig dag, först visa dom runt oss i tandteknikernas lokaler, sen började nollningen...

Vi gatt bland annat ta på oss löständer och gå runt på Campus och be folk att borsta tänderna på oss, med tandkräm och allt! Vi fick även dansa till "Thriller" mitt i skolans cafeteria framför alla människor, jag kan minst sagt meddela att jag är INTE en mallig människa just nu!

Jag tror detta kommer bli skitbra, bara jag överlever veckan så ska nog dessa tre år bli lyckade. Det är tydligen SJUKT lite plugg, utom mest bara praktiskt arbete på skolan. ... dock lär det nog inte bli så saftigt med sovmornar och sånt mys.

Jaa, vi fick behålla löständerna :P


What what?




Ojoj, så var ännu en helg slut!
Detta var dock inte vilken helg som helst, detta var sista helgen innan mitt nya liv börja! Sista helgen före skolan! Helgen jag fyllde 22 och helgen jag fick ha så HIMLA mycke mys!
Jag fick möjlighet att umgås med Fredrik (eller rättare sagt Vija) hela lördagen, samtidigt som vi hade kalas i Malånäs med allt vad det innebär. Märtha och Jimmy körde från umeå och joina i vår kakfrossa, jag fick några jättefina presenter och ett antal extrakilon om midjan.

Imorgon börjar jag på tandtekniker, så klockan 12 ska jag vara på Universitetet.
Ärligt talat känns det inte så värst nervöst, jag är mest bara orolig för att jag ska gå vilse :) hahaha. Det lär nog bli bra, folk har ju överlevt att plugga förr så då ska nog även jag klara det.
... dock vet jag inte om man kommer överleva nollningen :P
Nu ska jag slappa och tagga inför morgondagen!
Puss!

Kakbakis


Det är alltid samma visa, efter kalas kommer baksmällan. När man inser hur mycket socker man smällt i sig och att jeansen inte passar längre.
Tror att jag måste sluta bli äldre, kalasen är så dåliga för figuren!
Ikväll - Umeå
Imorgon - Skolstart!






B-day


Tack så jättemycket alla ni som har grattat mig, tyvärr har jag inte hunnit med att svara på alla sms och så än, måste nog göra det innan jag somnar :) Det värmer att så många kan slösa en sekund på att gratta en gammtant som jag!
Det riktiga firandet drar igång imorgon här i Malånäs, så om nån råkar vara sugen på tårta är det bara att svänga förbi. Sockerkoma och kaffekick utlovas!

Nu ska jag bädda sängen och sjunga mig själv till sömns :)
Puss!

Piinsamt!!


Hahahaha!!
Var det nån mer än jag som såg nyhetsmorgon på tv4 idag? Typ runt kvart i 9 :P
Dom skulle visa en filmklipp från nya Toy Story filmen, men så missa dom att ta bort ljudet från dom i studion. Så samtidigt som man ser två animerade barbie dockor hör man dom i studion säga:
- "Jag hörde tidigare när du berätta om att du lekte med Barbies när du var liten, och att du bruka SNUSKA med dom!"
- "Jahaa, du hörde det? Jag fick ingen reaktion..."
Sen bröt dom hela programmet och slog på reklam :P hahahahah (Kanske inte var EXAKT dom orden, men det var ungefär det dom sa)

Nu ska jag baka och pynta upp mitt fejs :) Tjing!

Malåneees


Hej sverige, nu sitter tanten i Malånäs och suger på en slickepott.
Mörkret förvirrar mig! Jag var helt övertygad om att klockan var 12, så var den tydligen bara halv 9.. så nu sitter jag och försöker tortera mig själv så jag inte ska somna åt skogen för tidigt.
Imorgon fyller jag 12.. eller var det 22?
Sak samma, jag är trots allt en snorunge innerst inne och det kommer jag aldrig växa ifrån!

Kaksmet är meningen med livet <3
Fjert

Lets get fat!



Ikväll skulle jag ju egentligen åka med Fader till Malånäs, men så blev det helt plötsligt lite ändrade planer efter att hans flyg från Frankfurt blivit inställt. Så vi ska åka imorgonbitti istället :)

Just nu sitter jag och jobbar på min fetma, Ben & Jerrys cookie dough sätter sig som en smäck om magen! När skolan börja ska jag ju börja mitt nya liv, och då får man ICKET äta nånting så smaskigt. Så jag ska passa på att vulga nu och ladda upp fettreserven :) haha

För en gångs skull längtar jag faktiskt till Malå, Fredrik är ju där!
Han jobbar PÅ Norrfog, alltså på taket :) haha, så förhoppningsvis ska jag väl hinna träffa han i helgen också.
Det lär ju antagligen bli 22års kalas och lite sötsaker på fredag eller lördag, så åker jag tillbaka till Umeå på söndag, och börjar skolan måndag :P
Wihiii!



RÖÖÖÖÖV!!!


ÄR DET SANT?!!
Förbannade anusMalå..
Snart kommer dom väl bannlysa julen i Malå också, allt roligt försvinner ju bara därifrån


Note to self:


Jag MÅSTE skaffa nå ordentliga skor!
Mina vanliga dojjs som jag hade igår är fortfarande blöta sen allt skuttande i regnet, och uggsen suger åt sig vatten som svampar så även dom är ju som vattenballonger nu.

.. kanske det funka om jag bara lindar in alla mina skor i silvertejp?

Folkölsfylla & Jag

 

För första gången på typ två-tre år har jag supe på en vardag, och it feels great! :)
Arvid, Patrik och Dan tog sig hit för att hålla mig lite sällskap här på Teget, jag smällt i mig en flaska vin medans pojkarna höll sig till folkölen. Efter ett tag joina även Larsa våran lilla grupp, lite flumm och kutande i regnet och hux flux var kvällen slut!
Men skoj hade jag :)

Nu kan jag inte göra mycket annat än å gnälla över vädret och längta iväg, för en stund sedan såg jag att det snöa, och det är väl inte långt ifrån storm ute. Ack och ve, kanske man får isolera sig på teget idag?
Ikväll bär det av mot Malånäs igen, då skall det bakas inför 22års kalas!
.. damn vad gammal man håll å va.


Funny dream


Kaffet mitt är fortfarande för varmt för att dricka, så då skulle jag kunna slösa en stund på att berätta om den SJUKA dröm jag hade inatt.
Jag befann mig i Arvidsjaur på dollarstore, jag skulle köpa en gräsklippare där!
Så när jag kom till hyllan med gyllene dasspapper träffa jag en jätteskäggig älg som jag börja prata med, han lät lite dansk. Så börja älgen helt plötsligt jucka mot mitt ben (sådär som hundar gör) jag försökte sparka bort han, så råka jag tydligen sparka han på pungen och han blev skitarg, han stånga mig över hyllan vi stod vid och helt plötsligt hade jag förflyttats till en liten ö på malån, där blev jag ju fast eftersom jag inte hade nån båt.
Sen minns jag inte så mycke mer, tro jag byggde ett vindskydd av vass...

... skulle vara HIMLA intressant att veta VAD dendär drömmen betyd!
Älgar är farliga varelser!

Upp och iväg!


Jag är nu inne på dagens andra kaffekopp, efter att jag slurpat i mig den ska jag ut på stora staden och fixa lite tjafs inför skolan och så. Det känns så SJUKT overkligt att bo såhär nära stan, eller jag bor ju rättare sagt mitt i smeten :P
Kan det vara så mycke mer supernice?

Imorgon kväll åker jag tillbaka till Malånäs, det känns aningen analklådakul.. Men men, jag kommer ju lix vara här i några månader så jag har väl gott om tid att njuta.
Nu: Ut och kut!

(Har inte skaffat nya glasowgens, det är Märthas)


Staying alive


Även om jag försöker inbilla mig att livet suger så är det svårt att stå fast vid sin tro en dag som denna, jag har haft skitkul! Först kollade jag omgivningarna, och gick inte vilse EN ENDA GÅNG! Kyss min rumpa vad stolt jag är över mig själv!
Om det inte vore för detta förbeenade regn så hade jag väl flyge runt runt hela dagen!
Jag tog mig iaf till Ålidhem och hälsa på Patrik, så släpade vi iväg våra knapriga arslen till Universitetet för att kolla upp läget där. Efter att ha irrat i regnet och töntat runt längre än nödvändigt så gav vi upp äventyret och tog var sin buss hemåt, UTAN att ha lyckats bli det minsta lilla smartare än vad man var innan.
... jag vet fortfarande inte vars tandteknikernas hus är :P haha

Imorgon ska jag ut på stora staden och kämpa mot min favorit instinkt, att slösa!
Nu ska jag ta en snus och titta färdigt på tvn, fjutt!

Så fucking happy!

 

Jag är fanimej på fluffiga rosa moln gjorda av hallonglass idag!

Granntanterna är skitsöta, det är grymt nära till Ica, kylen är inte full med svart mumifierad falukorv och det tar inte 10 minuter att spola fram varmt vatten. Är jag död? Är dehär himelen?

Hur som haver, i fucking love it!

Jossan.. du kommer nog aldrig få tillbaka denhär lägenheten :P haha

 



UMEBO!


Just nu befinner jag mig i Jossans lägenhet i Umeå, det känns lite konstigt att BO i nån annans hem, men det är så grymt fint här så jag trivs gott :) Det känns fanimej som att bo på hotell!
Idag ska jag iväg till Universitetet och kolla upp allt inför nästa vecka, jag har inte direkt lust att gå vilse på första dagen :) haha. Det finns en heldel som ska göras, så jag lär ha gott om underhållning. Jag ska tillbaka till Malå på onsdag så jag fr heller inte lata mig.
Upp och iväg!

Det känns verkligen underbart dehär, jag mår som KNUGEN!
Jag har till och med redan bevittnat mitt första catfight, grrmjau

Nu ska jag ut och leva livet, tjingelling!

Judd just nu



Ett av mina största problem här i livet är att jag tänker för mycket, varje liten grej kan jag sitta och grubbla på så hårt att jag nästan tvingar mig själv till att få en hjärnblödning, sen när jag grubblat färdigt inser jag att jag inte ens minns vad det var jag började tänka på.
Nyss kom jag på mig själv till att snudd på driva mig själv till att få panikångest, det börja med att jag mysgrubbla på allt kring skolan som jag börjar nu, så drevs tankarna vidare till plugg.. pengar.. jobb.. rygg.. framtid, och helt plötsligt har jag självmordstankar och får lust att ramma tandpetaren i tinningen.
Friskt beteende va?

Jag vet att det kommer bli bra i Umeå, att jag kommer iaf få NÅTT slags jobb efter utbildningen och jag ska bli RIK! Så ska jag träna upp ryggen så hårt att jag blir stor som en buffel!
Livet är för kort för tandpetsrelaterat våld, eller iaf typ
Nu ska jag packa klart det sista, puss och fis

Äntligen!


Jag har undrat vad denna låten hette, och äntligen hitta jag den :)
Man kan som inte låta bli att bli förtjust efter att ha sett reklamen på tv.
It's just human, trallallalaa

 

 


Smuttentutt


Lördag morgon, regnet piskar mot taket och endast jag är inte bakis (tror jag)
Ännu en lugn helg på Majonäset, denna sommaren lär ju gå till historien! Iofs är väl levern tacksam att jag inte förorenat den alltför hårt, men istället har mitt psyke fått lida. Man KAN helt enkelt inte spendera alltför mycket tid isolerad i skogen utan att bli .. SKOGSTOKIG!
Men imorgon tar allt detta slut, och jag flyttar till Umeå :)
Haaaaaallelujah! Idag ska jag slösa dagen på att packa och få ordning på allt, huvva vad bra det känns att få ta sig ut i livet igen :)

Akta Umeå, here i come! :D

Nöff som faaan


Hej, Jag heter Judith!
Jag är en tjej på (snart) 22 år som sitter hemma en fredagkväll, klockan är nu kvart i 11 och jag ska sova. Fred på jorden och grovsalt i analen. Nån som kan låna mig en hagelbössa så jag kan sprutlackera tapeterna med min hjärna?

Undra bara!
God fucking natt

Wors jer värmen?!


Jag håller seriöst på att frysa arslet av mig!
Vars tog värmen vägen?!

Jag har gruvat mig för att gå ut nu i snart två timmar, dedär med morgonspromenad känns inte lika skoj när man knappt har nån puls i kroppen. Kanske det håll å vara dags att rymma till Australien?
Fyfan vad skoj det skulle vara :)

Dags för promenad!
Sen ska jag supa mig fet på kaksmet, pew pew!

Fnark


Utan fest på två veckor försmäktar jag på detta näs..

Vars blev allt sommar partaj av?
Vad är meningen med livet?
Vilken färg är själen älskling?
Varför sitter jag här och undrar så jävla mycket?

... ut i den kalla solen igen! PRRRRT!

Hujja <3 Hallon!


Jag kom just tillbaka efter att ha spenderat kvällen ute i skogen, där har vi plockat hallon!
Tro seriöst inte jag har plocka hallon sen jag var typ 10 år gammal så dehär var verkligen skitkul, det var så galet mycke bär att man LÄTT hade kunnat plocka flera hinkar! ... dock saknar jag tålamodet för nånting så drastiskt :P
Först åkte jag och fader dit, så joina både farmor och farfar och familjen Mirjam efter ett tag.
Skogen blev som allmänt överbefolkad, med svidarn och mygg dvs..
Så imorgon ska jag baka antingen hallonpaj eller hallonmuffins! PÖRFEKT!



Fit for Fest!


Under dagen har jag pysslat med att skriva och ringa till endel folk från gamla klassen för att planera en fest efter att skolan har börjat. Man måste ju bara samla alla gamla godingar och supa bort den lilla gnutta klokhet man vann under förra årets skolgång.
Jag räknar med att folket ska infinna sig i god tid och med så slampig utstyrsel som möjligt, speciellt Patrik, han ska vara jättejääätte slampigt klädd. Förhoppningsvis ska vädret vara fint och humöret på topp, dom som surar riskerar få sin brevlåda hemsökt med gammal surströmming. ( Ja, det ÄR ett hot! )
Jag har tagit mig friheten att kalla festen för min födelsedagsfest, men det är helt enkelt bara en ursäkt för att få bli lite extra full. Dooh

Så nu räknar jag med er mina Nööördisar!


Obs, denna helgens planer gick åt dass.
Jag är öppen för förslag!

Kurtbulle


Idag är det bara 12 dagar kvar till skolstart, kanske det håll å vara dags att bli nervös!
Tänk om dom andra tandteknikerna inte är snälla?
Tänk om dom fryser ut mig och mordhotar min bulldeg!!
Tandtekniker är ett farligt släkte, det såg jag på discovery en gång.

Nu ska jag börja städa och packa, samma visa som för ett år sedan. Enda skillnaden är väl att nu ska jag gå en RIKTIG utbildning.

Vad ska du bli när du blir stor?
Svar: TANDTEKNIKER!!!

Målarn från Malå


Detta har vare en såndär LAGOM dag!
Det hela börja med att jag åkte till Malå och hjälpte syster måla i köket, efter det rullade vi lagligt hela vägen till Malånäs och flöt ut med flåååtn! Vackert väder plus vistelse på nånting flytande kan ju sällan vara fel :)
... dock gick båtmotorn så passande sönder typ mitt uta ån, så jag och mor fick arbeta bort lite gäddhäng och RO hela ekipaget mot land. Jag vet en som heter Judith som kommer vara lämmen imorgon!
Efter det fyllt vi på fettreserven med lite mutt-mutt (även kallat mums-mums, beror på vem man frågar)

Denna dagen får alltså trots endel ofrivillig workout en tummen upp, jag fick trots allt bada lite också. ÄNTLIGEN kan man skryta över att ha tagit dopp nr 3!
Nu ska jag ner och kriga med päronen om fjärrkontrollen, hem ljuva hem!

Tittut!


Snuset tar över mitt liv!


Jag är en såndär konstig människa som har snusat (mer eller mindre) sen jag var typ 13-14, skrämmande som fan när man tänker efter! Med tiden har jag väl slösat åt skogen för många tusenlappar på denna giftiga godis, men... det är ju så jävla godis!!
Nu när jag börjar tandtekniker inser jag att jag måste ge upp snuset snart, man kan ju förbannemej inte kuta runt med en fet prilla när man ska vara tandis! Hell no, jag vill inte bli en sån fejkare.
Men hur ska jag kunna sluta? Jag som älskar snus!
Just nu har jag sex öppnade dosor snus i min ägo.. yes, sex olika dosor som jag varvar mellan. Man vill ju ha lite ombyte! Iofs är det väl inte så värst normalt att ha snusdosor liggandes överallt i hemmet, men jag ser det som en slags vardagslyx att ha möjlighet till lite omväxling.
... ugg, jag är konstig.

Jag är en sucker för snus, help me!!


Va-va-voom!


Jag ska bara göra en snabb uppdatering innan det bär av på morgonspromenad.
Internet är som vanligt ganska fuckat så jag litar inte riktigt på att det ska fungera ikväll, idag ska jag iaf till Malå och hjälpa familjen Nilsson-Eriksson måla i köket, jag var där även igår och måla lite men det känns nästan som att jag fick mer färg på fingrarna än vad jag fick på listerna.
Hoho vad pyssligt det är att måla!

Det verkar då inte bli nå partaj i Lycksele i helgen, himla synd det.. men då får jag väl helt enkelt leta äventyr på annat håll. Vem vill ha kalas med mig?
Nu ska jag ut i den kalla solen, puss och fjerrt

Oops!


Jag insåg just att jag inte lagt upp nån fjortis pose bild av mig själv på ett tag, my bad!
Här kom den, helvetet vad knörvli man ha blive på gamla dar.
TJING!



Önska önska runt i ring




Fullt medveten om att jag egentligen är för gammal för att skriva önskelista så tar jag steget ut och skriver en ändå, det är ju trots allt så skoj att få paket! Om exakt 12 dagar fyller nämligen tanten Judith 22 år... tror jag, shit! VAD JAG ÄR GAMMAL!!! Jag tycker ju fortfarande att jag är 20.
Aja, här kommer alltså undertexten till alla dom bilderna jag just lagt upp.
Jag vill haaaa... :
- Busskort, helst mellan skeå och umeå :)
- Ett såntdär gulligt retro förkläde, har alltid velat ha ett sånt
- En ny dator, den jag har nu sjunger på sista versen!
- En såndär legendariskt ful One Piece overall, jag vill också se ut som en gigantisk bebis! (seriöst!!)
- Smink smink smink, jag behöver det för att måla över dedär som gud gav mig
- Resor! Jag åker mer än gärna bort nånstans, mitt pass är så mobbat oanvänt!
- Kokböcker, ex Desperate housewives boken. Den har jag dregglat över länge nu
- Hår produkter, jag använder upp mina grejer så sjukligt snabbt
- Alkohol eller annat gift jag kan trycka i mig och bli glad av :)
- Sexiga underkläder, tex sockar!
- Lustiga kläder jag kan slita på gammkroppen, jag går ogärna naken
- Baktillbehör, ex en lustig sprits eller annat laban man inte kan hitta på Ica
Sängkläder, USB minne, intelligens, gympaskor, ett boobjob, ett sällskapsdjur ex vandrande pinne.
Osv osv osv..
Jag skulle kunna skriva vidare hela kvällen :) haha, men det ska jag ge fan i, för nu är det dags att sova!
Hejs svejs lingonfejs!

Tripp till djurparken




Igår for alltså jag och lilla gubben till Lycksele en sväng och skutta på djurparken, det var grymt skoj! :) Solen sken och fåglarna kvittrade, helt underbart att få spendera en dag sådär.
Jag sög på en glass medans fredrik klappa räven och björn, man kan väl säga att vi lever på the wild side! Haha. Efteråt körde vi iaf hem till malånäs och laga middag, eller det var väl rättare sagt HAN som laga maten, jag åt bara upp den.
Idag åker han tillbaka till Skeå igen, men vi har haft några goa dagar nu så jag ska inte klaga :)
Det håll väl å vara dags för mig att börja fixa inför flytten och så, det är INTE länge kvar nu!
Huuujja!!!!

Mot nya tider


Saknar strömbäckarna som fehunn, kan inte låta bli att känna mig lite gnällig över att inte få gå med dom ännu ett år. Det var endel sköna människor man lärde känna där :)
Men nu väntar ett nytt år med nya äventyr, en ny klass och nytt folk!
Det kan ju inte bli sämre än crap, och det är då fanimej inte illa! Haha.


Klicka på bilden för att se stort

 

 


Jag är nog betuttefierad!


Denhär tjejen är helt enkelt för jävla luddig i skallen!
.. eller så är hon bara arbetslös och har åt skogen för mycket fritid.
Me like :)


 

 


Bad day?

 

Herrejävlar, det är ju fredagen den 13e idag!

Kanske man borde ta på sig en hjälm och låsa in sig, men jag kan ändå inte släppa suget på att köpa en trisslott! Det brukar trots allt vara min grej, att ha tur när man minst väntar sig det. Nu måste jag ju fanimej gå och köpa en lott!

Idag ska jag och karln åka till Malå, så ska vi väl spendera större delen av helgen i Malånäs. Hoppas bara det ger fan i att regna så man kan vara ute och strutta, i like to strutt.

PRUTT!

 


Maybe im crazy?

Skitbra skit



Syster visa denna filmen för mig i förrgår, och jag blev lite frälst!
ÄNTLIGEN nån som avslöja hemligheten bakom HUR man lurar folk att man är snygg.



Jag inser att det är en gammal film, men jag har väl aldrig vare känd för att vara snabb med saker


Bra skit


Det finns nog inte många som frivilligt åker lika mycket buss som jag gör, men så är det väl när man har ett förhållande på distans och kompisar utspridda över land och rike.
Just nu befinner jag mig alltså i Skellefeteå, jag åkte hit igår och hade en helt underbar kväll med karln min :)  Usch vad jag är bortskämd! Det är nästan konstigt att en enda människa kan få en på så himla gott humör.
Ikväll blir det nog bio, eller så nå annat bus. Who knows?

Over and out!

GO GREEN!


Vissa av oss tar det mer bokstavligt talat än andra, visst är det väl upp till var och en att tolka det på sitt eget vis, men det måste väl finnas gränser?
Idag har syster Mirr och Elmis spenderat större delen av dagen här i Malånäs, och som vanligt är det väl långt ifrån tråkigt att umgås med denna duo. En av dom har lixom eld i baken! (och då menar jag faktiskt inte mirjam)
Elma fick nöjet att leka med fingerfärg idag, vilket hon uppenbarligen tyckte om! Det tog inte många sekunder innan hon utnyttjat sin konstnärliga frihet till fullo och knådat in hela kroppen med färg.

Då kan man inte låta bli att undra..
Är detta verkligen vad man kan kalla konstnärlig frihet, eller är det bara gammaldags kamouflage?



Jag kan förresten meddela det att ALL färg inte gick tvätta bort, så till och med när jag lämnade av M&E i Malå så liknade lillfröken en Hulk.


Därför


Ibland är livet lite värre än vanligt, bra eller dåligt, kan vara samma sak.
Förvirring eller bara underbar glömska, vilket som.. eller båda två.
Jag vet knappt själv vad jag pratar om, och kanske det är lika bra?
Allt jag vet är att jag trots allt måste vakna imorgon, tack och lov.

Visste du att fiskarna i havet blir sterila av dina P-piller?

Det är värt att tänka efter ibland


Bigfoot


Jag kan förresten meddela att jag skickat tillbaka skorna jag hade beställt, tyvärr var dom jättesnygga, jättesköna.. och jättesmå! Det GÅR helt enkelt inte att beställa skor när man är en bigfoot!


BORTAAAA!!!

Kläppad och klar!


Igår var det alltså släktis i Kläppen, hä vart GANSKA mycke folk! Säkert hälften av dom har man aldrig sett tidigare, helt sanslöst vilken stor släkt man har. Så trots den totala bristen på alkoholig dryck så känner jag mig ändå lite bakis idag, kanske man kan kalla det för "Bus-bakis".
Men jag hade skoj, förrutom all den åldersnoja som spred sig ibland befolkningen så förflöt allt som smärtfritt :) Det kändes lite som att hälften av folket led av 50-års kris

Jag tycker det var ganska skoj det Annelie berätta (moster och födelsedagsbarn).
Hon hade sagt åt barnbarnet sitt att "Nu är du tre år gammal"
Han svara bara "Näe!"
Hon "Joda, du är ett.. två .. TRE år gammal"
Han "Näe mormor, DU är gammal.. Jag är NY!"

Nu ska jag ta dagens första snus och sen är det nog dags att slita igång fläsket
Pjupp!


Märtha & Elma i sandlådan


Hejja Hujja!!


Fehunn vad overkligt detta känns, att man ska få börja på nånting nytt ännu en gång, med alla möjligheter i världen att misslyckas :) haha. Ämen herregud, detta ska förbannemej gå bra! Jag är så grymt peppad på allt, om jag skulle bli nå mycke mer pepp skulle nog ögonen trilla ut ur skallen på mig.
Äntligen kan jag säga att jag inte är totalt värdelös längre, hallelujah!

ANALKLÅÅÅÅDA I MITT HJÄRTA! <3

Ville bara säga att...





Hugga bugga VOFF!!!!
DETTA ÄR FÖRSTA DAGEN PÅ RESTEN AV MITT LIV!!!!! :D


Som en saga




Typ

Inför förhören


Imorgon är det alltså släktis på Kläppen, 150 pers med ungefär samma konstiga gener på ett och samma ställe. Hellewittese det är som skapt för kaos!
Visst är det skoj att träffa släkten, men förstå mig fel rätt nu.. det kan vara lite påfrestande ibland. Jag vet redan nu hur det kommer vara, alla kommer vara nyfikna på vad man gör nuförtiden (ingenting), vad man har för planer för framtiden (vet inte), hur det står till med ryggen (samma gamla), och såklart undra dom ju vars killen håll hus (hemma)
Yeah, det känns ungefär som att man förbered sig för polisförhör.
Det är ren och skär psykisk misshandel att besvara dessa frågor, då blir man bara mer och mer medveten om hur dött livet är och om hur förtvivlat stilla man stått de senaste åren.

Jag fundera på att förbereda en massa bättre svar på frågorna, för att hotta upp det hela lite!
Till exempel: Vad har du för planer för framtiden?
- Jo jag har just joinat ett kriminellt gäng i umeå som specialicerat sig på att sälja knark till hundvalpar och lägga krokben för pensionärer vid övergångställen. Om några år ska jag få avancera och förhoppningsvis bli medlem i fläskbäver-maffian i Trosa, det är där dom RIKTIGA gangstrarna håller hus!
... det svaret låter nästan bättre än "jag vet inte" !

Är det möjligtvis så att sommaren sugit musten ur mig?
OPTIMIST JAVISST!

Ultrajet Judet


Herrejävlar vilken hurtig människa man är idag! Solskenet gör under :)
Jag är fortfarande lite skitnödig sen gårdagens åskoväder som gick över skeå, haha. Jag och Fredrik satt och såg Alice i underlandet när helvetet braka loss, skvätträdd som man är skrek jag som en liten flicka varje gång det small till.
Jag är tydligen inte så stor och cool som jag inbillat mig!
Alice i underlandet var iaf sjukt bra, jag har nog inte sett film sen skolan sluta så det var nice med en liten filmkväll. Tim Burton KAN helt enkelt inte göra dåliga filmer!

Nu ska jag ta mig iväg på stan, hoppisnopp

SNAAART!!!


Shit vad detta känns overkligt, snart blir jag umebo på riktigt! :)
Jag ska ju ta över Jossans lägenhet på teg fram till jul, hon ska nämligen plugga till frisör i Ö-vik så då har jag sån tur att jag får ha hennes lägenhet under den tiden.
Hon börjar den 22a, så efter det blir jag nog Umebo.
Helt galet dehär :)

I helgen är det släktträff i Kläppen, undra om man kommer överleva en hel dag med 150 släktingar? :) Haha, detta kan bli spännande!

Nu ska jag titta på boobs på tv4 plus
Over and out!


Gillar folk verkligen sånt?
Daaamn....

Hörrehuj


TjockJuddan här!
Huvvaligen, vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? .. seriöst, VEM?!!
Det känns verkligen att man levt syndigt med sockret den senaste tiden, till exempel bakade jag en cheesecake senast idag! God var den, men det känns ungefär som att jag smällt i mig hela kakan efter enbart en bit.
Jiiiha, FAT IS FUN!

Nu är det strax dags att sussa, förhoppningsvis ska jag överleva natten trots min toalettpapperskastande pojkvän, yeah. Det var gårdagens äventyr innan jag somna, han drömde tydligen att han kasta dasspapper från ett tak, och smällt näven i sängbordet.
Spännande dehär!

Hejs svejs bajsfejs!

Diverse snyggt från helgen






You know me!





Denna überfina skylt fick jag av päronen när dom kom hem från semestern, dom känner mig alltför väl! :) Haha. Synd bara att jag inte har nånstans att hänga upp den.