Dagens Visa

Dag nr 46 i denna gudsförgätna håla, myggen tycks ha samlat sina trupper för att förgöra mig. Jag har möjligheten att välja mellan att kapitulera omedelbart eller dö, det andra alternativet låter nog mest frestande. Det är för mig ett mysterium VARFÖR man i hela flatters bosätter sig här Svensk sommar, åderlåtning, psykisk tortyr, det går hand i hand.


Luddiga Ledighet

Jag har semester sen nästan en vecka tillbaka, jag har bara en vecka kvar nu innan fanskapet på ofogen fortsätter. Fredrik ha vare hos mig hela veckan, tack och lov, annars hade jag nog fått checka in på dårhus sen länge. Päronen är på väg hem och väntas anlända till basen nångång innan helgen, så när dom kommer lär jag väl fly så fort jag får chansen. Det är så sinnessjukt mycke mygg och knott i malånäs nu, går man ut med bara ben kan man räkna med att ha blodbrist inom 3 minuter. Äh, nu ska jag sova. Smell you later!


Musik vid Malån

 
Jag börjar snart jobba så detta får bli en speedad uppdatering :)
I helgen var det alltså rajraj i Malå, jag och Fredrik var ute och misshandlade levern både fredag och lördag. Kan ärligt säga att jag inte haft så sanslöst skoj på länge, men det är väl givet att få ha en lyckad kväll när man är omgiven om så många gamla godingar.
 
I veckan jobbar jag förmiddag på Norrfog, sen är jag ledig i två veckor.
Tro ni det känns underbart?
Men nu ska jag halsa min sista slatt med kaffe och flyga iväg mot en fartfylld dag på kneget.
Puss!
 

LETS KICK IT!!

 
Sitter här med en kopp kaffe, en ballerina och en stor skopa PEPP!
Äntligen händer det nånting skoj, i helgen blir det KaOz i Malå och jag ska bannemej inte banga!
Veckan på ofogen ha vare tämligen hardcore, tidvis fundera jag på att bara lägga mig ner och dö en smula, men nu har jag ju snart streta mig igenom hela veckan och kan se fram emot buset som väntar. Har sex timmar bajs kvar, sen då jäääävlar!!
 
Har fyllt upp min MP3 med en massa gammal musik, bland annat Sara Bareilles låtar är nånting som ha hålle mig flytande, damn vad jag älskar den kvinnan.
Älskar denna låten, och videon... speciellt slutet :) höhöhö
 
 
 Vi synes i dimman ;) Pieeew! 
 

Barbie on the run

Man ska ha ett speciellt slags psyke om man ska bo såhär ute i skogen, det fungerar som en social punktering, i sommar lär det väl till och med gå så långt att jag glömmer bort hur man pratar svenska.

Börja inse att jag hux flux ha blive en barbie, håret blev blont och av nån konstig anledning dras jag till rosa grejer. Kanske jag håll å få en 24års kris? INTE COOLT!

 

Äh, nog med svammel. I veckan jobbar jag eftermiddag, sen väntar kaoz på Musik vid Malån och därefter blir det nog en liten semester. Mina arbetstider är lite luddigt planerade så det kan bli precis vaaad som helst!

Huggabubba, nu måste jag städa...