Korvspad och vinkelspakar

 
Veckan har inte vare det minsta lilla nådig, ledigheten hade såklart resulterat i att jag vänt på dygnet och det är förbaskat mycke lättare sagt än gjort att vända tillbaka.
Det känns som att dagarna varit oändligt långa och 90% av det man gör blir galet. Kanske det är så det SKA vara när man är praktikant? Eller så får jag helt enkelt skylla på att jag har en svacka.
Hur som haver är det dags för nya tag!
 
Jag skadade ju handen i veckan, råka smälla den onödigt hårt mot en dörr så jag (antagligen) fick en spricka eller nå i benet mot pekfingret, tack och lov börja handen bli användbar igen och jag ska väl vara så gott som ny till veckan. Det gör bara ont när jag ska peta näsan.
Nu ska jag dricka upp mitt lilla vinglas och avnjuta resten av min lördag med lite Sagan om ringen.
Cheers!
 
 
 

Back to life

 
Efter en välbehövd julledighet ska jag nu styra nunan tillbaka mot verkligheten på praktikplatsen.
Kan ärligt säga att jag är lite less att vara ledig nu, man får ju lix inget vettigt gjort! 
 
Förra sommaren fick jag ju en infektion i en tandjävel som ska fixas nu, ska sätta dit en liten krona då man blev tvungen att slipa bort halva tanden. HIMLA lyxigt för mig att jag jobbar så nära min tandläkare (bara några meter) och har möjlighet att göra min egen krona. Så det kommer bli den närmaste tidens äventyr, och det känns förbaskat nyttigt att få göra en krona till sig själv så jag får veta hur det kan kännas.
 
I övrigt har jag inga större fräsigheter att rapportera, ska försöka bli bättre på att uppdatera här då jag uppenbarligen är lite slow på den delen. Tjingelling!