Måndag


Det är alltid lika kul att stressa till tandläkarn, för att komma dit och upptäcka att man inte ens är inbokad!
Tjejen jag pratade med för några veckor sen som gav mig tiden måste ju ha haft nå redigt mesiga hjärnceller som gjort att hon så lämpligt MISSA att skriva in min bokning. Kul kul kul

Jag har då tage beslutet att lägga bloggen på is en period då jag anser att jag inte har tillräckligt mycke klokt att skriva och jag har för mycke att göra nu inför flytten till Umeå.
Jag lägger väl upp på facebook när jag börjar skriva igen.

Supersurt!

 

Idag kan jag se fram emot ett aningen oefterlängtat tandläkarbesök, jag ska göra klart rotfyllningen på tandjäveln som fick spunk för över en månad sen. Jag har ingen aning om vad som väntar, känns som att jag lika gärna kan få slita ut hela skiten eftersom den fortfarande inte riktigt känns bra.

Huvvaligen, man hade väl kunnat få en bättre start på veckan?!


Lyckad Lyckselekväll


Igår åkte jag alltså till Lycksele för att avnjuta första kvällen som 23åring med Isabelle.
Vi hade en galet skön kväll med mycke svammel och lite mupp, vi partade med en snigel i soffan, Issa drog en sjukt snygg vurpa i vardagsrummet, vi tappade bort både nycklar och börs .. och så hittade vi både nycklar och börs, tack och lov! :P
Jag fick en riktigt mysig födelsedag!


Happy birthday to mig!


Idag fyller alltså tanten hela 23 år! Vem hade kunnat ana att jag skulle bli så gammal och grå?
Kalaset gjorde vi då bort igår, så idag åker jag till Lycksele för att spendera första dagen som fossil med Isabelle och resten av befolkningen. Tro det kommer bli skitkul!
Jag fick mycke fina saker igår, tex en febertermometer (från päronen), alkohol (från mirjam) och ett Efva Attling halsband (från Freddan) Kan väl påstå att dom lyckades dra ihop en salig blandning av paket!

Nu ska jag börja dra ihop mig själv inför resan till Lycksele, eftersom jag fortfarande är aningen sliten sen veckans sjukdom kan väl dagen gå lite baklänges.
Hipp hipp!


Tämligen tärd


Jag har nu spenderat två dagar i fosterställning, igår hade jag 39 graders feber och magont, idag verka det tack och lov börja ge sig så jag kanske kan jobba imorgon.
På lördag fyller jag ju år, troligtvis ska jag spendera kvällen med lycksele brudar så jag MÅSTE vara kry då!
Fyfan, hoppas saker börjar kännas vettiga igen snart.


Helgen i fjälls


Tjuvstarta helgen






Ve och fasa!


Är aningen nervös för att jobba idag, igår rappla det så mycke i maskinerna så jag fick aldrig börja på det jag skulle göra, så jag fick dona på med skitjobb hela dagen.
Blir det mer skitjobb idag tro jag att jag ska fejka en hjärtattack.

Har gjort en sjukt vettig investering nu på morgon, hoppas den kommer i brevlådan inom kort!
Ska ta en pinsam bild och lägga upp på bloggen när jag fått den, höhöhö


Det knakar i kneget


Tre timmar kvar till kneg, känner mig minst sagt opeppad .. men det hör väl till :)
Försöker bestämma mig för vad man ska hitta på till helgen, åka med päronen till fjälls eller fara till Lycksele på "En dag på stan" .. what to do, what to do? Ni som ska ut i Lycksele till helgen tycker jag ska höra av er så jag kan fatta ett vettigt beslut!

Fick hela 4 timmars sömn inatt! REKORD!!


Håller igång


På en liten stund kommer nog päronen hem, det känns nästan skönt, jag håll å va less på att sitta ensam hemma. Imorgon äre jobb på ofogen som gäller, skulle gissa att det blir två veckors jobb och sen ska jag till umeå för att göra klart inför skolstart. Huvvaligen vad denna sommaren gick fort!

Seg dag, peppig musik, tack gode gud

 

 


Dehär är ju patetiskt..


Det är ju ingen idé att läsa tidningarna längre, det står ju lix bara dynga.
Hur kommer det sig att sveriges två största tidningar tolkar alla nyheter olika?

Det Mirjam gick miste om!


Set fire to the rain


Sitter här i Majonäset och lyssnar på Adele, jag trodde aldrig nånsin att det skulle kunna hända.. men jag älskar hela hennes album. Eller nej nu ljög jag, av AVGUDAR det! Alla ni som inte har hennes senaste album bör skaffa det, annars kommer ni nog hamna i helvetet.

Just nu har jag en freaky cheesecake i ugnen, som vanligt hade jag missat att inskaffa vissa ingredienser så denna kakan lär väl bli lite speciell. Jag var helt utan grädde, hade för lite digestive och maizena.. jaaa, men förhoppningsvis ska den ändå inte smaka fis.
Jag har just räddat livet på två möss, hoppas gud uppskattar detta och gör min kaka ätbar som tack.


Vansinnigt vaken


Sov ungefär 3 timmar inatt, tro John blund ha tage semester.
Jag har iaf kunnat slösa morgonen på att knöka MP3n full med musik så man får lite extra motivation till att gå på morgonspromenad. NU blir vi farliga! Pew pew pew




Föräldrafria Fredag


Hux flux var även denna veckan schlutt! Detta firar jag med att skicka päronen till Umeå så jag får njuta av hundarnas sällskap i ensamhet, ja, hundarna är ju allt för underbara.
Tack och lov har jag även sällskap av en katt och 2 miljoner möss (vissa döda)

Jag ska passa på att njuta lite extra nu i helgen eftersom jag ska börja jobba på måndag, mest troligt ska jag väl knega fram tills skolan börja. Huvvaligen vad denna sommaren blev knasigt kort!
Nu ska jag bräka i mig nå nötter och börja släpa mot sängen, i need the sleep.


Typ cool, va?


Knäck i brallan!


Igår när jag och Fredrik satt och flippa runt mellan kanalerna på tv så fick jag mig en liten surprise!
Tro det var svt24 som visa reprisen på Allsång på skansen, hux flux ser jag ett bekant ansiktet på scenen med en hårig Måns! Herrejävlar vad paff jag vart!
Tommy är en kompis från gymnasietiden, vi brukade kriga om vem som hade mest och längst hår.. det verkar som att han vunnit den striden, haha. Men det är skoj att se när ens vänner tar sig fram här i världen :)
Hipp hipp!

 

 


Håriga Hujja


Har äntligen sytt klart håret, det tog sin lilla tid men nu ska jag väl aldrig behöva göra det igen.
Ska fanimej aldrig köpa löshår igen!

Suddigt, men ni fattar grejen iaf

 


Tisdagsbarn


De senaste dagarna har resulterat i sååå många vackra ögonblick!
I fredags åkte jag till Umeå där jag sov över hos syster märtha, tillsammans med Mirjam, Elias, Elton och Fredrik. Syrran har väl inte världshistoriens största lägenhet så vi fick klämma ihop oss så gott det gick. Lördagen bjöds det på bröllop för Fredriks syster, och söndagen var det bara stum bakfylla som gällde.
Eftersom jag är för lat för att skriva ner allt så gör jag bara en fin liten lista.
- Lördag morgon: vaknade och upptäckte att märtha sov vid mina och fredriks fötter, MED Fredriks fötter uppi ansiktet.
- Vigseln: Galet vackert! Dock hade det väl vare en fördel om det inte regnat så förbannat :P
- Bröllopet & kvällen: God mat och lustigt sällskap, dock resulterade den öppna baren i att jag blev galen (ovanligt) .. Jag skulle av nån anledning brottas, mitt i detta tumult lyckades jag knäa en vass sten och fick kuta runt med ett mäkta blödande knä resten av kvällen. Dock kan man väl tycka att jag fått skylla mig själv då det var självaste brudgummen jag försökte brotta ner....
- Söndagen: Som genom ett mirakel tog vi oss hem till syster, somnade runt kl 5 och vaknade runt 1 av att världen snurrade.

Nu befinner jag mig iaf i Skeå, idag ska jag leta jeans och göra mitt bästa för att inte skämma ut mig nå mer.
Jag kan iaf konstatera, bröllop är livsfarliga!!



Go & be Gone


Idag bär det av mot Umeå, dock blir det bara en ytterst kort tripp.
Ikväll ska jag och systrarna umgås och missbruka mat, och imorgon blir det alltså bröllop!
Typiskt att det skulle bli så pissigt väder i helgen bara, ja.. nu är nog sommaren slut!


Efter Motorveckan


Hoppsan vad länge sen det var jag uppdatera sist! :) haha
Nu har jag iaf lyckats överleva motorveckan, jag har inte haft så galet skoj på länge! Jossan och Kennet var så himla snälla som lät mig ställa upp husbilen på deras bakgård, så jag har haft som min egen lilla värld där baki.
Jag har träffat så många gamla godingar och en och annan ny förmåga, dock kan jag väl inte påstå att jag blev så glatt överraskad av de nya, haha. Men som sagt, motorveckan levererar ALLTID!
Måste väl erkänna att jag är lite stolt över att jag lyckades dricka 4 dagar på raken utan att hamna på akuten ^^

Här kommer några av de bilder som aldrig tog sig in på facebook!
TACK ALLIHOPEN FÖR EN HELT UNDERBAR VECKA!!!


Nu befinner jag mig iaf i Malånäs, till helgen blir det bröllop i Umeå och efter det ska jag antingen till skeå eller så blire till å börja jobba igen. Vem vet va fanskap tanten hittar på?
Nu ska jag se folk som blir mördade på trean! Jippie!