Mama´s day

 
Idag är det Mors dag peeps and poops!
Måste få gå ut med endel pinsam information, jag försov mig igår!
Skulle börja jobba kl 6, vaknade 2 minuter över 6. Tji fick jag för att jag skrytte över mig morgonpigghet i radio. Tror inte jag har testat att försova mig så förbaskat på säkert 6-7 år, så detta har satt stora ärr i min kropp.
Idag är det jag som står för ordningen i bageriet så självklart blev jag nojjig och ställde 500 olika väckare, man vill ju inte försova sig på mors dag liksom.
Huvva, levande zombie är vad man är.
Skulle sitta fint med semester, hur ska jag kunna överleva till augusti?
Puss och kram, köp tårta, hej
 
 

i brist på annat

 
Hejs svejs gott folk, idag har jag somorgon, vilket innebär att jag självklart vaknar extra tidigt och får sitta och ha tråkigt skitlänge innan jobbet.
Börjar känna mig lite inträngd i lägenheten nu, den är ju trots allt på knappt 30kvm och jag har kladdat in förbaskat mycke möbler. Längtan efter ett stort hus ekar i hela kroppen, tänk att kunna springa genom hela sitt hem utan att behöva ducka, kliva över nån möbel eller snubbla på gunghästar. Dock är väl inte riktigt min lön lämpad för att ensam kunna skaffa ett hus. Damn my life.
Så skulle jag vilja passa på att skryta över min förmåga att skämma ut mig, har ju lyckats vara med i Morgonpasset ännu en gång, och som vanligt blev jag nervös och hjärndöd i direktsändning.
Har skrivit in och önskat låt tre gånger och ha komme med alla gånger, jag trodde ju inte att jag skulle bli utvald, annars skulle jag ju aldrig ha skrive in. Borde ha lärt mig vid dehär laget..
 
Ska jobba hela denna helgen vilket innebär att fräknarna inte kommer få speciellt mycke stimulans, kan iaf vara tacksam åt att jag aldrig köpt en häst på fyllan (sitter och lyssnar på radio och gör mig utomordentligt logisk till följd av det)
Hoppas alla får en fin helg govänner, puss!
 

Maj maj måne

Länge sen jag skrev nånting här sist, inte mycket nytt att rapportera.
Jag har fått 75% på Dungers nu, jobbar dock närmare 100%
Har aldrig vare med om att en vinter känts så kort, kanske det beror på att man aldrig behövt stanna av och ha tråkigt. Livet är stressigt och fartfyllt, i like it.
Jag uppskattar verkligen att värmen börjar komma tillbaka, har saknat mina klänningar. Om det var upp till mig skulle man få gå med rumpan bar året om, det är så jäkla bekvämt.
Nä, jag hade inte mer kul på lager.
Hoppas alla lever och har det gott :) Puss