Måndags monster


Hur kommer det sig att första dagen på veckan alltid är så förjävla bevsärlig?
På det mest klockrent underbara vis fick man såklart starta dagen med att ha tenta, en tenta som antagligen gick åt fanders! När det gäller käftar finns det tydligen 200 fler riktningar än vad det finns IRL, alltså annars än höger, vänster, upp och ner. Kan det inte räcka så?!
Sen jag kom hem har jag hunnit få panikdödsmördarångest och ätit ungefär min kroppsvikt x10.
Nå träning har det då INTE blive av!
Jag förväntar mig ha svällt upp till formen av en badboll till imorgon, enda framtidshoppet är väl att man ska lyckas få jobb i nån Indiana Jones som stenbumling. För .. visst.. jag är optimistisk, men jag är inte dum i huvet!
... eller är jag det?

Det är inte lätt när det är fett
Det är ett konstigt beteendesätt!

Musikalisk motivation

 



 

ÄNTLIGEN kom Sophia Somajos nya låt ut!

Jag gillar verkligen hennes stil, har fortfarande inte blive less den gamla. I-rony :)

Wristcutters, throw your hands up in the air!

 

 


IKSU oskulden


Idag spräckte jag mödomshinnan på IKSU, och jag måste väl erkänna att det inte var helt smärtfritt. Precis som alla andra oskulder var jag rättså förvirrad och klumpig, jag FÖRSÖKTE tappert härma de andra där inne.. men utan nå vidare lyckade resultat.
25 minuters kondition och lite slitande i nån vikt var väl det enda jag lyckades åstadkomma.

Jag är nämligen van att gå på gym med typ 10 maskiner, inne på IKSU fanns det väl ca 200 och ALLA var totalt obegripliga! Nån hade ett snöre, och en platta i mitten och nån vikt.. whatta fnark?! Det är ju inte hjärngympa jag är ute efter!
Kan man inte ha ett speciellt rum för de odugliga med de lätta maskinerna?

Jag känner mig då inte så värst mycke starkare, bara snäppet mer förvirrad.
Imorgon måste jag skaffa en instruktör!

Jag är LÅNGT ifrån sådär söt!


Söndag


Hux flux var veckan slut, ungefär lika slut som jag är.
Imorgon har jag alltså tenta, men jag KAN bara inte ta tummen ur arslet och plugga ordentligt. Jag kan inte plugga i stökig omgivning, så varje gång jag sätter mig ner och ska läsa börjar jag bara störa mig på hur det ser ut här inne.. så slutar det alltid med att jag städar istället.
Eftersom det ser ut som det gör här GÅR det helt enkelt inte få nån vidare bra ordning, det är väl ungefär som att städa på en soptipp.

Nån som har ett par skygglappar som jag kan låna?

Kan ju vara ett bra alternativ!



Såklart!

 



To dodellido!



EN JÄTTEFIN BURK!!


Sex, godis, öl och tonfisk kan slänga sig i väggen!! Det finns INGET bättre än BURKAR!
Under dagens dräll på stan lyckades jag göra detta underbara fynd på Indiska, jag såg denna guds skapelse före jul men gatt lämna den utan att bli köpt eftersom den var så övermänskligt dyr. Men tänk, tydligen finns det nån gubbe där uppe i det blå som tycker om mig, burken fanns nämligen idag på halva reapriset!
Jag norpa den sista framför näsan på en gammal tant, men det kan jag leva med, ty idag är jag stolt ägarinna av världens finaste burk! BURK BURK BURK!!
När jag gick till kassan för att betala den kunde jag inte låta bli att tänka "Är det såhär en orgasm känns?"

Är medveten om att jag kommer få skit för dendär sista kommentaren, men det är den nästan lite värd, muhihhi


Fett Fredag


Idag har vi haft instuderingsdag inför tentan på måndag, dock känner jag väl nu att jag inte spenderat dagen på bästa möjliga vis. Än så länge har jag inte pluggat så värst mycket och hjärnan tycks heller inte vilja lära sig nå mer.
Det är väl en sak att lära sig handlingen i en bok eller gångertabellen, men när man ska lära sig käkens olika lägen, vinklar och vrår.. då säger helt enkelt hjärncellerna "SPRING FÖR LIVET! HON HAR FÅTT FNATT!"

Jag är nog helt enkelt bara inte van vid sånthär

ÄLSKAR melodin på denna, själva sången kanske inte är den bästa..

.. men det går förtränga ^^

 


Morgondagens outfit?

Alla vet vi ju att jag är ett mode lejon av rang!
Dagarna i ända funderar jag på vad morgondagens trend ska bli och vad jag ska hitta för sexiga trasor att sätta på kroppen. Just nu säger hjärnkontoret åt mig att beställa denna tröja, det skulle väl OMÖJLIGT kunna bli så mycket bättre?!
Kanske ska bli min outfit för gymmet?

Is it a bird? Is it a plane? NO! It's a LUNATIC!


Exotiska Nydala


Denhär flytten har helt plötsligt resulterat i mer än bara en ny adress!
Det är nästan som att jag flyttat till ett annat land, ett land där ingen fattar vad jag säger.
Gårdagens tur till tvättstugan blev minst sagt farofylld, inte nog med att jag riskerade att inhalera det livsfarliga tvättmedlet, jag fick även den stora äran att skämma ut mig för en grupp killar som pillra runt i tvättstugan intill.
Eftersom jag är efterbliven och inte ens kunde låsa upp dörren till tvättmaskin gatt jag självklart be om hjälp.
Jag gick fram till en av killarna och flåsa ur mig nånting om att nyckeln var "knörvlig" och att det inte gick he upp dörrn.
Killen blängde bara frågande på mig och sa tillslut "English please..?"
Jag slurpar ur mig några obegripliga ord på engelska och killen pekar bara på en elektronisk platta där man ska hålla upp "nyckeln" för att låsa upp.
Så när jag börjar vandra bort hör jag i bakgrunden att killarna börjar prata igen, på skånska.. (eller danska)

Är det verkligen så svårt att begripa min flåsiga norrlänska att jag måste översätta på engelska?
Iofs kanske jag inte ska klaga, förra året gatt ju skåningen i min korridor översätta allt han sa till norrlänska för att jag skulle förstå.

Njasi, man kan ju inte låta bli att dra sig till minnes den tiden då man prata grövsta norsjöbonskan och trodde att hela världen kretsa kring malå. Idag vet man bättre, nu pratar jag sludder-norrlänska och VET att hela världen finns i Umeå.

Level up


En dag kvar nu, sen får jag helg!
Ska bara pumpa i mig min burk med tonfisk, sen bär det av mot skolan .. mot oändligheten och vidare!
Jag har ett ganska kraftig sug efter att skutta loss i helgen, dock tvingas jag använda hjärnan och skippa den delen eftersom vi har tenta på måndag.

Fillitjing!

Pluggpepp


 

Kan slå vad om att den kommer finnas på en och annan CD till sommaren

 

 


Action


Gårdagen blev minst sagt spännande, inte nog med att jag lyckades slå ihjäl mig utanför Ica och ådrog mig ett dalmatin-liknande utseende, jag fick även under dagen chansen att hångla!
Han kommer från Taiwan, är gjord av plast och heter Barbarbärt. Hans mun smakade sprit och han saknade puls, mest troligt var han död. .... tror han var en HLR docka!
Vi fick/gatt nämligen lära oss HLR igår, så då fick vi öva snusk på en docka och pumpa i takt med "staying alive". Kan lugnt säga att jag har träningsvärk idag, hoppas de andra från klassen också har det så jag slipper känna mig klen!


Vår affär var kort, men intensiv..

 

 


Muck in the morning


Sitter bara och väntar på att MP3n ska ladda så ska jag gå på skolan sen, dagarna blir ganska dödligt trista utan MP3! Så jag kan väl passa på att döda lite tid här på den så kallade bloggen.
Igår åkte jag in på stora staden efter skolan för att införskaffa ett par gym brallor, dom gamla har jag tydligen tuktat för hårt med soffliggande.. arslet har blive genomskinligt! Så jag köpte ett par jättebilliga mjukisar, snål som man är! ... OCH ett par jeans, inte riktigt lika billiga.
Dom är äckligt bekväma och ännu äckligare tighta, så det krävs endel vilja och våld för att få på dom.
Men.. vill man vara fin får man lida pin! (och leva på nudlar resten av månaden)


Bästa helgen ever!


Jag vet inte riktigt HUR han gör det, men det känns som att jag varit på ovanligt gott humör i helgen, och humöret tycks hänga i sig ännu! Trots att dagen varit löjligt lång och helt avsaknat nån slags vila så är jag fortfarande i gasen, jag kan inte låta bli att undra.. är jag knäpp eller?
Men det var som sagt en goding till helg, vi har äte gott, sett Green Hornet i 3D på bio, slagits om chips påsen och svurit åt stans öppettider. När vi kom hem efter världshistoriens snabbaste shoppingrunda så upptäckte jag till min fasa att jag fått med mig larmet hem på den tröja jag köpt, well done Gina Tricot säger jag bara!

I veckan ska jag börja träna, plugga inför måndagens tenta och leka sjöman i handfatet.
Livet som blivande tandtekniker är allt bra spännande!

You've got two things i like... BALLS!


Ett äkta leende!



Även du kan bli såhär snygg en dag!
Just nu lär vi oss göra GRYMT snygga proteser för de glappkäftade här i världen, kanske jag borde ha en på heltid?


Note to self


Det går INTE bra att borsta tänderna och noppa ögonbrynen samtidigt!
.. det resultera (oväntat) i att jag nu har tre ögonbryn och nånting som liknar bakis ångest.

Man lär sig nå nytt varje dag!


Gone Bananas!


Uppenbarligen är denna tanten inte skapt för att överleva livet.
Jag har nu kämpat tappert med att stöka iordning rummet varje ledig stund, dock söker min aphjärna hellre reda på annat att leka med, tex att se barnprogram på tv eller läsa klisterlappen på elementet.
This is the fab life!

Denna veckan blev oväntat stressig, ska göra klart min protes idag.. förhoppningsvis lyckas man göra det utan att spränga sig själv i luften. Kan ju inte vara omöjligt (?)
Veckans stress har ju resulterat i att jag drömmer mardrömmar om löständer och borrar bela tiden, kanske inte låter så himla farligt, MEN.. Det är fan inte skoj att vakna i panik i tron om att man ha tappat löständerna.
Tror inte jag har tillräckligt starkt psyke för denna utbildningen

Nybliven Nydalabo!


Trots baksmällan tog jag mig genom flytten levande, tack gode gud för Märtha och Jimmy.. utan dom hade jag nog satt eld på alla mina grejer och stucke till Hemavan vid dehär laget.
Rummet är då skitmysigt, lite skitigt.. men mysigt! Jag har ingen taklampa och varje gång nån spolar i toaletten blir det nå slags stereo ljud i väggarna. Men jag tror jag kommer trivas gott här fram till sommaren :)

Hoppas bara jag hittar till skolan imorgon... :P



Bra jobbat Juddan!


Hur fan gick det till att jag vart bakis?
Igår skulle jag kika förbi hos tjejerna från klassen och skratta åt dom, dock gick det sig inte bättre än att även jag blev på fyllan och villan och hamna på det legendariska Rex.
Huuuur gick det till?

Så nu kämpar jag runt i lägenheten, försöker städa och packa och mår bajs.
Detta är INTE bästa dagen ever, det kan jag lova.


JAG ÄR ETT CIRKUSFREAK!


Såhär i flyttstädningen är det lätt att hamna på villospår mitt i allt, hittills har jag väl städat max en timma av 4. Jag söker lite lätt omedvetet efter roligare saker att göra! Det är ganska skoj att stå och stirra i spegeln och bara glo på alla de konstiga saker som sitter på kroppen..
Något som jag blivit extremt medveten om är hur miffo min navel sitter, den är sned!
Kan man göra navel plastik?

Amen herregud, ni ser ju själv på bilden hur förbannat knasigt det ser ut! Titta på den! TITTA!!
Ni ser ju vars gylfen sitter, DET är mitten! MITTEN I TELL YOU!


Visst är det galet, ni trodde väl att jag var världshistoriens mest perfekta och dyngsnygga människa, men här ser ni.. Mitt största kroppskomplex, min knasiga navel.
Tänk, om några år kanske den sitter på ryggen?


Just nu:

Ska göra om bloggfanskapet under dagen, av nån anledning började jag byta ut endel saker på förstasidan igår, dock insåg jag ganska snabbt att jag hade glömt bort hur man gjorde och det blev ganska fult, haha.
Jag vet fortfarande inte riktigt om flytten blir idag eller imorgon, hur som haver har jag då endel att göra.

Balla vad det skulle sitta fint med sushi idag (eller så bara mat överhuvudtaget)


Dagen i bilder





Mumsic


En bra start på dagen, myes!




Denhär låten har pumpats troget i min MP3 hela vintern nu, har fortfarande inte blive less.

Kan ju iofs bero på att den aldrig spelas på radio :P

 

 


Girl gone wild


Har haft en liten wet T-shirt tävling i min ensamhet, dock var det väl inte helt frivilligt.. Får väl helt enkelt skylla mig själv när jag försöker skura duschen med kläderna på. Farbror Melker style!
Nu är det sista fixet inför flytten, förhoppningsvis ska detta förflyta så smärtfritt som möjligt :)
På antingen lördag eller söndag blir man nydalabo!

Nu ska jag upp och dansa i säng, förhoppningsvis ralla inte sista skruven lös från hjärnkontoret.
Natti natt!


Gurgel



Den dagen jag blir miljonär SKA jag beställa en onepiece!
Har suktat efter en såndär abnorm skabbuniform i år och dagar nu
Dock känns det ganska fel att den kostar lika mycket som en månads hyra!


Nån som kan sy / skapa en åt mig?
JAG BEHÖVER NÅNTING ATT VARA FET I !!!















Dagens look

 

Hetaste trenden just nu: Pippi Stånglump med en modern twist.

Gör såhär.

Fläta håret så hårt att du får öronen baki nacken (då får du ett ansiktslyft på köpet)

Knyt fast flätorna i baken på två vilda fåglar, släpp dom lösa.. och volá!

Den som vill gå steget längre på trenden kan satsa på att vara naken under kläderna, det slår ALDRIG fel!

 

(Obs! Man bör INTE knyta flätorna baki en struts eller örn, de som försöker göra det ändå får skylla sig själva)



N Ö F F

 

This little piggy goes to school

 




Kickstart

 

 

 

Det är aldrig fel att starta dagen med att hoppa runt lite :)

 

 


DeadHead


Det är ganska hardcore att ha skola till 5, visst.. tandläkarna är snälla.. men jag vet vad dom kommer utsätta mig för om några år och då är det svårt att vara snäll mot dom. Man måste ju passa på att plåga DOM medans man kan!

Jag behöver en tuppelur!

Hej Hjärnspöket!


Gissa om det var nån som hade svårt att somna igår!
Jag lyckades skrämma upp mig själv så förbannat innan jag la mig i sängen, så jag låg väl vaken i minst två timmar och var allmänt övertygad om att nån / nånting skulle flyga in i rummet och pressa fast mig i taket.
När jag VÄL somnat hade jag en grymt normal dröm..
Jag var med i Kungens reality show, tillsammans med en jättefet indian, en babian och en kortväxt superman.
Under ett tillfälle i drömmen skulle babianen klippa hockeyfrilla på mig, så när jag satt där i frisörstolen avslöjade min "frisör" att babianer INTE tycker om att ha stringtrosor.
Så nu vet ni det!

Nu ska jag knöka i mig min andra kaffekopp och starta dagen, har sovmorgon idag :) Hihihihi
Hipp hipp hora!


HuttenMami


Så har hux flux första skoldagen passera och trots endel spänning har man lyckats överleva!
Kaka!

I veckan ska vi ha tandläkarna hos oss, så ska vi lära dom att vaxa tänder.
Må väl hända att det låter löjligt enkelt, men tydligen är det inte fallet! Det är nästan underhållande :) Haha
Men det är ändå ganska skönt att vara tillbaka i skolan igen, då händer det i alla fall nånting lustigt en gång i minuten.

Oh! OH! OH!!
Förresten! Det spökar förihellewitte i lägenheten!
Det har hänt några gånger nu, inatt var det fan det läskigaste. Jag vakna runt halv 2 tiden av att det small nå hejdlöst högt i en dörr, dock var jag ensam i lägenheten och man kan inte höra så bra från grannarna.. Det har som sagt hänt några gånger tidigare, jag kan väl ändå inte bara ha inbillat mig det flera gånger sådär i sömn?
Wtf is going on?!
Är det hjärnspöken eller bara vanliga spöken?

Buuuu....!


Jippie ?


Efter att ha ställt 40 väckare på telefon har jag nu lyckats ta mig upp, kanske aningen tidigt men jag ville inte riskera att försova mig.
Håll tummarna för att tanten överlever första skoldagen nu, hipp hipp


ReadHead


Jag är rödhårig nuförtiden, märks det?
Det är den häftiga sidan av att ha en syster som är frisör, då har man möjlighet att testa alla möjliga lustiga saker på hårskalln.
Just dehär med att testa röd färg kanske inte var så värst genomtänkt, visst.. det är förbannat snyggt och jag trivs bra i det, men eftersom färgen tvättas ur varje gång jag duschar måste jag använda en s.k Färgbomb varje gång jag tvättat håret ordentligt. Plus att jag måste tvätta hårskalln i iiiskallt vatten för att färgen inte ska sköljas ur lika lätt.
Huvvaligen, men vill man vara fin så får man lida pin!

Förresten vill jag tillägga att jag inte färga rött för att efterlikna Rihanna, jag visste inte ens om att hon var rödhårig då! Utom tanken var väl mer att härma Bree i desperata husfruar, haha. Kanske inte blev så värst likt :P

 

Bra skit!


Balajban



Lördagkväll, den kvällen då man normalt partar till det och är korkad.
Visst.. till viss del fyller jag upp de kriterierna!
Jag sitter hemma i renaste tjockis anda och räknar dammråttorna under soffan.

Idag har jag iaf lyckats göra nå fynd på schtaan!
Jag åkte dit för att köpa en väckarklocka, men istället åkte jag hem med två nya tröjor och fortfarande en väckarklocka fattig. Ovanligt va?
Jag är helt enkelt för knäpp för att vara fattig, nästa gång jag åker in för att köpa dendär förbannade klockan kanske jag åker hem med en ödla i fickan.

Hur som haver har jag ändå hunnit med endel idag, jag har städat och sorterat lite tjafs inför flytten.. och så har jag självklart även lyckats tuppelura bort endel tid.
Hubba, kanske det håll å va dags att bli lite hurtigare?

Nu ska jag se på dom som ska döda John
Jippie!


Degarna på Dagarna


Hej Umeå! Nu är jag hemma igen!
Efter en hurtig schwäng åt malå har jag helt plötsligt nästan slut lov, på måndag börjar schkolan om igen. Oh my vad jag kommer sakna dessa schovmornar!
Eftersom jag ska flytta nästa helg är det endel som ska göras i veckan, men innan jag påbörja den jobbiga delen ska jag idag he mig ut på stan och kika efter rea fynd :) Har inte hunnit med nå sånt än så då låter det väl ganska lämpligt.

Prutt

 

 

 


Varning för tanten


Kan med glädje (?) meddela att tanten har grövsta PMS:n nånsin.
Tacka gud, i skogen kan ingen höra dig skrika..


Its like..






Hej du glade!


Hux flux är det idag igen.. alltså fredag, eller tisdag eller vafan det nu än är.
Hur som helst så är det IDAG!

Just nu befinner jag mig i Malånes igen, kom hit igår efter trippen till Lycksele. Tänk att det då alltid är lika underbart underhållande att åka dit! Speciellt nu när jag inte varit dit sen augusti, kan lova att det hänt ganska mycket. Folk både växer och krymper, skaffar och avverkar, sätter på och sätter av.. ja, ni fattar.
Jag insåg ganska snabbt att jag missat en JÄVLA massa, haha.
Men jag fick iaf träffa Tjärtin, TinkelliTina och stora lilla familjen Bjuhr Härgestam.

Eftersom pappsen nu påbörjat sitt "nya liv" så har jag fått det ärofyllda och inte helt ofarliga uppdraget att äta upp ALLT godis i Malånäs. Eftersom dom lyckats ladda upp med en heldel sötsaker under julen så har jag det jag gör under några dagar nu, mitt mål är att gå upp minst 40kg så jag blir så fet att jag slipper köpa nå täckbyxor. Utom magen ska vara SÅ stor att den hänger ner över benen och värmer dem under denna kalla vinter.
Det märks att jag är student va? Jag är BÅDE smart och ekonomisk!

Nä huvva, nu ska jag kämpa vidare med Nutellan!
Tvejs fejs!


Åka pussbuss

20110103314 (MMS)

Sitter på bussen och är lite mystisk, just nu rullar ekipaget mot lycksele stad! Kan lova att det blive endel bussåkande nu, lite onödig sådan. Aja, sånt är livet på en pinne! Jag kan iaf meddela att jag hade ett RIKTIGT happy new year! Jag spenderade det med lilla gubben i skeå, tillsammans med professor promille och tant trögfull. Tacka gud för spriten, den gör mig både vacker, intressant och smidig som en panter! .. Men framför allt gör den mig så SPONTANT DUM I HÖÖÖVET! Nog om detta, nu ska jag göra det enda rätta och odla lite fetta! Piiiz