Poop

Poopface, poodedipoop. POOP!!
Jöö.. Amen

Tjockis i näset

Nu har vi fått iväg flyttlass nr 2, så jag är just nu i Malånäs och ställer i ordning saker så gott det går, haha. Det är fan inte enkelt! Men jag är då tacksam att jag kunnat få så bra med hjälp :)
Jag ska nog sova här i helgen, så blir jag inneboende hos syster i veckan.
Efter det äre bara framtiden som väntar :) haha.

Tjing tjong pillifjong!

Filosoferar..

Livet består av 90% relationer, till vänner, familj, på jobbet, till kärlek. När dessa relationer tjorvar sig kan allt gå åt h-vete. Så ytligt är det! Det är därför det är så jävla viktigt att vara kräsen när man väljer folket man umgås med, inte med frasen "åå, dendär tjejen har ju dåligt rykte" eller "dendär killen är så ful" .. Nej, välj efter dom människor som kan få dig att växa som mest! Nån som kan sköta dedär med att ge och ta med en lagom ballans.
En relation till en människa som är dålig för en kan förstöra en rakt igenom, krympa ens gnista och totalt riva vardagen. Så därför går det inte riktigt in i min skalle varför endel människor envisas med att vara så självdestruktiva att dom hänger med domdär snygga, populära, bara för att folk ska tro att man är nånting. Men egentligen sitter bara asen och suger ur ens energi och förvrider världen till ett stort svart hål.
Varför umgås med nån som inte kan ge dig det nyttiga i livet??

Jag anser att jag just nu har världshistoriens bästa relationer, vänner, familj, diverse pillifjonkar. För jag vet att varenda en är redo att stå bakom mig när det verkligen gäller. Jag vet att jag skulle göra precis samma sak för dom.
Om jag inte hade haft dessa underbara varelser i min närhet så hade ju världen inte vare mycke annat än ett stort hål.
Vet inte riktigt om jag får mig själv att framstå som idiot nu, men det är så! Man måste ge sig rätten att sortera bort det som är dåligt för en, livet är för kort för fanskap och idioti som gör en ont.
Jag är väl medveten om att jag inte kommer bli gammal, så därför känner jag extra stor stress över att ha gjort rätt för mig innan det är för sent.
Om jag skulle dö imorgon skulle jag ändå känna, "det blev perfekt" ... Vem mer kan säga det?

Im in fucking love! <3


Så underbart jävla ful pojke, jag får spunk!
Jag ska gifta mig med dendär!!
Spana håret, kroppen, näsan, cykeln... Gurgel ...

Hur kommer det sig att jag alltid dras till mystiska människor?! :) haha. Det skulle fan inte förvåna mig om jag gifter mig med en psykopat i slutändan, så inbilla jag mig att han är skitfrän.
Jag vet iofs redan en skitfrän psykopat ;)















SPANK YOU!

Vad gör jag egentligen?

Herregud, det är snart sommar.. det är då allt roligt händer.. det är då man vill vara ute och träffa folk. Åsså är jag så jävla dum att jag flytta till Malånäs och isolera mig!! Haha. Bevis på att blondinen i mig lever kvar.
Jag insåg just att 90% av min lägenhet är typ tygsaker, kläder, sängkläder, gardiner.. osv osv osv! Och dom ids jag inte slösa kartonger på, så dom åker ner i svarta sopsäckar :P

Jag har inte lyckats bestämma mig för vad jag ska göra i helgen, antingen blir det Umeå, Lycksele eller så stanna jag i Malå :) Alla tre locka ju så förbannat!! Haha. What to do, what to do?
Jag tror fan jag låter ödet bestämma, om en flygande matta kommer och hämtar mig så .. far jag dit jag far.
Jag måste fan skaffa en chaufför / slav! Höhö.

Nej nu ska jag packa vidare, tråk i sinne!
Den som bjuder på sällskap bjuder jag på kaffe! :) Tjiiing

Flytt & fix!

Oh my god vad mycke skrot jag har!! Hahahah
Igår började jag på att packa för flytten i slutet av veckan, och slälvklart har jag typ för lite lådor redan. Måste fixa! Det känns så sjukt idiotiskt att flytta redan, haha. Jag hade gärna stannat och vare social med befolkningen en månad till :)
Jag vet inte riktigt hur bra tillgång jag kommer ha till internet i Malånäs, farsan har ju min gamla 3G dosa, men den är ju hans nu! Jag blir fan isolerad från omvärlden :P
Jag hade ju tänkt tvinga hit nå folk  å hjälpa mig packa ikväll, kanske till och med smyga ner nån öl. Men så kom jag på att det ska vara Desperata Husfruar! När det är på har jag fan inte tid för varken folk eller packning! Höhö.
Jag ska också bli sådär sjukt het när jag är 40!

Grrrrboom!

Drömmar är för amatörer!
Do or die!




Vettefaaaan

Har aldrig haft ett sånthär jävla virrvarr i skallen.
Är förvirrad, men ändå så sjukt nöjd! .. iofs är förvirringen nånting jag föddes med.
Gaa!! Jag ska göra ett könsbyte och flytta till thailand!!
Mejeriet AB is g0ne!

Sista helgen som äkta Malåbo!

Oj sicken skojsig helg jag har haft! :)
Eller ja, för två timmar sen tyckte jag att gårdagen var helt jävla miffo, men jag har ändrat mig :) Life is good på en pinne! Höhö. Igår drog jag ut soffan i solen igen, så förbannat härligt! Olika människor hälsa på lite hit och dit, trevligt som fan. Det blev bara lite långtråkigt dom stunder jag satt ensam, haha.
Men men :)
Sen for vi då iaf vidare till vildare vidder, skulle seriöst tro att dom enstaka partymänniskorna i hela malå höll till där! :) Oj oj, ja malå är verkligen ett lustigt samhälle. Men jag har haft en bra helg!
Kan inte fatta att jag redan ska flytta igen!

Tagga Umeå nästa helg? :) Frestande som fan iaf!

Welcome to Norrland!


Dehär är ju sjukt! Det är alldeles snart juni, och för några timmar sen såg det ut såhär ute. Haha. Superduper fläskis hagel och blötheter.

Mums ;)



Men som tur är har det mesta redan smält bort, jag sitter och väntar på att solen ska kika fram så man kan starta festen!
Stoj och skoj! Hell jöö :D





















Stoj skoj stoj!!

Fyfan vilken rolig kväll jag hade igår! :)
Det blev tyvärr ingen Lycksele resa för min del, men jag hade nog minst lika roligt här.
Först vandra jag runt och hälsa på lite överallt i Malå, sen hux flux slutade det med att jag hade utflyttningsfest?! Haha. Vi tog ut min tv soffa och stolar i solen, så satt man bara där och såg allmänt störd ut :) Tur som fan för mig att jag inte ska bo kvar här mer än några dagar! Haha.
Tyvärr så var det nån iq befriad människa som har gått runt och rökt här inne, så det luktar fööörjävligt! Riktigt alkis lya AB! Men jag ska försöka vädra ut det under dagen.
Fest igen ikväll kanske? :) Haha.
Vi får väl se!

Jag har då inte haft så himla skoj på länge :)
Malåborna är då iaf ett jävligt "speciellt" släkte.
Dehär lär ju bli roligaste sommaren nånsin ;)

Malå i ett nötskal!

Uj vad det ska bli skönt att flytta härifrån ändå, haha.
Såhär är det nästan alltid när man har bestämt sig för att festa: Typ 100 pers sitter och säger att "Ååå, man ska göra det och det!" Så bestämmer man en himla massa och planera, sen blir det hux flux ingenting :P Haha.
Men när det inte finns nånting att roa sig med här så är det väl lätt att det blir så.
Iofs hade jag också tänk fega ur på festandet för ett tag sen, men så fick jag upp energin igen och nu är jag fanimej toksugen!! Attans sicken otur man har!
Men men, jag lär väl få mysigt ändå :) Det finns ju trevligt folk lite här och där.

Saknar Lyckselefolket så gudförbannat, känns som det var miljoner år sen jag träffa alla!! Så himla hemskt, till exempel Jossan har jag inte sett på flera månader, Kerstin såg jag sist på VM. Tina träffa jag 10 minuter för nån vecka sen :) Haha. Isabelle är nog den enda jag fått träffa några gånger.
Vad är dehär???
Nej, nu betsämmer jag att jag ska till Lse och hälsa på flera dagar nästa gång jag får tid! Dehär är ju skandal! Ni ska inte tro att ni kommer undan så jävla lätt ;) höhö.

I veckan ska det flyttpackas och fixas runt, oj oj oj.. kan inte fatta att tre månader gick så himla fort!
Bye bye fjortis Ortis!

Bakis och loving it!

Blir man förvånad? Haha.
Första möjliga chans man får tar man till flaskan! Det är då fan inte mer än rätt :)
Vi var ett gäng lättroade brudar som hamna hos kusin vitamin igår, hon är ju hemma alltför sällan den tösen! Men det var en trevlig kväll, mycke kackel och lite iq, haha. Thats the way, aha aha, i like it! ;)
Jag måste fan börja fippla inför morgondagen ifall man ska dra ihop till utflyttningsfest, jag håll ju å va så himla gammal, tuttarna hänger och minnet sviker, jag måste ta tummen ur arslet och fixa dehär nu! Shit vad knasigt.. jag ska snart bli Malånäsbo igen, så himla udda! Vilken normal människa flyttar frivilligt hem till föräldrarna vid 20 års ålder?? Haha. Men dom kommer ju iofs knappt vara hemma i sommar, och det är bara nån månad.

Jag jobbar ju imorgon, men förhoppningsvis kan jag ta en kort dag.
Det låter nog jävligt mesigt, men jag håll fan å ha ihjäl mig å jobba där, haha. Jag skulle nog ha satsa på att börja på gym eller nånting så man blir stor och stark.

Nuuuuu regnar det!!!
Tjingellipling! ;)

Wää!

Så var måndag och tisdag avklarad, skönt!
Jag håll fan å gå av på mitten, haha. Men tack och lov så har jag då iaf lite kortare dag imorgon :)
Det är så sjukt mycke på G nu så jag har noll koll, tjafs hit och dit, flytt fram och tillbaka, jobb och plugg. Bu och bä! Jag blir ju alldeles snurrig!!

Jag längtar nästan tills man flyttat tillbaka till malånäs så kan man få lite lugn igen, allt ligger fan för nära i malå, haha.
En fd, granne kom fram till mig igår utanför ica och sa: Men Judith! Du är ju så jävla vacker, man känn ju inte igen dig! Hahaha. Ska man ta det som en komplimang eller?? :)
Jasi, homosapiens är ett lustigt släkte.
Nu ska jag mysa vidare med min skål popcorn och vänta på desperata husfruar ;)
Tjingelling!

Snyggast eller vad?!

 

Såhär kan det se ut när jag ska försöka kamma ut en fest frisyr dagen efter, haha. 
Elvis eller wannabe tupp?


Jag säger bara det, Tinas balfrilla dagen efter kan ju slänga sig i väggen!! ;) Höhö.












Det kanske inte är så himla konstigt att jag håll å bli flint :P







Good day!

Söndag, min enda riktigt lediga dag på en vecka, fyfan så härligt jag har haft det!
Först tog jag världens sovmorgon, så glassa jag runt lite allmänt, tog en lång promenad i solen och mysa runt. Sen när jag kom hem la jag mig på en filt i solen och läste en bok :) Mums!!


Malå kan vara fint ibland

Jag har totalt kaos i hemma, har inte orkat städa nånting denhär veckan, så det måste jag ta tag i ikväll. Det har ju börjat bli snack om att folk ska hit och titta på lägenheten, så jag måste fan röja undan! Haha.
Jaasi, vad mer?
Jag har inte tid att sitta vid datorn :P Hej svej!

Eurovision


Jag blev fan lite kär i denhär!
Vet dock inte riktigt om det är den korkiga pojken eller låten som jag finner attraktiv, haha.
Gölligöll

Loppis i Vormsele


Nu har jag alltså komme tillbaka efter att ha vare i Vormsele hos Isabelle, tyvärr kunde jag inte vara kvar längre än till idag, men har har vare mysigt iaf!
Loppisen höll på från 11 till 3 idag, och fyfan vad tiden gick fort! :) Haha. Jag lyckades sälja nästan alla smycken jag hade med mig, plus lite småtjafs. Tex "Help me im blond" har fått sig en ny ägare, haha. Men det känns då skoj att ha fått se att nån ville ge pengar för dom saker jag ha satte ihop.

Efter loppisen gick vi ner till älven och filosofera runt lite, och tog mysiga bilder :)

           
                                              Klicka för att se stort

Första veckan avklarad!

OCH JAG ÖVERLEVDE!!
.. med nöd och näppe :P

Man får träffa så himla mycke mystiska människor på bibblan, seriöst!
Och det har vare minst en person per dag som trott att jag var min syster.
Hur ska man ta det? 

   
  















  Jag har en banan mellan mina ben! 
    (hahahhahaha!!??) 

 







Dagarna består mestadels av fika, och idag blev det extra lyxigt!
Mmmm....

 Jag håll just nu på att få iväg mih själv till Vormsele. Isabelle ska ha loppis imorgon så jag har lovat att låna ut en hjälpande hand :)
Men det ska bli mysigt!!
Jag har iofs inte tid att blogga nu, så.. Hejdå! :P


Jag flyttar tydligen in!


Det är inte så lätt som det ser ut!

Nu har jag alltså vare på Biblioteket i tre dagar nu, och det blir faktiskt roligare att vara där! ... Men det blir även drygare, och äckligare.....
Idag kom det in en gubbe som ville låna om en bok, jag tog emot den... kände att den var blöt.... hmm. Och lukta illa!
Jag tänker "jag känner igen dendär lukten" ... "Det kan väl omöjligt vara...."
JOHO! KATTPISS FULLA BOKJÄVELN!!! Gissa om jag var snabb på att tvätta av händerna och bänken sen!! Han fick då tillbaka den, tror knappast den kommer få komma in i en hylla på biblioteket igen. Bläää ....!!

Igår la jag ner mycke energi på att få ha en god lunch låda, jag köpte lite lyxigare sallads grejer, hackade ihop skiten och la det i en låda.
När lunchen kom idag blev jag inte så gott överraskad, lådan läckte olja och diverse gegga, så jag fick det över hela mig. Plus att det börja lukta lök. .. Sorry alla som fick stå ut med mig efter det :P haha
Men jag fick mig då en mysig plats att luncha på! :)
 <-- Digga utsikten ;)

Jag har då iaf börja lära mig hur allting funka där, jag är ju fortfarande måttligt förvirrad jämt ändå, men det går ju lix inte att undvika :) Sjukt trevligt att folk hälsar på!
Keep up the good work ;)

Man blir så smart

Visst är det så att man måste vara smart för att jobba på Bibblan!
Jag har lärt mig så mycket idag, tex... A kommer före Ö!!
ADJÖ!

Första dagen som Bibliotekarie

Fyballa, jag överlevde!
Det var förbannat tråkigt till och från, fötterna värker och ryggen är som en ostkrok. Men damn, det är skönt att ha nånting att göra om dagarna! ..... även om det luktar fjärt.

Eftersom jag knappt fått sova nånting dom senaste dagarna så hade jag tänkt he mig i duschen nu, sen sussa gott som faaan!! Lyckas jag inte med det så ska jag seriöst dra en gummiklubba igenom skallen.
Imorgon ska jag vara social :) Pöss å fjert!

Malå är ett lustigt samhälle

Den legendariska skithålan Malå, det är ett under att vi inte dött ut som dinosaurierna!
Det går inte en enda dag utan att jag undrar, vafan gör jag här?
You know, här är här där man är.
Det finns så många saker man kan störa sig på när man bor här!
Till exempel:
 - "Kärlekstigen" i Malå, den mysiga och s.k romantiska grusvägen, går precis förbi reningsverket!
Är det kommunens sätt att diskret säga till oss att kärlek är skit?
 - Malå är ett anarkistiskt samhälle, vi har typ våra egna små lagar. Varför ska man hålla sig under fartgränsen när det ändå aldrig finns nån polis här? Och här finns då heller ingen sån sak som kallas högerregeln, utom här kör man stadigt på STÖRST först!
 -
När man ska ut och festa på helgen kan man inte säga att man far ut för att träffa nytt folk, det vore ju en lögn. Nej, här är det alltid samma gamla idioter som sprättar runt som yra höns med en flaska HB i högsta hugg!
 - I Malå behöver man aldrig berätta samma sak för två personer, utom djungeltrumman för alltid snacket snabbt vidare, från käft till käft. Och på något mystiskt vis förvrids alltid meddelandet till oigenkänlighet.

Sverige borde nästan göra sig själv en tjänst och stänga in Malå i en såndär liten glasbubbla, som i Simpsons the movie. Fast då vill jag hinna flytta först :P

Men visst, det finns väl några små guldkorn här som kan förgylla vardagen.
Men guld kan tyvärr inte få skiten att sluta stinka.


Lull & Lycksele

Ännu en helg i dimman, hur kommer det sig att man ha blive en sån vilde?
Igår for vi ett gäng till Lycksele, det blev en ganska kort visit, men det var då skoj att träffa några gamla godingar :) Som vanligt tappa jag bort alla kändisar inne på hotellet så man gick mest bara och virra, haha.
Idag ska jag bara vänta på att börja känna mig körbar, sen ta bilen till Malånäs och kanske städa upp den. Det är ett rent h-vete i baksätet. Misstänker att nån tog med sig ett sandslott dit, haha.




Damn vad jag saknar den gamla goda tiden!!
Imorgon börja jag på bibblan också, "jippie" :P

Barbapappa?

Haha, jag är fan inte snygg!!
Nån mer här som kan knyta en rosett med sin mage? :P

Gårdagen var förbannat glassig :)
Först tog jag en låååång skön promenad i det fina vädret, fick några extra fräknar och frisk luft. Sen skuttade jag över till syster Mirre och kramades med aningen arga Elmis. Hon är nog den enda människan på denna planet som kan få misshandla en sådär utan att man blir förbannad :P
Sen skuttade jag ner på Statoil och var social med Kelly som jobba, och efter det blev det några öl och diverse knas.
Känns knasigt att det är lördag idag, haha.

Nu hade jag då tänkt ta en lång skön dusch och se vad livet kan erbjuda denna mulna vårdag.
Känns som man inte ska göra många knop idag! Haha. Dedär med planering är verkligen inte min starka sida. Jag vill ju till Lycksele! Underbara människor, jag saknar er!
Hoppas solen tar sig fram snart trots allt :) höhö
Tjing tjong pillifjong!

Te Testet


Alla som känner mig väl vet att jag aldrig nånsin kunnat dricka te,
eftersom jag blev spysjuk efter att ha drucke te när jag var liten. Bara lukten gör att jag vänder ut-och-in på mig själv.
Men idag när jag var på ICA fick jag för mig att vara lite vild, så jag köpte med mig ett grönt te, bara för att testa!
Jag är tydligen inte så skicklig på dehär...
 1 . Jag värmde vattnet i micron, så det blev knappt nån smak.
 2 . Jag tog en till påse, smaken blev.... mastig!
 3 . Jag drack upp skiten!

Misstag efter misstag, haha.
Hur fan gör man när man dricker te???

Men wtf, jag gjorde det iaf! :) Jag övervinner mina gamla demoner, haha.
Imorgon får jag väl ge mig på semlor då. ( ? ) ..... Njaaa...

Lyckseleborna är ju som dom är ;)



Dehär är ju fan nästan lika häftigt som odjuret från Malå :P
Jag kunde bara inte låta bli att klippa ihop nånting, var dock lat, det kanske märks, haha.
Är man lattroad så är man!

Idioter

 
När ska folk börja inse att det inte går att både äta kakan och ha den kvar?? Iaf inte utan att mosa allt runtikring en.
Det är som att hormonerna exploderar på folk nu till våren och allt och alla blir till galna elefanter.
Är det verkligen så himla svårt att vara människa?

Jag är då tacksam att jag lyckats hålla mig singel ett år nu, det har gjort både kroppen och själen gott. Av nån jävla anledning så har gubbar dåligt inflytande på mig, så då är det bättre att sitta i sin ensamhet och "skapa" sig själv.
Det är säkert ingen som fatta nånting av det jag säger nu, men det är väl lika bra det, haha.
Har man goda vänner och ett fullt kylskåp behöver man inget mer! ... iofs har min kyl vare tom ganska länge nu, men vafan, jag har många vänner!
..... dedär lät nästan kanibaliskt :P

Navlar ..... bläääääää!!!

Okej då ..

Filmerna verka ju fan inte funka nå vidare alls.
Gå på facebook istället.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!???????

Sommaren 07


Sommar 2007 @ Yahoo! Video
Om filmen inte funka, så klicka på länken här överom

Ännu en grej från den gamla goda tiden!
Det kanske märks att jag hade igång min gamla dator igår :) haha
Snart två år sedan! Shit! ... Tiden går fort :P

Dont Drink And Drive


Om filmen inte funkar, klicka på länken här under
Dont Drink And Drive @ Yahoo! Video

Projektarbetet från 2007, jag, Kertsin och Lina är allmänt snygga skådisar.
Jag är väl medveten om att kvallan inte är nå att hurra för, men youtube tar ju bara bort ljudet när man lägg upp där!
Alla är nog inte lämpad att se den, till och med jag börja ju grina vid vissa ställen.


Tempelturken Judith!

Idag är en såndär lagomt förvirrad dag, jag har bara vandra runt som en yr höna i lägenheten sen jag vakna. Shit, jag flytta ju ut snart! .... Tiden går fanimej för fort när man har roligt :)
Tack gode gud för underhållande människor, haha.

Damn vad jag skulle vilja fara och hälsa på folket i Lse nån dag!
Det känns som att det var en evighet sen man såg alla. Jossan och Kennet har skaffat ny lägenhet, Kerstin har flytta in i Jossans gamla, Tina har blive skogstokig... eller det kanske hon alltid ha vare? ;) höhö.
Nämen det är mycke som kan hända på kort tid, jag måste ta tummen ur röven och he mig iväg.
If i were a rich girl

Nu ska jag våldföra mig lite på mig själv, over and out!

Smutser!

En text som kan ge en tankeställare.
Jag tycker den är klockren!

I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har drömt om att ha en riktigt dröm
Jag har sökt efter sanningen och svaren
Blev mest klämd mellan Bibeln och min porr

I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag mest tog den roll som man mig gav
Jag fick min plats i din smutsiga fitta
Jag fuktar läpparna och kysste mig iväg

Du sa: du vet, vi väntar på ingenting
Du vet, ingenting väntar på oss

I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har längtat efter någon att längta till
Och jag var ung när jag fann Gud på ett dansgolv
En stadig puls som hackade sig in

Så har du mött något mer kittlande än mig
Här får du din tärning som gjorde dig till dig

Har du hört, va - killen e cp
Åh Åh Åh Åh
Åh Åh Åh Åh
Värsta störd, ha
Killen är helt skev
Jag är glad men jag kallas ''Smutser''
Det är mig dom kallar ''Smutser''
Det är mig dom kallar ''Smutser''  

Det är först när man verkligen tänker på vad han säger som man förstår, förra året var jag helt galen i denhär låten, och det är jag fortfarande! Tänk tänk tänk ;)
Livet blir till det man gör det till, idag är det underbart.
      Me love it longtime

Murpiga Måndag


  <---- Ungefär så vettiga saker gör man på skolan. 
           Skattebetalare, blir ni nöjda nu? Haha




( klicka för att se stor)


Dom senaste veckorna har jag ju vare ute på promenad minst en gång per dag, och det börjar faktiskt funka jävligt fint! Jag blir bara piggare och snyggare, haha. Nämen man mår ju så jävla gott av det. Speciellt när det är så himla fint väder ute :)
Igår gick jag rutten efter kärleks stigen i malå, det var HELT underbart! Sol, sjöfåglar överallt och lagomt lite blåst.
Man blir ju hög av lycka!
Det är nästan så man får lust att romansa.

Sooolen jag älskar dig!

Idag är det kalas i Malånäs som gäll :)
Tjing!

Jag menar det verkligen!






    Så jävla romantiskt ;)







Gammalt och gott!


Jag och Issa satt och såg nå gamla filmer igår, så jag kunde inte låta bli att klippa ihop några och lägga ut :)  Tina är fanimej inte klok :P

Wonderbar!!

Vilda Valborg


Ja oj oj oj sicken lustig helg det har vare!
Först och främst, jag har vare husvakt så jag har sove i Malånäs. Sen så skulle jag ju va nykter på valborgs, det gick inte riktigt som planerat, haha.
Men men, skoj var det!
Önska bara att Malå kunde ge upp allt jävla drama, jag håll å va så himla less. Damn vad härligt det skulle vara att vara en karl! Då skulle jag nog inte envisas med att hamna i sånnhär situationer.
Tack och lov flytta jag ju till hösten, om man har tur så är väl inte folket i söder lika koko, haha.

Ikväll väntar jag då iaf besök av kära gamla Isabelle, vi ska sitta och mysa och snacka skit :) Allra helst hade jag vela ta en öl, men då blir det så himla mycke pjoller med bilar och skit så. Jag får försöka vara förståndig för en gångs skull :)

Det är verkligen underbart att sommaren är på G, jag blir så himla lycklig. Det känns verkligen att livet är på väg nånstans! Jag har nog inte psyke att bo kvar i malå nå länge till.
Hubbabubba!

Me love you longtime! :)