Whats new? Not me

 
Oh my god, dagen D närmar sig.
Jag fyller snart 26 och åldersnojjan är på topp. Spenderar all ledig tid åt att glo i spegeln och granska efter rynkor samt får till och från spasmer över allt ovettigt man gjort av livet.
Wtf, vars är mina krumelurpiller?
I veckan är jag ledig både tisdag och onsdag, så planen är väl att jag stumt ska spendera dagarna åt att göra saker som jag älskar att göra, dvs måla nån gammal möbel, sy om nånting oanvändbart till nånting användbart och baka nånting fettbildande som jag kan mata folk med på onsdag (ma birthday)
Oh my loyd, vad blev det av livet? Jag måste börja avla, omedelbums.
Nån som anmäler sig frivillig som slagpåse när jag behöver frigöra lite spunk?
Måste köpa ägg och mjölk
Hejs svejs lingonfejs
 
 

Upp å jobba

 
Måndag morgon och jag är som vanligt uppe före tuppen.
Det är kanske inte alla dagar som man är såhär lättstartad, det är såklart beroende på hur sweet man ha sove. Nu när denhär extrema värmen äntligen börja lägga sig sover man automatiskt så himla mycke bättre!
Det är egentligen lite tragiskt att man längta efter svalka och kyla, men oj oj vad skönt det ska bli med höst!
.. plus att jag gått upp typ 40kg under semestern så det känns inte lika wow att gå runt i bikini.
 
Ny vecka, nya äventyr.
Livet är hårt mot dom hårda, puss
 
 
 

Semesterns sista

 
Så nu är jag inne på semesterns sista dagar, hade bara två veckor så det har vare en ganska intensiv tid, jag har envisats med att hinna med en heldel.
Jag har hunnit ta en tripp till skellefteå, haft semester i Strängnäs med sol, bad, kräftfiske, vildsvinsjakt och en himla massa annat. Sedan tog jag en tur till umeå och hängde runt och slösa pengar, det är så vansinnigt kul att inte vara en fattig student! Wuhu!
Har träffat många gamla älskade människor och endel nya spännande typer, måste ge denna semestern en stor tumme upp! Dock hade jag gärna haft nån grad kallare och sluppe matförgiftningen, haha.
 
På måndag ska man tillbaka till verkligheten
 
Inte brun som bajs, men iaf snäppet fräknigare än vad man var i december ;D