Tjenis bitches!

 
Det verkar alltså som att jag ska bli Malåbo på heltid, har ännu inte fått veta nå inflyttningsdatum men jag har iaf börjat måla upp nå gamla möbler och jobbar på att fixa diverse nödvändiga ting till mitt nya boende.
Så om det finns någon som kan tänkas låna ut en micro eller tv eller vill hjälpa mig bygga en övervåningssäng äre bara att slå en plingelling, jag är både desperat och överdrivet fantasifull.
I övrigt händer det inte så mycke coolt, råka smeta blå färg i håret idag, sjukt snyggt.
 
Hejs svejs!
 

Senaste nytt

Nu är alltså vintern här, snön ligger vit på backen och jag vandrar runt likt en fryst potatis i Malånäs.
Det har hänt ganska mycket de senaste månaderna, och jag känner mig ärligt talat lite frustrerad över igenkänningsfaktorn som tycks finnas i alla Taylos Swifts låtar. Jag är för gammal för att känna mig träffad av fjortispop.
Jag är iaf inte längre helt arbetslös, i slutet av sommaren jobbade jag några veckor på Norrfog och sedan hade jag sån tur att jag fick kneg på Dungers, alltså konditoriet i Malå. Tiden flyter på utav bara rackarn och jag stormtrivs på nya jobbet. Om allt går vägen kommer jag även få en lägenhet i Malå inom kort och sen kan jag bara se fram emot att bli en gammal ungtant.
 
Vad mer har hänt? Jag jobbar på att ta förarbevis för sköskoter, och jag har även fått en helt "egen" bil (vi drog bara igång farfars gamla vrålåk) och jag tycks ha funnit en ny kärlek för att ligga vaken om nätterna.
Så hade vi även en trist händelse i Malånäs förra veckan, familjens sällskapssjuka jakthund Raja gick ur tiden. Helt plötsligt blev det så väldigt tomt i huset.
 
Hoppas alla roliga människor gör sig besväret att kika in på Dungers och ta en fika så jag får nånting trevligt att titta på. Lev och må govänner!