Eld i baken

 
Kan onekligen påstå att livet fick en jäkla knorr i vinter!
Arbetslös, bök i kroppen och mitt i allting fick jag för mig att sluta snusa. Har insett misstaget nu, haha. Skulle leka med lite "finkläder" inför melodifestivalen i lördags, dock blev det ganska purket då jag upptäckte att ALLA finklänningar blivit för små. Jag har väl gått upp ungefär 500 kg sedan jag sluta snusa.
Harreligen vad nöjd jag blev.
 
Problemen med höften och ryggen är fortfarande inte lösta, jag har ju fått vara hos specialisten och knäcka till endel ben och böckel men skadan var väl redan gjord. Ryggen är jäkulst instabil och höfterna knäcker för varje steg jag tar.
Får väl lov att inse att man inte kan förvänta sig nån vidare hjälp av sjukvården i Malå så jag tar saken i egna händer och kör på med träning för att se om man lyckas fixa det själv. (jag har ju ändå gjort det en gång förr)
Problemen lär ju iaf inte lösas av att man sitter på rumpan och är arg hela dagarna :)
MEN, jag ska ändå påpeka att det inte alls är så illa som det var före jul. Nu har jag knappt några nervsmärtor och jag kan ändå oftast sova om nätterna. ..det är väl oftast grannen som håller mig vaken då Hen envisas med att skrika könsord åt sin tv.
 
Nog om det! Jag har iaf sagt ifrån mig att jobba nå mer på sågen då det uppenbarligen inte var så snällt mot gammkroppen, så nu har jag ställt om radarn en aning och söker på ungefär alla jobb som man kan tänkas överleva.
Jag väljer att tro att det ska lösa sig :)
 
Har för tillfället fått dille på podden Serial, har lyssnat konstant sedan igår och förstår faktiskt varför det har blivit en så himla stor grej av det. Kan rekommendera folket som inte hört den att lyssna på den!
http://serialpodcast.org/
 
Rackarns vad mycket jag vräkte ur mig nu, kanske inte så mycke matnytting men då är ni iaf uppdaterade :)
Nu ska jag krypa iväg till gymmet så dagen börjar kännas lite mera vettig.
Puss och kram!