Dagens tema



Påsk & Plask



Uppenbarligen har jag sega ihop på dehär med att blogga, det kan väl bero på att jag har bättre saker för mig nu när solen och värmen börjat ta sig fram från sitt gömställe.
Jag har snart haft lov i en vecka, och man kan väl påstå att man hunnit med endel!
I Malånäs har vi haft kalas, käka mat, partaja och ladda fräknarna.
Idag ska jag lämna inlandet och styra mot Skeå där jag ska umgås med karln min, hux flux är lovet nästan slut så jag måste passa på att hinna med så mycket som möjligt (eller så lite som möjligt)

Nu ska jag gå och väcka mammsen och lyssna färdigt på morgonpasset.
Müms!


Snabba ryck!


Nuförtiden går dagarna i ultrarapid!
Hux flux har halva skolveckan gått och jag sitter mest bara som ett stort frågetecken och undrar över allt och lite till. På torsdag får vi påsklov och jag har egentligen inga större planer för ledigheten, eller ja.. jag ska såklart till malå. Så hade jag även tänkt åka till Skeå men jag tror jag ska undvika det då de nu verkar ja små monster i vattnet!
Skeå, jag utser dig härmed till en bajshåla. (höhöhö)

Idag har jag iaf fått kramas med en fjäril, dock var jag nog den enda i herrskapet som uppskattade den lille krakens sällskap. Hur i hela flatters kan man vara rädd för en fjäril?!?!

Öh, nä.. nu ska jag äta yoghurt och sova.

Händelserika h-vete


Ibland är man lite dummare än vanligt, helgen var HELT klart inget vanligt för min del!
Först och främst så kan man ju pepåka att jag haft 5 dagars helg så självklart lyckades jag klämma in 2 fyllor på denna tid.
Tisdagen blev det utgång med Maria från lilla Malå, man skulle ju kunna tro att vi kunnat ta det aningen lugnt eftersom det bara var tisdag, men pyttsidattsan! Vi satsade tappert och jag ådrog en lika tapper baksmälla, tro seriöst jag sov bort hela onsdagen.

Lördagen var jag och Fredrik på klungan, detta är antagligen det lustigaste jag gjort på hela året! Jag har fortfarande lite ont i ansiktet efter att ha sutte och flina non-stop i nästan två timmar!
Lördagskvällen spenderades på Nydalahöjden med fulla grannar, självklart var jag fullast av alla och gjorde de mest klockrena grejerna. Bland annat skulle jag smälla en granne på arslet, dock lyckades han vända sig om precis då och jag fullföljer ändå min sving.. detta resultera i att jag gav han en high five på snasen. Så har jag tydligen senare på kvällen släpat runt samma granne i en Ikea kasse fram och tillbaka efter golvet i korridoren.

Kan det vara så att alkoholen gör mig lite lustig i hjärnkontoret? Njaaaah?

Jag fick iaf en gratis taxi resa till stan! DET är inte illa pinkat!


Bara EN öl


Sitter och mår ganska mums, nogför att jag bara fått i mig en endaste liten fjuttig pluttedutt öl ikväll så kan jag nu påstå att jag är lycklig. Jag har ju fått en öl!
Vi har sutte och sett "Låt den rätte komma in" här i korridorn, trot eller ej.. jag har skratta så hårt att jag nu har ont i magen och träningsvärk i kinderna.

Dags att duscha och göra klart inför morgondagen!
Piss


Beslutsångest


Snart kommer påsken med allt vad det innebär, ofrivillig (?) ledighet och oändligt många möjligheter för äventyr och magplask! .... Men vad ska man hitta på?
Inte nog med att familjen åker till fjälls UTAN mig i år, det tycks även bli som så att snön förvinner innan jag ens hunnit öppna mitt påskägg. Detta är inte okej! Jag har inte ens åkt skoter en enda gång i vinter!
Vad ska jag göra?
Kanske man får spendera lovet i Malå och njuta av livet?



Klyftpotatisen


Det går skitbra att sluta snusa!
... dock har jag typ börja röka istället.

Kanske det håll å va dags att skruva åt dendär muttern som ha ralla upp i min skalle?


Skitafin helg!


Det är helt otroligt vilken skön helg jag har haft, inte nog med att sommarkänslorna smygit sig på, jag har även äntligen blive av med den sista tentan för terminen så jag har inte behövt oroa mig över plugg på hela TVÅ dagar! Haha.
I veckan går vi bara måndag - onsdag, huvvaligen vad livet är underbart ibland :P



So long snusarn!

 

Igår växte jag upp, jag insåg hur jävla less jag är på att snusa och har nu tage ett aktivt steg i rätt riktning. Jag har ju sagt att jag ska sluta snusa till påsk och detta löfte ska jag hålla!

Fatta, jag har snusat sen högstadiet, ca 9 års bökande med tjuvsnusande och missfärgade tänder, fyfan vad onödigt. Under dessa år har jag aldrig lagt nå vidare mycke energi på att sluta nångång så nu håll det väl å va dags!

Som hjälp på traven har jag nu köpt Loonic snus, det är olika mycke nikotin i dosorna, 75% i den röda, 50% i den oranga osv, så man kan trappa ner och sluta snusa utan att bli självmordsbenägen. Dehär ska bli spännande!

Önska mig lycka till!

 


Syndag


Ibland har man det allt bra underbart!
Nu när Märtha och kavaljern är i Amerikatt så har jag fått lov att bo i deras lya på helgerna, detta avnjuter jag nu på bästa möjlia vis, alltså genom att BAKA!!
Fredrik ha vare här över helgen och gjort sitt bästa för att underhålla mig, jag har å andra sidan bara roat mig själv med att missbruka godis och nikotin. Tro inte jag är nån vidare lyckad flickvän alla dagar, haha.

Nu ska jag he mig ut i solen på en promenad, tänk.. kanske sommaren kommer även i år!